103
Milyen a film? (Will Smithről egy szót se)
-
Shadow_THH #63 daniórát szeretik ott fenn, sosem bannolják örökre és mindig kiszedik a neki nem tetsző hozzászólásokat -
TommoT #62 most miért? nekem annó bejött, bár akkor kisebb volt, biztos még tetszett a jön az ufó nyernek az amcsik
akkor még szerettem az amcsikat, mostmár a listámban a terroristák után jönnek
a topic késett, de, mondhatni, sosem késő :)
akkor még talán sg sem volt
mind1 nekem úgy maradt meg, hogy egy elég jó film
bár a hegyibeszéd az kicsit ego :D -
#61 jéé, hova lett vagy 30 üzi? -
#60 egyébként pedig egy sablonokkal dúsan tarkított szar, a legszarabbak közül -
#59 -
Seten #58
Konkrétan: egy fekete és egy zsidó. :)
-
#57 jó film:) -
#56 nem a zemberiség hanem amerika menti meg a világot ... eu meg a többi puhapöcsű népség már az elején megpusztult vagy hogyvót, meg volt benne a szuper vírus feltöltés áhhh de Will hozta a formáját -
#55 ha jól látom , akkor még Ben-Hur topik sincs... -
#54 nem szabad will smithről beszélni itt mer danióra elnáspángol -
#53 legalább most nem fehér ember menti meg a fődt -
ugot2know #51 Mennyivel másabb lenne,ha Will Smith nem szerepelne a filmben? -
ugot2know #49 LOÁL ez a topic!Mint maga a film...főleg a virusos rész,és a nemvagyokzsidósenkisemlehettökéletes rész miatt! -
#45 Nekem a kedvenceim között van a film amióta csak először láttam a moziban. Lehet szidni, hogy ilyen meg olyan gagyi, de az idegen megszállós filmek közül ez a legjobb és az effektek is igaz hogy mostani szemmel nézve gyengécskék de bőven nézhető. Kb évente egyszer leadják a Tv-ben is és mindig megnézem. Aki meg csak azért hord le egy filmet mert régi az meg...ugyis tudjátok. :) -
#41 nem sokat, csak majd 10 évet késett a topik. -
#24 énis ezt mondtam, pl. a MIB-ben is jól játszott a Will Smith -
#23 "virus uploaded" -
#22 inkább a győzit nézem ! -
#21 igaz,hogy kb 1-2 éve láttam,és most nem a hasamra ütöttem! -
#19 Pontosabban, minden filmjeben ugyanazt alakitja:D -
#18 OFF:
és még Martin Lawrence-ről nem is beszéltünk...
ketten egy elég jó párost alkotnak :) -
#17 Will Smith jól alakítja a f*szagyereket, bár ő a legtöbb filmjébe azt alakít:D -
Aegis #16 naggyából erről szól, de az emberiség visszavág és kiűzzük az élieneket bolygónkról. jó kis film szvsz -
#15 a csúnyák:( -
#14 jönnek a gonosz élienek és lelőnek midnenkit hipertermoplazmaágyúikkal -.- -
#5 szerintem will smith jó szinés, én kedvelem... -
#4 alcím rulezz :SAD:ASD:D..:ASdd.ads
"Milyen a film? (Will Smithről egy szót se)"
amúgy meg lál.. mét kellett erről a filmről topikot nyitni?? régen jó volt de ma már sztem senki sem nézi :| -
#3 most jöttél a mozibó?
vagy kiesett egy-két év és.. -
#1 Na milyen? Szerintem nagyon jó!!!!