21
Rózsaszin Párduc
  • Inquisitor
    Szerintem borzalmas a remake. Az eredeti felügyelő nem volt ennyire szexista perverz állat emlékezetem szerint, és igen is sokkal jobb volt az eredeti a Márkus féle szinkronnal. Igaz itt se a szinkronnal volt a gond. A legtöbb poén túl fárasztó és nyögvenyelős volt. Persze akadt pár jó rész, de én mint Steve Martin rajongó, állítom ez volt az egyik leggyengébb filmje. Jean Reno meg jó volt, de őt betenni csak sima mellékszereplőnek az súlyos eset, az eredeti kicsi kínai ember meg a hozzá kötödő poénok nagyrésze szintén eltünt.
  • moni69
    Szerintem nagyon jó a film. Elösször én is úgy álltam neki, hogy nem lehet Peter Sellerset túlszárnyalni. Egy kicsit elfogult is voltam az eredeti filmmel. De kár volt. Nagyon nagyot alakított Steve Martin. Tudja valaki hogy ki a magyar hangja?
  • kék
    Na, megnéztem...
    ...és csalódtam.

A kezdés nem volt rossz, a Rózsaszín párduc és a nyomozó rajzfilmfigurájának képsorai a betűknél, de a folytatás gyengére sikerült. A felügyelő akcentusát nagyon eltúlozták, néha már fordítanom kellett. Érzésem szerint Steve Martin nem tudott felnőni a feladathoz, pedig tényleg nagyon akart, de nem ment. Sok poén tényleg túlságosan erőltetett. Egy szó, mint száz, az eredeti részeknek a nyomába sem ér. A film zenéje viszont meglepően jó.

Kb. félház volt a moziban, és a film alatt, majd a teremből kifelé menet hallgatva a reakciókat ilyen arányban volt a tetszés index is.
  • kék
    Nekem az eredetiek nagyon tetszettek. Az újjat is megnézem szombaton, már megvettem a jegyeket.
  • Quantumleap
    Újabb remake. Úgy látszik, ez a jövő romboló divatja.
  • bigfoot
    nekem is
    jó film!
  • grebber
    Megnéztem szinkronosan nekem tetszett a film!
  • ffxi
    Hát nem is tom, de vígjátéksorozatban Lengedhetelen. Mozifilmeknál is a többség az, ez csak kivételes eset volt.

Az a hamburgeres rész bebizonyítja az egészet, könnyezésis röhögtem.
  • lord nihilus
    manapság egyre gaggyibbak a szinkronok úgy cuzamme, nem?
  • gnar killer
    Kíváncsi lennék rá...
  • moralosan
    pl azt, hogy te engem miért "kicsizel" le, azért mert tetszik egy film .

(név: kaki maki)

• gordon 24
    Te meg egy hülye vagy!!!!
  • kaki maki
    kicsi vagy még, dolgokat nem érthetsz
  • kaki maki
    steve martin egy ripacs.
  • gordon 24
    Izlések és pofonok! Jó azt elismerem egy két poén volt benne, de ez film 1.30 perc.(kb) Ebből szerintem kevés 3 perc jó poén.
  • moralosan
    Szerintem meg rohadt jó film... :P
    A francia akcentussal beszélő magyar hang miatt azon a véleményen vagyok, hogy ezt a filmet kivételesen ÉRDEMESEBB szinkronnal nézni.

Áhh.. jó volt a film, de ha nektek nem tetszett az a ti gondotok :).
  • ugot2know
    tényleg szar film...hol van ez a Peter Sellershez képest!Seholse!!!
  • ffxi
    Így van ez! Szinkronosan nézhetetlen, én először angolul és utána magyarul néztem, hát ég és föld a különbség.
  • Challanger
    Én még nem láttam a filmet, de a trailert megnéztemm vagy 30-szor. Steve Martin akkora poén a francia akcentusával. Szerintem az a baj, hogy moziban néztétek és ott szinkronizált. Ennél a filmnél az eredeti hang pótolhatatlan! Az más kérdés, hogy amerikában is lehúzták a filmet. Az biztos, hogy a trailer alapján kurva jónak ígérkezett. Szinkronosan semmiképpen nem nézem meg. Úgyhogy a mozi kilőve, marad az avi, vagy később dvd. Valahol úgy reklámozzák, hogy "Az év szinkronjával". Egy nagy szart! Hallottam egy kis részletet és
  • gordon 24
    Igazat adok szerintem is szar!!!!!Gyenge, nem is értem hogy egy ilyen sziész mint a Jane Reno hogy válalhatta el ezt. Egy Leon a Profi után Rozsaszinpárduc???
    Hát Gáz!!!!
  • hokotro
    Hát mit is mondjak.maradt volna inkább Steve Martin a jó öreg Bilko főtötrzsnél.Az áll jól neki.A film nagyon gyenge,Luis de Fuenes poénokkal van teli amit az öreg már 2020-szor elsütött annó.A moziba nyeritettek mint a szamár, az olcsó poénokon,nagyon gáz volt szerintem.Az eredeti jobban sikerült.Persze ez az én véleményem.