Már megint egy remake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsen nekem valaki? CloneDVD2 - ehez kellene nekem crack.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ja és a "játékadaptációktól" és a "csináljunk játékot meséból"-tõl is hányingerem van.
A BFME-ttel ezért nem játszom, pedig mondták, hogy sirály...
<#wilting>#wilting>
De a lényegen akkorsem változtat
Egyébként rég klasszikusnak számit mind a fosamcsit kivéve.
Egyiket sem tudtam még csak beszerezni sem (hogy mikor adják ki DVD-n... 😄DDDD)
Inkább megnézem a '78-as Godzillát 5-ször mint az amcsi változatot egyszer, mert az EREDETI és fake rossz tömegcucc. Kong dettó
A viccrõl meg annyit:
A Knight Ridert és a Magnumot sem azért nézem mert nagyon izgi, meg jók benne az effektek, hanem mert tetszenek.
Jöhet a csudázás, hogy izlésficam meg stb, de elegem van a szirupból eleget kaptam belõle köszi... eredetit akarok! 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Obi-wan Luke-nak az Új reményben:
"Nem használtam ezt a nevet már a születésedkor sem."
Azt hiszem, magáért beszél.
Az ötleteket azért nem temetném még, láttam a közelmúltban egy két, nekem nagyon tetszõ filmet. Csak sajna mostanában nagyon meglátszik a filmiparon, hogy elsõ a profit, csak aztán a szórakoztatás.
Ugyanolyan, mint a Godzilla...
Lehetne, vitatkozni melyik részénél volt jobb a remake de sztem 8 év átlagéletkornál nézhetõek az új "fosok"...
Nekem a Texasi láncfûrészes remakeje kimondottan tetszett.Az eredeti annyira nem,de az új nagyon klassz horror volt.
V9ykn8_TZL0
Hamarosan a mozikban a Sziklák szeme ,ami szintén újraértelmezés.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vicces vagy... Szerinted jótékonysági alapon készítenek filmeket, hogy te tudjál mit tölteni odahaza? <#lama>#lama>
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
King Kong
Rózsaszín párduc
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.