64
Március elején volt egy buli a Darknessben. Ki volt ott az sg-sek közül? (Bessenyei Istvánt keresem többek között)
-
Kedves Zsuzsa ez nem gyengén kacifántos sztori, de a remény hal meg utoljára.
Remélem sikerrel jársz és találkozol Istvánnal...és örömet szerzel neki és Ő is neked -.-
-
jefferson83 #23 Én néha játszok a Battlefield 2 - vel. Hm? 
-
jó lenne, ha összejönnénk
a gyerek nyomozó...imádom a nyomozókat :P
:DDDDD
favoritok a katonák :P -
vagy azt akarja a sors hogy jöjjetek össze..legalább lesz mit mesélni az unokáknak 7végén XD -
mármint a számát kellett volna beszerezni :D -
képzeld volt egy srác aki elméletileg be tudta volna szerezni a barátnőjétől...vártam egy hetet...mikor újra felcsörögtem kiderült aznap szakított a bnőjével és nem akar vele beszélni...mondom szuper...na akkor egy csajjal beszéltem, hátha ő ismeri...kiderült a volt oszt.társa :D
na akkor mondta, hogy 7végén fog találkozni, ha minden igaz egy havrral akinek bizti meglesz a pali száma....hívom pénteken...na akkor még nem jó, mert csak szombaton lesz jó...na akkor hívom hétfőn..."A hívott szám nem elérhető"...mi a fene....egy hétig nem tudtam elérni...kiderült, hogy összetörték a telóját...na mondom akkor iwiw-en...ott sincs a pali....mi a fenét csináljak...akkor jutott eszembe az sg :D Szal a sors azt akarja, hogy hanyagoljam a srácot...asszem...szerinted? :DDDD -
nagyon akarod már újra látni mi? :P -
szia
Budapesti vok és ott nem voltam :) -
Monoton #16 szia!
<nem sárospataki> :) -
sokan
nem hiszem el, hogy egyetlen egy sárospataki nem kuksizik be ide :D -
engem majdnem így hívnak csak senem Bessenyei senem István nem vagyok:C -
jefferson83 #13 Hányan voltatok ezen a bulin? :) -
nem voltam -
hát ez kész...ezt a gyereket a büdös életben nem látom újra??? :Ð -
Ben C #10 pörög a topic!