Bolondos Intel Centrino DUO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2.kép: ... én is kidõltem...<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
2. kép: Az Intel.... gazdag multimédia experienciát nyújt az enhanszolt floating pointos mûveleteknek köszönhetõen. LOL<#banplz>#banplz>
Ez egyszerûen nem is tom minek nevezzem...amint elkezdtem olvasni majdnem ledõltem a székrõl
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
"szinte köze sincs a kiíráshoz"
Igazatok van, mondom mint teljesen kívülálló.
Igazatok van, mondom mint teljesen kívülálló.
de a dell lapi jó volt :)
"áadásul némelyik cég korábbi egymagos CPU-s modellt rakott ki az asztalra. " Kérném megnevezni! Tõlük nem veszek SEMMIT! :D
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Duality In Art
Nézzétek meg ezt a linket, pályázatot hirdetett az Intel a "kettõsség" kifejezésérõl a digitális mûvészetekben. Ajánlom figyelmetekbe a pályamûveket és a gyõzteseket.
Aki nevezett pályamûvekkel (köztük én is), azok nagy része rettentõ csalódott a végeredményt illetõen, ugyanis hihetetlen bundagyanús az egész és olyan mûvek nyertek, amiknek szinte köze sincs a kiíráshoz.
Ennyit a "nagy" intelrõl.
Menjenek a jó fenébe.
Nézzétek meg ezt a linket, pályázatot hirdetett az Intel a "kettõsség" kifejezésérõl a digitális mûvészetekben. Ajánlom figyelmetekbe a pályamûveket és a gyõzteseket.
Aki nevezett pályamûvekkel (köztük én is), azok nagy része rettentõ csalódott a végeredményt illetõen, ugyanis hihetetlen bundagyanús az egész és olyan mûvek nyertek, amiknek szinte köze sincs a kiíráshoz.
Ennyit a "nagy" intelrõl.
Menjenek a jó fenébe.
Még jóhogy általánoságban beszéltem. Erre egybõl kövezik az embert.
Ez de durva. Ha április elsején rakják ki nem hittük volna el, hogy ez a valóság :)
Meg a tobbi, raadasul neha keverve is van, ugy 50:50 reszben, hogy angolul irjak-e le az angol szot vagy fonetikusan:) vagy idiotan pl: "a powert is save-eli"
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
:DDD
vazze ez a featúra télleg nagyon vicces :)
vazze ez a featúra télleg nagyon vicces :)
Nézzétek meg a második képen a szöveget!!! MegaLOL!!! Nyelvújítók elõre!!!
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
"Kérdésünkre Gacsal József elmondta, hogy ez nem az AMD X2-nek szól, sõt mindenki találgasson kedvére, hiszen az IBM és a Sun már régen gyárt ilyen processzorokat, ez csupán vicc volt."
Mert szerinted ezzel meggyõztek bárkit bármirõl is? Pláne a fikázás része undorító, ahogy fitymálják az AMD-t, hisz A64 óta csak futnak utána.
De nemis száraz tényekkel kell az embereket meggyõzni. Néha egy kis elrugaszkodás nem árt.
"és a nagyközönség elé a megszokott módon vezetik majd be a terméket." még jóhogy. azt csodálom h az intelnek egyáltalán ez így nem bökte a szemét...de hát gondolom meg is van a véleményük rólunk, s azért nem baxakodnak...
nem tom. m.esetre nekem kicsit fura, hogy annó amikor cisco ccna vizsgát csináltunk, akkor pattogtak, h öltönyben jöjjünk, merthogy cégimázs, meg munkában szereljen az ember, s egy hasonlóan (jó azért annyira nem hasonlóan mert jóval kisebb, de azért még így is)nagy cégnél meg ilyenek mennek...
nem tom. m.esetre nekem kicsit fura, hogy annó amikor cisco ccna vizsgát csináltunk, akkor pattogtak, h öltönyben jöjjünk, merthogy cégimázs, meg munkában szereljen az ember, s egy hasonlóan (jó azért annyira nem hasonlóan mert jóval kisebb, de azért még így is)nagy cégnél meg ilyenek mennek...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.