Már megint egy remake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
serialz.to

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

<#wilting><#szomoru1><#guluszem1>
Hello !
Segítsen nekem valaki? CloneDVD2 - ehez kellene nekem crack.
B0B0
Tudom, akárcsak a Bérgyilkosnõ vagy a Dzsungelbõl dzsungelbe

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Jagi
NA ITT VANNE!

Ja és a "játékadaptációktól" és a "csináljunk játékot meséból"-tõl is hányingerem van.

A BFME-ttel ezért nem játszom, pedig mondták, hogy sirály...

Jagi
Bejönnek a jelmezbe bújt emberkék ahogy a makettvárosokat borongatják^^

"Inkább megnézem a '78-as Godzillát 5-ször mint az amcsi változatot egyszer, mert az EREDETI és fake rossz tömegcucc. Kong dettó"

<#wilting>
Jagi
javítanék: az 1978-as godzilla már sorozat volt éssztem rajzfilm (Hanna - Barbara)
De a lényegen akkorsem változtat

Jagi
pontosan 😊

Dying Soul
A Hét mesterlövész is feldolgozás, Kurasawa '54-es Hét Szamurájából.

Jagi
Miért ez nem az?
Egyébként rég klasszikusnak számit mind a fosamcsit kivéve.
Egyiket sem tudtam még csak beszerezni sem (hogy mikor adják ki DVD-n... 😄DDDD)
Inkább megnézem a '78-as Godzillát 5-ször mint az amcsi változatot egyszer, mert az EREDETI és fake rossz tömegcucc. Kong dettó

A viccrõl meg annyit:
A Knight Ridert és a Magnumot sem azért nézem mert nagyon izgi, meg jók benne az effektek, hanem mert tetszenek.

Jöhet a csudázás, hogy izlésficam meg stb, de elegem van a szirupból eleget kaptam belõle köszi... eredetit akarok! 😊

Téged minõsít, hogy csak ezt tudod válaszolni... <#nevetes1>
B0B0
Természetesen ma néha-néha elõfordul mentésre méltó film, de sajna egy nagyobb teret hódít az igénytelenség, ahogy mondtad. Remélem egyszer megunják a népek ezt a keativításhiányt

B0B0
Minõsít téged, hogy úgy gondolod, hogy a Romantic csatorna színvonalmércével bír

Egy indoklást én is tudok írni:

Obi-wan Luke-nak az Új reményben:

"Nem használtam ezt a nevet már a születésedkor sem."

Azt hiszem, magáért beszél.
Nos, valóban. <#kuss> Ezt benéztem, de a kérdésem még mindig a régi!
"Elszabták"-ot írt, nem "elbaszták"-ot.
Kérlek, inkokold meg, hogy miért baszták el a történetet, mert ez így kevés! Esetleg ez csak egy dívatos fikázás volt?
Na igen. A Star Wars legutóbb készült, elsõ három része is semán ideférne, úgy elszabták a sztorit, ahogy csak lehetett...

Az ötleteket azért nem temetném még, láttam a közelmúltban egy két, nekem nagyon tetszõ filmet. Csak sajna mostanában nagyon meglátszik a filmiparon, hogy elsõ a profit, csak aztán a szórakoztatás.

Pff, akkor én 8 éves vagyok... <#hehe> Én imádom a King Kong, Godzilla, Armageddon típusu látványfilmeket, elvégre erre találták ki a mozit... Te inkább nézzed a romantic csatornát, ott aztán tényleg nincs semmi látvány, csak "érzelem", az való neked!
B0B0
Szerintem is. Ezek a kommersz amcsi látványfilmek a 8 éveseket elégítik ki

B0B0
Ha a filmeket aktuális szemmel nézné mindenki, akkor kár volna õrizni a régi filmeket, mert olyanok mint a kortársak

Davidus
mi lol? mai szemmel az eredeti kink kong meg a godzilla egy rossz vicc😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
a feketefehér😛

V9ykn8_TZL0

Jagi
NA, modjuk pont a King Kong...
Ugyanolyan, mint a Godzilla...

Lehetne, vitatkozni melyik részénél volt jobb a remake de sztem 8 év átlagéletkornál nézhetõek az új "fosok"...

Jagi
LOL, LOL és LOL! 😄

B0B0
Melyikre gondolsz, mert sokat azt hiszik, hogy a '78-as az eredeti

B0B0
Ezt a filmet csak az ötlethiány miatt mondtam

Törölt felhasználó
Nyáron lesz a premier.

Nekem a Texasi láncfûrészes remakeje kimondottan tetszett.Az eredeti annyira nem,de az új nagyon klassz horror volt.
Davidus
a King Kong sokkal jobb volt mint az eredeti😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
honnan tudod hogy a Superman fálresikerült? vagy már bemutatták csak én nem tudok róla?😛

V9ykn8_TZL0

B0B0
Gyönyörû. Gyártsuk csak itthon is a szart

Törölt felhasználó
A mozplusszon olvastam ,hogy készül az Egy bolond százat csinál remake is.
Hamarosan a mozikban a Sziklák szeme ,ami szintén újraértelmezés.
B0B0
Hozd a receptet! 😊)

Blasta
Ez van, ilyen galád, pénzéhes ez a világ, beszélni róla a továbbiakban felesleges, bele kell szépen törõdni, vagy felállni, multitrilliárdosnak lenni és megreformálni hálivúdot. Kézcsókom

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

B0B0
Nem így értettem. Nem azért csinálják, hogy egy örökzöld klasszikust gyártsanak

"Csak a pénz miatt készülnek ezek a remake-ek. Mind egytõl-egyik szar."

Vicces vagy... Szerinted jótékonysági alapon készítenek filmeket, hogy te tudjál mit tölteni odahaza? <#lama>
Laza
Es 'akarsz beszelni rola'?! Felesleges 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mersant
aham, akkor biztos jó lehet <#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

B0B0
Ugye csak hogy fokozzam:
King Kong
Rózsaszín párduc

B0B0
Csak a pénz miatt készülnek ezek a remake-ek. Mind egytõl-egyik szar.

B0B0
Bocs! Annyit tévedtem, hogy az egy sorozat

Törölt felhasználó
Az Ómen remake is készül.
B0B0
Sajnos

B0B0
Szerintem az mindent elmond, hogy csak egy TV-film volt, mert semmilyen mozi sem volt hajlandó leadni

Mersant
a hét mesterlövész 2 azért érdekelne. valami infó?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bertino
abszolult... az igen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NeoMaN
Meg még vagy 10000 másik...

B0B0
Elfogytak az eredeti ötletek???

Csak egy-két példa:
Majmok bolygója
A köd
Superman
Charlie Angyalai
Meseautó
Hyppolit a lakáj
Egy szoknya egy nadrág

Vagy:
Elemi ösztön 2
A hét mesterlövész 2
Terminátor 3