49
A mai filmgyártás java abból próbál táplálkozni, hogy régi sikerfilmeket újraforgatnak vagy abszolult félresikerült folytatást produkálnak.
-
#49 serialz.to -
vg #48 -
evox06 #47 Hello !
Segítsen nekem valaki? CloneDVD2 - ehez kellene nekem crack. -
#46 Tudom, akárcsak a Bérgyilkosnő vagy a Dzsungelből dzsungelbe -
#45 NA ITT VANNE!
Ja és a "játékadaptációktól" és a "csináljunk játékot meséból"-től is hányingerem van.
A BFME-ttel ezért nem játszom, pedig mondták, hogy sirály...
-
#44 Bejönnek a jelmezbe bújt emberkék ahogy a makettvárosokat borongatják^^ -
vg #43 "Inkább megnézem a '78-as Godzillát 5-ször mint az amcsi változatot egyszer, mert az EREDETI és fake rossz tömegcucc. Kong dettó"
-
#42 javítanék: az 1978-as godzilla már sorozat volt éssztem rajzfilm (Hanna - Barbara)
De a lényegen akkorsem változtat -
#41 pontosan :)
-
#40 A Hét mesterlövész is feldolgozás, Kurasawa '54-es Hét Szamurájából. -
#39 Miért ez nem az?
Egyébként rég klasszikusnak számit mind a fosamcsit kivéve.
Egyiket sem tudtam még csak beszerezni sem (hogy mikor adják ki DVD-n... :DDDDD)
Inkább megnézem a '78-as Godzillát 5-ször mint az amcsi változatot egyszer, mert az EREDETI és fake rossz tömegcucc. Kong dettó
A viccről meg annyit:
A Knight Ridert és a Magnumot sem azért nézem mert nagyon izgi, meg jók benne az effektek, hanem mert tetszenek.
Jöhet a csudázás, hogy izlésficam meg stb, de elegem van a szirupból eleget kaptam belőle köszi... eredetit akarok! :) -
vg #38 Téged minősít, hogy csak ezt tudod válaszolni... -
#37 Természetesen ma néha-néha előfordul mentésre méltó film, de sajna egy nagyobb teret hódít az igénytelenség, ahogy mondtad. Remélem egyszer megunják a népek ezt a keativításhiányt -
#36 Minősít téged, hogy úgy gondolod, hogy a Romantic csatorna színvonalmércével bír -
Quantumleap #35 Egy indoklást én is tudok írni:
Obi-wan Luke-nak az Új reményben:
"Nem használtam ezt a nevet már a születésedkor sem."
Azt hiszem, magáért beszél. -
vg #34 Nos, valóban. Ezt benéztem, de a kérdésem még mindig a régi! -
Quantumleap #33 "Elszabták"-ot írt, nem "elbaszták"-ot. -
vg #32 Kérlek, inkokold meg, hogy miért baszták el a történetet, mert ez így kevés! Esetleg ez csak egy dívatos fikázás volt? -
Vlala #31 Na igen. A Star Wars legutóbb készült, első három része is semán ideférne, úgy elszabták a sztorit, ahogy csak lehetett...
Az ötleteket azért nem temetném még, láttam a közelmúltban egy két, nekem nagyon tetsző filmet. Csak sajna mostanában nagyon meglátszik a filmiparon, hogy első a profit, csak aztán a szórakoztatás. -
vg #30 Pff, akkor én 8 éves vagyok... Én imádom a King Kong, Godzilla, Armageddon típusu látványfilmeket, elvégre erre találták ki a mozit... Te inkább nézzed a romantic csatornát, ott aztán tényleg nincs semmi látvány, csak "érzelem", az való neked! -
#29 Szerintem is. Ezek a kommersz amcsi látványfilmek a 8 éveseket elégítik ki -
#28 Ha a filmeket aktuális szemmel nézné mindenki, akkor kár volna őrizni a régi filmeket, mert olyanok mint a kortársak -
#27 mi lol? mai szemmel az eredeti kink kong meg a godzilla egy rossz vicc:) -
#26 a feketefehér:P -
#25 NA, modjuk pont a King Kong...
Ugyanolyan, mint a Godzilla...
Lehetne, vitatkozni melyik részénél volt jobb a remake de sztem 8 év átlagéletkornál nézhetőek az új "fosok"... -
#24 LOL, LOL és LOL! :D -
#23 Melyikre gondolsz, mert sokat azt hiszik, hogy a '78-as az eredeti -
#22 Ezt a filmet csak az ötlethiány miatt mondtam -
#21 Nyáron lesz a premier.
Nekem a Texasi láncfűrészes remakeje kimondottan tetszett.Az eredeti annyira nem,de az új nagyon klassz horror volt. -
#20 a King Kong sokkal jobb volt mint az eredeti:D -
#19 honnan tudod hogy a Superman fálresikerült? vagy már bemutatták csak én nem tudok róla?:P -
#18 Gyönyörű. Gyártsuk csak itthon is a szart -
#17 A mozplusszon olvastam ,hogy készül az Egy bolond százat csinál remake is.
Hamarosan a mozikban a Sziklák szeme ,ami szintén újraértelmezés. -
#16 Hozd a receptet! :)) -
#15 Ez van, ilyen galád, pénzéhes ez a világ, beszélni róla a továbbiakban felesleges, bele kell szépen törődni, vagy felállni, multitrilliárdosnak lenni és megreformálni hálivúdot. Kézcsókom -
#14 Nem így értettem. Nem azért csinálják, hogy egy örökzöld klasszikust gyártsanak -
vg #13 "Csak a pénz miatt készülnek ezek a remake-ek. Mind egytől-egyik szar."
Vicces vagy... Szerinted jótékonysági alapon készítenek filmeket, hogy te tudjál mit tölteni odahaza? -
#12 Es 'akarsz beszelni rola'?! Felesleges :) -
#11 aham, akkor biztos jó lehet -
#10 Ugye csak hogy fokozzam:
King Kong
Rózsaszín párduc