A függetlenség napja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyivel másabb lenne,ha Will Smith nem szerepelne a filmben?
Ramadamammy rapidrandi
LOÁL ez a topic!Mint maga a film...fõleg a virusos rész,és a nemvagyokzsidósenkisemlehettökéletes rész miatt!
Ramadamammy rapidrandi
Nekem a kedvenceim között van a film amióta csak elõször láttam a moziban. Lehet szidni, hogy ilyen meg olyan gagyi, de az idegen megszállós filmek közül ez a legjobb és az effektek is igaz hogy mostani szemmel nézve gyengécskék de bõven nézhetõ. Kb évente egyszer leadják a Tv-ben is és mindig megnézem. Aki meg csak azért hord le egy filmet mert régi az meg...ugyis tudjátok. 😊
nem sokat, csak majd 10 évet késett a topik.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
inkább a gyõzit nézem !
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
OFF:
és még Martin Lawrence-rõl nem is beszéltünk...
ketten egy elég jó párost alkotnak 😊
és még Martin Lawrence-rõl nem is beszéltünk...
ketten egy elég jó párost alkotnak 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Will Smith jól alakítja a f*szagyereket, bár õ a legtöbb filmjébe azt alakít😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
naggyából errõl szól, de az emberiség visszavág és kiûzzük az élieneket bolygónkról. jó kis film szvsz <#eljen>#eljen>
alcím rulezz :SAD:ASD😄..:ASdd.ads
"Milyen a film? (Will Smithrõl egy szót se)"
amúgy meg lál.. mét kellett errõl a filmrõl topikot nyitni?? régen jó volt de ma már sztem senki sem nézi :|
"Milyen a film? (Will Smithrõl egy szót se)"
amúgy meg lál.. mét kellett errõl a filmrõl topikot nyitni?? régen jó volt de ma már sztem senki sem nézi :|