75
  • mousee
    Ez is oké, tök tiszta, én se vennék fel az óriásvállalatomba lámákat :))
    Csak ezzel az a baj, amit már ezelőtt is leírtam... akármennyire lehet tehettséges valaki, és lehetnek jó ötletei, ha le van rakva egy "gépsor" elé, ahol ő tömeggyártja a kódokat...
  • Skynet85
    Nyugi én sem álomvilágban élek:) De azért egy olyan cég, mint az M$ vagy teszem azt bármely más óriás vállalat szerintem azért törekszik arra hogy a különböző szinteken mindíg a lehető legjobb hozzáértéssel bíró emberke legyen mert csak így garantált a siker persze van itt is versengés, hogy kinek az akarata érvényesüljön pl legyen inkább szép mint sem nagy tudású és hasonló dolgok de én azért megkockáztatom, hogy próbálnak hozzáértő emberekkel dolgoztatni..
  • mousee
    FIgyelj, sajna a mai világ egy olyan hely, ahol ha apuci pénzel, akkor mindent elérhetsz... és sajna ott is az megy... de ez nem csak az ms-nél, hanem az egész világon mindenhol... szóval hidd csak el, nagyon sok olyan emberke van vezető pozícióba, aki azt se tudja mit csinál, vagy csak minimális szinten, mert a haverja segít neki...
  • Skynet85
    Igen ezzel egyet értek én is programozok és valóban van amikor olyan dirigál akinek foggalam sincs róla, hogy egy probléma megoldása milyen komplexitású kódot igényel és ha én csak megjegyzést teszek, hogy ha itt ezt átírom a végeredményben 1% különbség lesz nekem viszont 50%-al kerül kevesebb munkába akkor lazán nemet mond. Viszont ez alacsony szinten van így azért nem hinném, hogy hozzá nem értők dirigálnának azért ezt nehezen hinném el amúgy M$-nél inkább az van, hogy nem tudja a jobb kéz mit csinál bal ugye egy projekten dolgoznak sokan és hiába kapcsolatban álnak mindíg vannak problémák...
  • mousee
    Az open fejlesztés azér jobb, mert ott azt csinálod, amit akarsz... ellentétben az ms szintű óriás fejlesztéseknél, ahol megjön a főnök, és azt mondja, hogy ezt csináljátok, nemérdekel, hogy mit akartok, azt csináljátok, amit én mondok...
  • Skynet85
    Ember saját magad cáfolod meg???:D:D:D:D:D:D
    Egyik hozzászólásodban még ,,majmok dolgoznak a nagy válallatoknál" és ugye mind1 mi a mótíváció ha csak egy ,,majom", majd ugyenezek a majmok íják a nyílt forráskódot?! hát ez aztán érverés a javából irodalom tanárom kedvence lennél:)
  • juzosch
    Középút? Itt nincs szó végletekről. van két böngésző, egyik se rossz, de egyik kicsit jobb, mint a másik. De nem állnak egymással szemben(csak a piacon).Így a középút kifejezésnek sincs értelme itt.
  • adamekp
    Az 1.5.2-es FF NEM jelent meg. Ellenben viszont az 1.5.0.2 igen. Kedves lektorok, kéretik az elgépeléseket ellenőrizni.
  • smv
    Arany középút az Opera. Nem lassít, és lassan már szinte tökéletes megjelenítés.
  • fourgee
    Ha azt akarom hogy a weboldalak gyorsan és szépen jelenjenek meg, mert éppen azzal van munkám, akkor Firefox-ot használok. Ha azt akarom, hogy a FF ne lassítsa be a gépemet, és nem érdekel a weboldalak megjelenítése, akkor meg Iexplorert. Egyik sem tökéletes, mindegyik másban jó.
    A nyugati munkaszemléletről meg annyit, hogyha a Disney-t nézzük, akkor ott bárki lehet jó animációs rajzoló, mert ugye szét van szedve a munka alapjaira, viszont itt nálunk már nem ennyire egyszerű a dolog, itt tudni kell rajzolni egy produkciónál. A csapat majmos elmélet tetszik [#vigyor2, nem véletlenül adnak ki egy csomó munkát ide felénk. A "kezdő programozó" elméletről annyit, hogy aki bekerül egy nagy céghez, annak van esélye bármyilen projektbe bekerülnie, még ha nincs is a csúcson, viszont egy nyílt fejlesztésnél csak azokat az ötleteket teszik bele, amik tényleg jók.

A vitátok kicsit olyan, mintha arról vitatkoznának az emberek, hogy mi a jobb: egy Lamborghini, vagy egy Lada Niva. Sokan az elsőre tippelnek, de nem mindegy honnan nézzük. Autópályán ott igen, viszont valami belvizes területen, földúton, fél méteres sárban megnézném,hogy hogyan süllyed el.
  • NEXUS6
    "ja opensource-nél kizárólag a PROFIK ÉS LEGJOBBAK dolgoznak. az ilyen nagy cégeknél mint az MS, meg csak kezdők. hm, teljesen logikusan is hangzik."

Az opennél ugyan azok dolgoznak, akik a nagy cégeknél!!!
    Csak például amit csinálnak nem azért csinálják, mert a főnök a hátukat veri, hanem mert olyan progit akarnak csinálni, amivel dolgozni tudnak. Szal egy open fejlesztésnél előbb ki fog derülni, hogy ki az igazán hozzáértő, mint egy céges fejlesztésnél, ahol a kinevezéssel a főnökök ugye megkapják a pápai tévedhetetlenséget is.

A kódnak sajnos nem használ a tekintély és sok pénzzel ugyan olyan kódot lehet írni mint semennyivel.
  • NEXUS6
    "Nexus, te kiba**tt féltékeny vagy ám MS-re."

Aha, értem!!! Szóval a szövetségesek írigységből nyomták le Hitlert a II. VH-ban. Biztos féltékenyek voltak a gázkamrákra.
  • NEXUS6
    Bocsesz, ebben nincs semmi elfogultság.

Túlságosan benne vagytok az M$ világban. A médiában elhangzó dolgok ha 1000 000 000X ismétlik őket végül igaznak hangzanak.
  • kbupdate
    ja opensource-nél kizárólag a PROFIK ÉS LEGJOBBAK dolgoznak. az ilyen nagy cégeknél mint az MS, meg csak kezdők. hm, teljesen logikusan is hangzik.

Nexus, te kiba**tt féltékeny vagy ám MS-re.
  • DjDano
    Már megint csak a végletekig elfogultság árad belőled, MS gyűlölettel megspékelve.... ez teljes mértékben hiteltelenné teszi amit mondasz.

• NEXUS6
    "Másrészt azért nem hinném hogy M$ az a cég akinél kezdő programozók dolgoznak..."

De igen!!!

A M$ megpróbálja ipari méretekben művelni a progizást, felvesznek egy raklap "zöld programozót" és beállítják a "futószallag" mellé.
    A nyugati mérnöki szemlélet szerint ha egy feladatot feldarabolsz kellően kis adagokra, amit már egy csimpánz is el tud végezni, akkor egy csapat majommal is meg tudod oldani a feladatot.

Az "ipari" szemlélet miatt, ha piacra késznek mondható a Mű azután már minden hiba felesleges macera, és ha lehet eltussolják.

Az open fejlesztés viszont teljesen máshogy műxik.
  • risp
    http://getswiftfox.com/

Na ez :)
  • Skynet85
    Hm nem tom én Avant browsert használok ami ugye I.E alapul eddig 1-2-szer fagyott ki akkor is a lap hülye kódolása miatt volt. Másrészt azért nem hinném hogy M$ az a cég akinél kezdő programozók dolgoznak biztos van ilyen is ők írják a szinkódokat, komolyra váltva a szót mivel a legjobban elterjedt böngésző az I.E ezért a támadások kereszttüzében is ő áll hidd el, ha elterjed az FF akkor azt sem foglyák kímélni és legalább annyi baj lesz vele mint az I.E-vel holott nekem most sincs bajom vele mármint az I.e-vel:D
  • Lacc
    Kaliber? Ahhoz mekkora kaliber kell hogy fél óránként lefagyjon? :D
  • Skynet85
    Na akkor én is elkezdem osztani azt észt. Elöszőr is mint már oly sokszor mondtam mindenki azt használ amit akar, de az elvakultságból elegem van FF nem rossz kis progi tény na, de azért emlékezzünk már meg a nem is olyan kicsinek mondható hibáiról pl bufffer kezelés némi csalás a historyban illetve ugye a pénzügyi manöverek teszem azt bankkártyával történő fizetés esetén is voltak ,,csekély" hibái tény javították/javítják őket na de hogy az FF lenne a nagyon, nagyon hát merőben elvakult vélemény.

P.S.: Nyugottan ott lehetsz a creditsben I.E esetén is csak oda azért kaliber is kell:D
  • NEXUS6
    Miért ne?
  • kbupdate
    ne IE5-tel próbálj meg győzködni...
  • NEXUS6
    Ha nem lenne kihívó, akkor még mindíg a IE5-el küzködnénk, vagy a 4-el.

Szal akkor mint elkötelezett M$ hívőnek ajánlom, telepítsd vissza azokat (ha tudod), aztán nosztalgiázzál a 10 percenkénti fagyások között.

Marha könnyű fososzni, de akkor most had mondjam amit az M$fanok szoktak ilyenkor: írjál jobbat.
    Sőt jobbat mondok, segíts be a FF projektbe, aztán legközelebb a te neved is ott viríthat a creditsben. (Erre ugye az M$ esetén annyi esélyed van mint a lotto5-höz, bocs!)
  • moricka
    :)

http://www.firefoxflicks.com/flick/index.php?id=19542&c=false
  • Cat 02 #11
    jó gép :D
    savanyú a szölő ?
  • kbupdate
    fos FF, olyan mint ezek a reklámok.
  • kbupdate
    OMFG! ez mi a szar?:D
  • kbupdate
    http://pcforum.hu/hirek/10166/21+sebezhetoseget+javit+a+legujabb+Firefox+bongeszo.html

• Mice
    inkább az alien pc mint a kijelző:)
  • akyyy
    :DDDDDDDDD ez anynira jó egymás után 01szer megnézem és midnig röhögök:D
  • Launcher
  • risp
    mov rulez :\ nagyon illik a projekthez a formátum.
  • Lacc
    Ez az eddigi legjobb :D
  • lazly
    Bezony! :)
  • bertino
    FF power