15
-
Zenty #15 Most már három-ba remélem elkapják a kis kurvát ,mert elég idegesitő volt ,hogy megussza ahogyan könyen a szar vén foszer is...
-
TarazaMavis #14 Nos sztem Nyiri-nek igaza van az erőltetett jelzővel, de az csak azé vót, hogy nagyobb legyen a csattanó. S ha ezzel nem értetek egyet, akkor azt mondom elég csak Jigsaw szavaira figyelni a film során, ő megadta a választási lehetőséget főhősünknek, és szerintem inkább itt a szójáték és értelmezése volt a lényeg,nem a vér.A csajos ütőeres résznél azé én is fogtam a szék oldalát... -
#13 Öreg, te vagy nem láttad a 2-t, és úgy fikázod vagy nem fogtad fel, és úgy fikázod a 3-at... Nem tudom, melyik rosszabb. :) -
#12 Nyiri a fellegekben jár szó szerint -
#11 Ez is úgy végzi, mint a Freddy részek.... Tucatfilm... bár kétségtelen... JÓ tucatfilm... -
Nyiri #10 Huuuuu de megmondtad. -
#9 Várom már a Fűrész vs Texasi Láncfűrészes-t!
Bisztos lesz olyan szinten mint a Freddy vs Jason!
-
vg #8 Te csak nézzél Bambit... -
Gary #7 Majd a "kis mókázása" életben tartja :) Amúgy emléxel, a második részben volt egy beépített ember, aki tovább viszi a "munkásságát"... -
Zoldalma #6 Es miert kellene neki ilyet csinalni? Attol meg hogy nem tudsz pudingot fozni, meg tudod mondani h rossz az ize... -
Yoka #5 te nem tudsz ilyet csinálni
-
Falatka2003 #4 Igen... -
Nyiri #3 Meddig el ez a fasz? Nem haldoklott eredetileg? :/
3. reszben kinyirhatnak mar es vege lehetne ennek baromsagnak. Elso resz jo volt. 2. eroltetett harmadik mar szar lesz? -
Tompika007 #2 Jigsaw mester!!!! Az iszonyat jó hogy a 2-ben végig szopat mindenkit. -
5i #1 Ez az!!!!