FPS Creator

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Találtam pár FPS Creator tutorialt itt ha valakit érdekel:

http://kotkaa.no-ip.org/forum/viewforum.php?forum_id=35

AI és FPI script tutorial is van fent.
Megcsináltam magyarul is az oldalam:
nemecsekfpscreatormodellei.blogspot.com
A lenti link helyett a nemechekfpscstore.blogspot.com -on elérhetõek a szavazások, és az ingyen cuccaim is!
Kérlek akit érdekel szavazzon milyen fps tárgyak érdeklik,rossz vagy jobb minõségûek(gépigény miatt)a többit biztosan mindenki érti.
fpscentitypoll.blogspot.com Köszi a szavazóknak, lent pedig egy ,,ajándék" könyvespolc tárgyat tölthettek le.
Sziasztok! Egy Tutorial videót ajánlanék a kezdõknek:

users.atw.hu/triosoft/files/Triosoft%20Model%20Pack%201..exe <=itt egy kis pack, a TrioSoft töltötte fel anno.(bocs nem linkelhetek még, új tag vagyok)
Hamarosan lesz egy kis online boltom is, ahol saját olcsó és ingyenes cuccokat találhattok majd.
Nemecsek
Minas Tiris
Sziasztok!

A következõ model packokat keresem de sehol sem találom õket:
20;26;27;32;33;42;43
Ha valakinek megvannak vagy tudja hol lehet letölteni õket akkor írjon.
Elõre is kösz.

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Hello!

Lenne egy olyan gondom, hogy letöltöttem az fps creator x10-hez model pack-okat, de nem tudom beletenni a programba. Hova másoljam?

A válaszokat elõre is köszönöm!

Üdv.
Márk

Sziasztok!
Szeretnék egy jó tutoriálos oldalt ajánlani.

http://fpsc.x4host.eu

Ezen az oldalon magyar nyelvû tutoriálokat találtok az FPS Creator-hoz és FPI Script nyelvhez.Valamint ingyenes 3d modelleket,spriteokat scripteketet is letölthettek és az FPS Creator ingyenes verziójához is találtok linket az oldalon és még sok minden máshoz is.
HEllO! Légyszi segítsetek amikor multi playert akarok csinálni akkor ezt kapom :

Sziasztok abban ki tudna segíteni hogy az Fps creator-hoz való 19-30 model packokat honnan lehetne ingyen megszerezni letölteni mert én mindenhol csak fizetõseket találtam sajnos és nekem 1-18.ig már megvannak hozzá a packok + magamnak magyarítottam is a fullos Fps creator programot és kb 98%-osan kész is majd csinálok játékot-játékokat aminek a demó változatát a portálomról le lehet tölteni a full verzióját fogom pénzért adni de ez még odébb van a magyarításomért viszont már most meg lehet keresni a portálomon http://fonixportal.gepe.hu akit érdekel keressen meg ott Fonix néven privátban és megbeszéljük a részleteket!
Nekem a következõ problémáim vannak: letöltöttem BitTorrent-tel az FPS Creator-t, csak van egy kis gond: a torrent a következõ fájlokból áll:FPSCREATORV1CD.MDF, FPSCREATORV1CD.MDS. Ezeket a fájlokat hogy kell megnyitni, mert én nem vágom... Total Commander-el? 😄
Nekem megvan a Magic fps add meg az msn-edet!De én nem naon tom hogy kell használni!
hi all meg van az fps creator nevü cucc szetem hozzá egy 2gigás packot volt benne csomo cucc ha kell adok linket.De volt két cucc egy Railroad pack + egy ww2 pack a railrod packban voltak sinek meg ienek és azt irja ki hogy runtime error 7001-Mesh number illegal at line 9677.És a másik probléma vannak épületek de összvissz két cucc van egy épületnél sztetek meg lehet csinálni mert nem veszi észre .pls HELP!!!!!!!!
Magic FPS nevû modellszerksztõt honnan tudnám letölteni a programhoz?

oké! Felvettelek...
Majd igazolj vissza 😊

tess:[email protected]
vegyél fel, és akkor meg tudjuk beszélni

Nem tudom...
Lehetséges hogy már más serial kell...
Amúgy nekem megvannak a spirit packek meg az elsõ 7 model pack...
Meg már netrõl is leszedtem néhány + cuccot 😊
Szóval nekem most elég széles választékom van egy pálya tervezéséhez 😄
De hogyha adsz egy MSN címet akkor ott megtudnánk beszélni ezeket rendesen 😊

köszi. Sajna nem akarta átcserélni, de nem baj. Csak mostmár nekem is a hibaüzeneteket dobja kifelé, mikor össze akarom állítani a pályát. Ha ilyen 1 szobás pályát csinálok, akkor nincs semmi baja, de ha már egy nagyot akarok, akkor vagy runitime error van, vagy vmi karaktert nem tud betölteni. fel akartam rakni a legújabb patchet, de az meg nem fogadja el a serial kódot. Na ez mi a fészkes fenének van???

Red Bullf:
A Build Game-nél kell kiválasztanod a háttér képeket a level settings fülnél.

Lasat99:
Elvileg az a gond hogy Beta verziód van mint az emberek nagy részének...
Pedig én is szívesen csinálnék multyplayeres game-t... De hát kegyetlen az élet :/

Amúgy elkezdtem csinálni egy magyarosítást a programhoz.
Nem tudom mikorra lesz kész, de dolgozok rajta...

vki nem tudja, hogy lehetne a betöltõképernyõt átcserélni?? Szal muszály ezt a TPI formátumba tenni a képet, hogy mûködjön?? vki segítsen

Hello valaki tudna segíteni ? Multit szeretnék csinálni de mindig amikor feltöltöm es haverom leszedi és jaccik velem, akkor engem beenged de õt már nem mert kiÍrja hogy waiting to join! Plis HElp !!!
Segítsetek lécci! Ezt a hibaüzenetet irja ki amikor elakarom inditani az FPS Creator-t:

Runtime Error 118 - Array does not exist or array subscript out of bounds at line 2151
Én Torrentrõl töltöttem le! De az a kérdésem lenne ismét hogy mi lehet a baj ilyenkor ha nem tudok egy normális multiplayeres pályát csinálni? Pedig má nagyon kéne<#wilting><#wilting><#wilting>

nem tudja vaki hogyan lehet elmenteni a játék ikonját?
interfoxsoft vagy valaki hol lehet ez a programot letölteni??

hol lehet letölten?
hogyan lehet letölteni
??
már letelt a 24 óra
Meg Runtime error is sokszor szokott lenni! Fõleg akkor a multyplayerbe csinálok nagy pályákat, pedig nekem pont azok kellenének!

Tudnátok segíteni<#confused><#confused><#confused>

Ebbe neked én nem tudok segíteni viszont nekem kéne egy kis segítség! Mégpedig az hogy amikor multyplayer játékot , és hozzá nagy pályát akkor ha elindítom a pályát bejön egy "runtime error" üzenet! De van olyan is hogy olyan közepes méretü pályát csinálok akkor meg bejön az ,hogy "104 error"! Mi lehet a probléma? Mert amúgy tök jó pályák lennének! aki tud az lécci segítsen.

Elõre is köszi!

pls valaki segítsen már 😛

a Sensei AI az jó
scriptelés:
:state=0:animate=93,state=10
:state=10,plrdistwithin=100:animate=94,timerstart,state=11
:state=11,timergreater=1000:state=1
:state=1,plrdistfurther=40:rotatetoplr,followplr,animate=2
:state=1,plrdistwithin=40,rateoffire:rotateplr,animate=92,plraddhealth=-20
ez a script jól mûködik, a zombi követi a játékost miután felkelt a földrõl.
:state=0,plrcanbeseen:state=1
:state=1,plrdistfurther=60:rotatetoplr,followplr,animate=2
:state=1,plrdistfurther=500:animate=1,state=0
:state=1,plrdistwithin=60,rateoffire:rotatetoplr,animate=92,plraddhealth=-20
itt viszont a zombi fogja magát, és bemegy a tõle jobbra lévõ sarokba, akármilyen szobában is van. valaki, aki esetleg ért hozzá: mi a hiba a scriptben?

Ron Ragm
Szar. Van valami Sensei AI vagy mi, az viszonylag jó lõfegyveres ellenfelekhez, de aztán az is vagy elidul vagy nem.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

az AI scriptelés nélkül miért ilyen szar? tényleg eszetlenül szar vagy csak nálam ilyen, és egyébként csak simán szar? 😄 😄

Elkezdtem tanulni C++-t.
Szó nemsokára nem szorulok rá erre a ratyi programra!😊
Ron Ragm
Ja igen: Fake windowok használata ahol csak lehet, Staticra állíts be mindent amit nem használsz, és külsõ tereknél ne nagyon legyen se ellen, se sok egyéb entity
Fórumban keress rá a Frame Rate-ra és nézelõdj

Ron Ragm
Legfrisebb frissítés (asszem valami 1.05), februári directx sokat javít. Ha sok rövid pályát csinálsz akkor egyátalán nem szaggat, max kicsit zavaró lehet a sok töltögetés, de így legalább akár 8 ellenfelet is elbír (ami kisebb pályán megfelelõen zsúfolt is)

Ron Ragm
Build Game utolsó fül.

Bence94
helo ha én csináltam egy kis "játékot" hogyan lehet meg csinálni hogy ne keljen a futtatásához az fps creator?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Én töröltem, mert még a DOOM3 futtatására alkalmas gépeken is szaggatott!😊
Szar ez az FPS maker, na.
Ron Ragm
Törölték vagy valami gáz van, mert a linkre nem jön semmi.

Tudom, rettentõ rosz lett!😊
Elkészült!!

http://digitalia.hu/itemdetail.vm?itemid=362
Én csak a konzoljaimat etetem eredeti softverrel!😊
mndenesetre gratula...
Ron Ragm
De, sõt odaraktam a dobozt az eredeti windows mellé.

Nem modod, hogy fizetél érte?😊
Ron Ragm
Fórumon keresd meg a legeslegfrissebb frissítést, és rakd fel a 2007-es februári directx-et, nekem elég erõs javulást hozott
Amúgy csak szerintem pofátlanság ezért 50$-t kérni?

Lol😊
Ron Ragm
Nagyjából tegyél be plusz falakat az üres helyekre hogy takard azt amit esetleg renderel de amúgysem látnád, meg butísd le az AI-t hogy csak azt csinálja amit kell

szupi, de én a felét sem értem.😊
Oldal 1 / 5Következő →