566
Használtautó
-
#566 Sziasztok. Ki mit tud a Fiat Ulysse 2.0 jtd 2001-es kiadásról? Olvastam több fórumot, hogy megvannak elégedve vele, kényelmes és hasonlók. 2-3 Kommentelő írta, hogy a kuplungja elszállt, de lehet hogy a sok km-nek tudható be náluk. (Érdekelne a lehetséges széria hibái és egyéb érdekességek :) ) Köszönöm a választ. -
Gudsarlott #565 Jé, ezt már egyszer írtam... A használtautó.com viszont jelentem, halott. A jófogás pedig elóretört, mert megvette az expresszt. Törnek előre a külföldiek! -
Gudsarlott #564 Van egy újabb használtautó hirdető, a google első találatai között a Komplexauto.hu. -
Mondeo19 #563 Eladó Ford Mondeo 2002 -
Gudsarlott #562 Most néztem, hogy feljött egy új oldal is a gugli találati listájára, amely eddig nem folt még fent, ez a komplexauto.hu. Elég összetett, és sok funkció is van rajta, ami máshol nem látható. Nektek mi a véleményetek? Azt látom, hogy nincs olyan sok hirdetés, de hát nem túl régi. -
12vereb #561 Szerintem nézzetek körül a komplexauto.hu oldalon is, király a keresőfelület. Használt autók és új autók is kereshetők, esetleg hitelre. -
Mascus #560 Sziasztok,
Amennyiben használt haszongépjárművet, vagy teherautót kerestek, mindenképp látogassatok el hozzánk.
További kellemes napot!
Mascus.hu -
krisztajo #559 Köszönöm a tippeket, így fogok eljárni. -
#558 Rendszámból ítélve magyarországi, ez jó pont. Csere érdekli, ha bármire, akkor az rossz pont. 129000km, kb. hihető, kérdés, hogy megvolt-e a 120000-es nagyszervíz. Nekem a kerekek/futómű tájékán gyanús, főleg, h. azt írja, sportfutóműves. Vagy nem megfelelő a komplett kerékátmérő, vagy nincs sportfutómű. Biztos ami biztos, hozzáértőt vigyél magaddal, de árban nem rossz. -
krisztajo #557 Sziasztok! Találtam egy kocsit, de nem tudom az árakat.
Ford Fiesta 1.6 Ghia 2003-as évjárat 129.000 km-el 700.000.- Ft-ért jó áron van, megérné?
-
#556 Nagyon megkímélt állapotban, garázsban tartott, szakszervizben szervizelt Mazda3 1,6i TE eladó újszerű belsővel, többnyire autópályán (Veszprém és Budapest között) futott km-ekkel. A Mazdákra jellemző eleganciát és sportosságot ötvözi a jól ismert Zoom-Zoom érzés, melyet tovább fokoznak a kiváló állapotú téli, illetve a vadonatúj Michelin energy saver nyári abroncsok.
-
#555 csajozós verda
-
hihy #554 Nem ment át: keveset fogyaszt -
hihy #553
csak 100 ezer frigo -
hihy #552 De azért egy ilyen qurva drága lehet.:D
És nem is fogyaszt keveset, mert rohadt sokat kell hozzá zabálnom, hogy megmozdítsam. -
hihy #551 Köszi a válaszokat.
Én spec corsa-ban is gondolkodom. -
#550 matiz 0.8
az 1.5 - 1.6 D golf is jó volna, de pöcsölni kell a melegítéssel... -
#549 smart -
#548 Prius?:D
ezres suzuki swift?
1.6 szívó dizel 2 es golf? -
#547 -
hihy #546 Szasztok
Szerintetek egy VÁROSBAN melyik az az autó, melyik a legkevesebbet eszi?
Pl Tico, Corsa, Polo stb? -
DIESEL DOG #545 És az a csodálatos, szép, magyar helyesírás... felbecsülhetetlen... :D -
#544 szpritersz:) -
#543 Üdv!! Használt autó vásárlás előtt állok ; és arra lennék kíváncsi hogy mi ennek a folyamata mire a kocsi az enyém lesz. (minden papírja megvan érvényesen , csak ha jól tudom ideglenesen van a kivonatva = 6000.-)
Mi az ügyintézések sorrendje.....
Az eladónak mit kell intéznie ( eredetvizsgálat? )...
{96' Daewoo Racer 1.5}
-
Tekercselő #542 Tekercselő javít minden gépjármű típushoz generátor állórész és forgórész tekercset!
Régi, pótolhatatlan, veterán dinamók tekercselése megoltható.
Részletek, térkép:
http://indukcio.uw.hu
-
#541 Üdv!
Nem tud valaki egy olyan oldalt mondani, ahol olcsón lehet bontott autó alkatrészeket szerezni? '90-nes Audi 200 V8 hoz kellene hátsó lámpa és csomagtartó. -
#540 pofás ez a színösszeállítás -5 kilóért nem is rossz:
-
#539 ilyen egy átlag magyar használt mercedes 2002-es 780-ról 180-ra pörgetett órával
miért is szar a gépparkunk?:D!!!
-
#538 Hi! Szerintetek ez megér ennyit? És milyen hibákra kell figyelni egy ennyi éves autónál? Köszönöm! Üdv! -
#537 kispolszki meghámozva -
öregember #536 eladó -
bobo22 #535 Jahhh, legalább nem árulnak zsákba macskát... -
#534 Köszi bobo! Megnéztem az oldalt, egész jó az ajánlatuk, jó hogy elengedik a szerződési díjat és a hitelbírálati díjat és van még pár dolog ami úgy tűnik könnyebben megy náluk, mint átlagosan a bankoknál. -
#533 Nem, személyautó! Esetleg ha tudtok valamit megköszönném..:D -
bobo22 #532 Én ismerem, mert nagybátyám a BBankban dolgozik, de minden infót megtalálsz itt. Ha ezeken kívül is lenne vmi kérdésed, akkor írj és majd utánnakérdezek. -
#531 Én is most készülök autót venni, de egy biztos, hogy hitelből fogom. A Budapest Bank használtautó hitelének utánanézett valaki? -
#530 Gyanúsan olcsó....nem kisteherautó???? -
öregember #529 a román villám -
#528 Hali Szerintetek ez megér annyit? köszi -
PeeVee #527 helló!
Nem tudja valaki, hogy egy '90es mitsubishi lancerre milyen kerékanyák kellenek, ha alufelnit szeretnék feltenni? eddig valami 12x1.5ös méretet gyanítok, de asse tom mi számít itt:S
Kösz a segítséget!