Szakíts, ha bírsz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenki gondolja úgy ahogy akarja?
szerintetek lesz második rész? <#vigyor4>#vigyor4>
Bocsi, ez hundub. Rosszul emlékeztem <#pardon1>#pardon1>
Vinsanity is back!!
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Adj király katonát _:D, vagy ahogy mi hívtuk Adj királyt, katona :]
Abban volt egy "szakíts, ha bírsz" rész. De gondolom ez távol áll attól :D
shit happens
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ennyivel okosabb lettem...
ha ezt követeli a magyar nyelvtan, akkor muszáj alkalmazkodnom :))
a lényeg, a lényeg: az egyik kedvenc színésznõm :))))
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
írhattam volna csak simán színészt is, de most éppen ez állt kézre...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Bittos kedves kis film lesz, de volt már 1-2 ilyen szakítós témájú :).
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Akkor az egyik szokásos "Miért vagy képtelen erre a kis apróságra a kedvemért?" mottójú vita szakítással végzõdik, Brooke (Jennifer Aniston) és Gary (Vince Vaughn) praktikus okokból együtt maradnak, mármint egy lakásban, amely hadszíntérré változik, és különbözõ taktikák, praktikák, kitolások és betartások terepe lesz, ahol az elõzõ pasik és nõk, a jóbarátok és különféle idegenek avanzsálnak taktikai tanácsadókká, és rukkolnak elõ változatos haditervekkel. És mivel egyik ex sem hajlandó kiköltözni, a háború folytatódik, míg valaki meg nem adja magát...
Hazai bemutató: 2006. június 29.
Hivatalos oldal + Trailer >>>

a trailer alapján nagyon bejövõs...
személy szerint nagyon várom, fõleg azért is, mert Jennifer az egyik kedvenc nõi színészem :))
ja és természetesen szeretem a vígjátékokat :P