27
-
#27 Nevezhetem az előző hozzászólást szánalmas próbálkozásnak? -
Rolesz #26 Juhé!IE7 beta autómata virusbeszopú rendszerrel!
Firefox Rullez![#hehe -
#25 Szerintem pont ezért lesz a microsoft kicsit népszerűtlenebb a jövőben, mert sok új szoftvere (windows, office, explorer7) fog közel egyszerre világot látni, ezek pedig nem fognak jobban hasonlítani a régebbire mint más alternatív dolgok, az átlagember meg ugye a régit ismeri. Úgyhogy most jön el az esély az átlagembert alternatív termékekre tanítani. Esély... -
#24 Az explorer azért nem biztonságos, mert rajta keresztül a windows rendszerleíró adatbázis elérhető, módosítható. Ezenkívül olyanok a biztonsági beállítások, hogy egy-egy beállítást nem lehet weboldalanként szabályozni. Ha pl. engedélyezed az aktiv-x-et mert kedvenc oldaladhoz kell, akkor engedélyezned kell mindnek, vagy egyesével azt beírni, hogy melyiknek nem engeded. Ezek az apró kis f@szságok teszik az explorert a legsebezhetőbb böngészővé. -
#23 Nem pont rád, hanem a kérdést fordítva nézd. Gyűjti az adatot, majd akire kíváncsi lesz annak előveszi az adatait. Mondjuk lepaktál a parkolócégekkel és ha nem fizetsz parkolódíjat, akkor utánanéz, hogy van-e illegális tartalom a gépeden. (persze a parkolócég csak példa) -
kovadam87 #22 A szolgaltatast meg mindig ki lehet majd kapcsolni :D pont mint a norton internet security-nal :D nemtom hova ez a sok para :P Ugy is mindenki ezt fogja majd hasznalni, mert windows windows... atlag ember nem ismer mast. szoval no para. -
#21 Baromság. Ha van olyan oldal ahova nem lehet, akkor ott az oldal készítője a hibás. -
Midas #20 Kér hogy firefoxal sehova nem lehet regelni -
pemga #19 Ez de business, micsoda ötlet. Mennyibe kerülhet vajon felkerülni egy ilyen listára. Vagy még inkább, mennyibe kerülhet valakit (mondjuk a vetélytársam) feketelistára tenni. Nem semmi :) -
RpPRO #18 A kovetkezo frissitessel mar tejes kavet is fog csinalni.... -
#17 Mondj egy biztonságos böngészőt!:) Firefox? Ugyanmár! Most is huszon hibát javítottak... Ez a funkció amúgy sem a hagyományos biztonságot szolgálja, hanem pl a kamu bank-oldalakat szűri, s ez a "hiba" platformfüggetlen ugyebár... -
#16 Ezek a gportalos oldalak... No comment:D -
#15 akkor az összes G-portalos oldal "adatellenes" lesz
ja és kérem,..szunyogriasztó lesz benneö?:ð -
#14 Jah, nem toldozni foldozni kéne, hanem csinálni egy rendeset. -
#13 Hat, ezzel akarjak kompenzalni, hogy nem kepesek biztonsagos bongeszot irni? -
strogg #12 Ez megint a szokásos "minden napra egy m$ hír, nehogy elfeledd kinek tejelj" hír. :)))) -
#11 huh ez nagyon gáz lesz. de szerencsére engem nem érint -
#10 "Windows Vistával egyidejűleg 2006 elején fog bemutatkozni"
Valamiről lemaradtam :) -
Runo #9 Norton tűzfalam volt aranyos és szűrte a veszélyesnek itélt oldalakat egy darabig... pontosan csak addig, míg le nem szedtem a gépről :D -
kovadam87 #8 tehat ezalatt a plusz funkciokra gondolok.... Ha jobb lesz mint az IE6, en felteszem! :)))) -
kovadam87 #7 szerintem jonak igerkezik bar en is mindig vonakodom az ms fejlesztesektol :) akarhogy, is nemsokara majd mindenki kiprobalhatja, hogy mennyire fekszik az uj explorer. Ami biztos az az, hogy rengeteg pereles lesz es tiltakozas a szoftverrel kapcsolatban, mint alapbol rengeteg mai ms progi nagy tobsegevel. En szemely szerint kivancsi vagyok az ujitasokra, habar paran nem figyeltek jol oda ,ikozben olvastak a cikket. A rovat ezt irja: "Aki mégis kényelmetlenül érzi magát az új funkció miatt, az az IE7 telepítése után közvetlenül letilthatja azt" ami nekem szimpinek tunik :) -
ropi21 #6 vannak benne jó ötletek de gondoljunk csak bele
tiltott oldalak: isohunt, thepiratebay stb stb
nembaj,legalább erősödnek az alternatív böngészők! -
#5 komolyra fordítva a szót, ezek az összeesküvés elméletek mindig szánalmat váltanak ki belőlem...
Mindig azért ugattok, hogy az Explorer nem biztonságos, de ha valamit tesznek a biztonságért az se tetszik,.. hogy is van ez??? -
#4 aha pont rád kiváncsi a ms :DD -
#3 Aha, tehát kedves ms bácsi minden oldalt szépen bevizsgál amit megnézek, közben lekérdezi az összes adatomat, ha van webcam a gépemhez kötve akkor begyüjti a hajam színét is esetleg... Szép új világ, full control minden fölött a cél... A messengert is szűrik és logoljak. I'm lovin it:) -
Cat #2 már várom azokat a híreket, hogy egyes vétlen (vagy nem vétlen) cégek perrel fenyegetik az MS-t, hogy nem nyitja meg az oldalukat az explorer. Veszélyes játék ilyenbe belemenni. -
#1 Atomtámadás ellen is véd?
Hát, azellen nem véd, deviszont, Bill így magyarázta ki, hogy a harmincezer, háromszázezer, hogy a listáról lekérdezi