27
  • droland
    Nevezhetem az előző hozzászólást szánalmas próbálkozásnak?
  • Rolesz
    Juhé!IE7 beta autómata virusbeszopú rendszerrel!
    Firefox Rullez![#hehe
  • AgentKis
    Szerintem pont ezért lesz a microsoft kicsit népszerűtlenebb a jövőben, mert sok új szoftvere (windows, office, explorer7) fog közel egyszerre világot látni, ezek pedig nem fognak jobban hasonlítani a régebbire mint más alternatív dolgok, az átlagember meg ugye a régit ismeri. Úgyhogy most jön el az esély az átlagembert alternatív termékekre tanítani. Esély...
  • AgentKis
    Az explorer azért nem biztonságos, mert rajta keresztül a windows rendszerleíró adatbázis elérhető, módosítható. Ezenkívül olyanok a biztonsági beállítások, hogy egy-egy beállítást nem lehet weboldalanként szabályozni. Ha pl. engedélyezed az aktiv-x-et mert kedvenc oldaladhoz kell, akkor engedélyezned kell mindnek, vagy egyesével azt beírni, hogy melyiknek nem engeded. Ezek az apró kis f@szságok teszik az explorert a legsebezhetőbb böngészővé.
  • AgentKis
    Nem pont rád, hanem a kérdést fordítva nézd. Gyűjti az adatot, majd akire kíváncsi lesz annak előveszi az adatait. Mondjuk lepaktál a parkolócégekkel és ha nem fizetsz parkolódíjat, akkor utánanéz, hogy van-e illegális tartalom a gépeden. (persze a parkolócég csak példa)
  • kovadam87
    A szolgaltatast meg mindig ki lehet majd kapcsolni :D pont mint a norton internet security-nal :D nemtom hova ez a sok para :P Ugy is mindenki ezt fogja majd hasznalni, mert windows windows... atlag ember nem ismer mast. szoval no para.
  • MetaMórfózis
    Baromság. Ha van olyan oldal ahova nem lehet, akkor ott az oldal készítője a hibás.
  • Midas
    Kér hogy firefoxal sehova nem lehet regelni
  • pemga
    Ez de business, micsoda ötlet. Mennyibe kerülhet vajon felkerülni egy ilyen listára. Vagy még inkább, mennyibe kerülhet valakit (mondjuk a vetélytársam) feketelistára tenni. Nem semmi :)
  • RpPRO
    A kovetkezo frissitessel mar tejes kavet is fog csinalni....
  • asysoft
    Mondj egy biztonságos böngészőt!:) Firefox? Ugyanmár! Most is huszon hibát javítottak... Ez a funkció amúgy sem a hagyományos biztonságot szolgálja, hanem pl a kamu bank-oldalakat szűri, s ez a "hiba" platformfüggetlen ugyebár...
  • MetaMórfózis
    Ezek a gportalos oldalak... No comment:D
  • tigeroo
    akkor az összes G-portalos oldal "adatellenes" lesz

ja és kérem,..szunyogriasztó lesz benneö?:ð
  • MetaMórfózis
    Jah, nem toldozni foldozni kéne, hanem csinálni egy rendeset.
  • Macc
    Hat, ezzel akarjak kompenzalni, hogy nem kepesek biztonsagos bongeszot irni?
  • strogg
    Ez megint a szokásos "minden napra egy m$ hír, nehogy elfeledd kinek tejelj" hír. :))))
  • z5oTtu
    huh ez nagyon gáz lesz. de szerencsére engem nem érint
  • janyikzs
    "Windows Vistával egyidejűleg 2006 elején fog bemutatkozni"

Valamiről lemaradtam :)
  • Runo
    Norton tűzfalam volt aranyos és szűrte a veszélyesnek itélt oldalakat egy darabig... pontosan csak addig, míg le nem szedtem a gépről :D
  • kovadam87
    tehat ezalatt a plusz funkciokra gondolok.... Ha jobb lesz mint az IE6, en felteszem! :))))
  • kovadam87
    szerintem jonak igerkezik bar en is mindig vonakodom az ms fejlesztesektol :) akarhogy, is nemsokara majd mindenki kiprobalhatja, hogy mennyire fekszik az uj explorer. Ami biztos az az, hogy rengeteg pereles lesz es tiltakozas a szoftverrel kapcsolatban, mint alapbol rengeteg mai ms progi nagy tobsegevel. En szemely szerint kivancsi vagyok az ujitasokra, habar paran nem figyeltek jol oda ,ikozben olvastak a cikket. A rovat ezt irja: "Aki mégis kényelmetlenül érzi magát az új funkció miatt, az az IE7 telepítése után közvetlenül letilthatja azt" ami nekem szimpinek tunik :)
  • ropi21
    vannak benne jó ötletek de gondoljunk csak bele
    tiltott oldalak: isohunt, thepiratebay stb stb
    nembaj,legalább erősödnek az alternatív böngészők!
  • DjDano
    komolyra fordítva a szót, ezek az összeesküvés elméletek mindig szánalmat váltanak ki belőlem...

Mindig azért ugattok, hogy az Explorer nem biztonságos, de ha valamit tesznek a biztonságért az se tetszik,.. hogy is van ez???
  • DjDano
    aha pont rád kiváncsi a ms :DD
  • MetaMórfózis
    Aha, tehát kedves ms bácsi minden oldalt szépen bevizsgál amit megnézek, közben lekérdezi az összes adatomat, ha van webcam a gépemhez kötve akkor begyüjti a hajam színét is esetleg... Szép új világ, full control minden fölött a cél... A messengert is szűrik és logoljak. I'm lovin it:)
  • Cat #2
    már várom azokat a híreket, hogy egyes vétlen (vagy nem vétlen) cégek perrel fenyegetik az MS-t, hogy nem nyitja meg az oldalukat az explorer. Veszélyes játék ilyenbe belemenni.
  • Sadist
    Atomtámadás ellen is véd?
    Hát, azellen nem véd, deviszont, Bill így magyarázta ki, hogy a harmincezer, háromszázezer, hogy a listáról lekérdezi