3
  • blackgamer
    #3
    véletlen letöltöttem egy filmet Keane, Titanic-on elvileg bemutatták
    érdemes megnézni? feliratot nem találok hozzá, de elvileg létezik
  • vg
    #2
    Elijah Wood izmozhatna egy kicsit...
  • Capra Ibex #1
    Azért az a bejáratott tengerhajó még messze van...

    Majd ha nem lesz olyan, hogy a "hivatalos" filmismertetők között imdb comment-ből egy az egyben kiemelt vélemény látható (természetesen forrásmegjelölés nélkül); nem lesznek olyan technikai bakik mint pl a Vértea vetítése a Toldiban ; ha három mozinál érdeklődök, nem adnak 3 különböző információt egy filmmel kapcsolatban (1: szinkrontolmács 2: felirat 3. semmi)

    na akkor talán mehet mélyebb vizekre is a hajó.

    "A szavazás tisztaságát a fiatal cerberusi tekintetű szervezők-segédek garantálták, akik a zárógála előtt ad hoc szavazatszámláló bizottsággá alakulva csalták elő a közönség akaratát a sokezer papírfecniből."

    Ezen is jót röhögtem. Volt olyan film amire egyedül 3 szavazatot adtam le és nem azért mert 3szor visszamentem az osztogatóhoz és az nem ismert meg, hanem mert voltak előadások amik után az illetékesek csak néztek ki a fejükből, mindenki annyi cédulát vett ki a kupacból amennyit nem szégyellt.

    (Nem szorosan ide tartozik de ez a "4" elég nehéz film volt. Valahogy azért mégsem értem a körülötte lévő felhajtást... A versenyfilmek közül szerintem nem egy "kenterbe veri".
    Mind1. A fő, hogy a rendező akárhol a világban megismeri a volt USSR befolyása alatt álló országok állampolgárait.
    Biztos ez imponál mindenkinek...)