13
A vezetéknélküli internet
-
#13 #2 -
Newfronter #12 Hát ha rálát a toronyra.... de szerintem ő ennek már utánanézett. -
#11 Ha nincs chello, vagy tvnet lehetöség, akkor az enternetnek vagy az AERONET szolgáltatása, vagy a http://www.anet.hu/ szolgáltatonál van mikros net. -
#10 Látjátok!!! Van itt jó szívű ember is.
-
Newfronter #9 Javaslom NE VÁLTS erre! Nekem is ilyen volt, T-Com-os.
A környékünkön csak ez a lehetőség volt, semmi más.
A feltöltésed továbbra is a modem marad, amid most van, letöltés pedig a műhold.
A legnagyobb probléma az, hogy drága a bekötési díja, venned kell egy SkyStar 2-es kártyát...
A további problémák: Gyakran megszakad a kliensprogram és a modem közti kommunikáció, tehát újra be kell jelentkezned, ezt óránként is csinálhatja, de lehet hogy egy 6 óra hosszáig semmi probléma.
Ami pozitív: Olyan 90 kb/s -al jönnek le a cuccok vele, viszont torrentet felejtsd el, a ping szám 1000(!)-ben mérhető. A torrentnél fontos a válaszidő is. A böngészés körülményes, elég lassan reagál az oldalakra.
Online játékot felejtsd el. MSN-él soha nem látott válaszidő késés. (kb 20 mp-es lag)
Fizeted a műhold havidíját + amit eddig fizettél a modemért.
Tehát egy perc alapú + havidíjas internetszolgáltatás, ami eléggé hasznavehetetlen. FTP alapú letöltésre ajánlott.
Viszont ha megszakad a műholdas kapcsolat, akkor nem csatlakozik újra, tehát neked kell megtenni. Eléggé körülményes éjszaka felkellni óránként ellenőrizni, hogy él-e még a kapcsolat.
Nekem ez volt, de nem jött be. Szerencsére migráltak ADSL-re hűségidőn belül.
Ugyanis elköltöztünk. -
Aspyrin #8 Ezt nehezen rakom össze.. -
Newfronter #7 Sorry! De ennek semmi köze az ADSL-hez. -
#6 Hagyjuk!
-
Ronny #4 uplinknek GPRS-t használnál? -
#3 'Tom, de ez is csak egy "márka" aminek még nincsen tápikja.
-
#2 BAMM -
#1 Dial-Up'om van és váltani szeretnék szélessávúra. Csak hogy nem tudni mikor lesz ADSL-em a T-Com által. Addig is aki ismeri ezt a szolgáltatót vagy használója, akkor ossza meg velem véleményét erről, hogy mért is éri meg és mért is nem. THX!!