53
\"Trabanton szállni élvezet\"
-
jocking #53 Hali!
Egyik ismerősömnek ellopták az autóját. Elég feltűnő kocsi, úgyhogy érthetetlen, miért tették.
http://belsoseg.blog.hu/2008/11/05/nem_a_legjobb_reggel
A rendszám AMT-794. Aki látja, mindenképp szóljon a rendőrségnek. Köszi.:( -
Bangoka #52 De én tom hogy mi annak a vw bogaras játéknak a neve:Bug Mania
A Trabi racer-ben én azt nem értem h, a lemezen szinte teljesen mást trabi típusok vannak mint a játékban! De miért????? -
Bacsa Szabolcs #51 sziasztok honét lehetne letölteni ez a játékot?????
ja és eröre is köszi -
SHARK13 #50 Én sem tudtam még az első futamot sem megnyerni. Pedig a NFS Most Wanted-ot egy hét alatt végignyomtam,minden gond és csalás nélkül. Erre ez a kis szutyok.... -
balee0 #49 Honnan lehet letölteni ingyen ezt a játékot?
-
Emmegki #48 Az azért durva, hogy a trabi akár 160-ra is felgyorsul a játékban. -
#47 Rossz a link... -
#46 http://d01.megashares.com/?d01=5eac87d -
PeeVee #45 loll :D hol lehet leszedni?:P
-
#44 jó a gém végülis, fizika is viszonylag jó, de idegesítően nehéz...ellenfelek sosem hibáznak :l -
#43 már fennvan -
#42 Nem, mert kérdeztem és ő nem a Beetle Crazy Cup-ra gondolt, hanem egy másik bogaras játékra, bár tudtommal nem volt másik.DE azért köszi! :) -
Vlala #41 ("jobb későn, mint soha" alapon: )
Nem a Beetle Crazy Cup-ra gondolsz? -
#40 Én is nagyban próbálkozom, de 2. helynél nem nagyon vagyok jobb. Egyszer sikerült, de semmi pályát vagy más kocsit nem kaptam :S Ugyanaz az egy pálya és kocsi volt csak......... -
eldani #39 szasztok. hááááááátt nem a legjobbra sikeredetett, de azért ellehet ökörködni velebár nyerni még nem tudtam vele 1 versenyt se. ez van. -
#38 -
#37 inkább vegyetek egy igazi trabit :?D:A?D:A?AD:ADAD_AD?A:D_?AD
nemsokkal drágább mint az 'Ezt Vedd Meg' kategória ?DA:D?A:D?AD.A?D_AD?A:d -
#36 És itt van LADA:
-
#33 Külön Lada-sról nem tudok, a Road to Fame-ben és az Army Racer-ben van Lada... -
#32 (y)
ladásat htx -
#31 Néhány száz mega lehet csak, de még sehol sincsen fent... :( -
#30 Hány mega? -
#29 ezt a game-et nem lehet leszedni valahonnan? -
#28 Fsgh emlitette, hogy az Ezt Vedd Meg sorozatban volt egy olyan játék, amiben bogarak voltak. Nem tudja valaki, hogy mi a cime a játéknak vagy esetleg némi info-t róla? -
#27 TESCO -
#26 1919 Ft, szerintem megéri. -
Vlala #25 Elérhetetlen álmokat kergetni elég az ágyamban, a meztelennénis posztereimet nézegetve :)
Hadd érezzem már, hogy élek, a számógépes játékokban is! :) -
#24 Szerintem sokkal élvezhetőbbek lennének az autós game-ek, ha ilyen és ehhez hasonló kocsik lennének bennük, mert nekem a ferrari-k és a porsche-k és a hasonló sportkocsik már a fülemen jönnek ki...:) -
Vlala #23 Egyébként igaz, nagyobb figyelmet a régi KGST-szoci autóknak! Ezeknek a vasaknak még volt feelingjük, nem a "kifizetem-érte-a-fél-millát-és-beleülök-indul gépek. (nagyon érezhető az elfogultság? :]) -
Vlala #22 Lol, budget gamet torrenten... -
#21 Igen, gyakorlatilag a játék teljesen ugyan az, csak más autók vannak benne. Ugyanez a helyzet a Polski Fiat-os játékokkal is... -
#20 ennyi verzió készült belőle?8l -
#19 Szerintem ez még nincsen fent az interneten... :( -
#18 Hát ja.. Megnézem a Katz.WS-en ! -
#17 Van még Warszawásban, Skodásban, meg Polonez-esben, vagy milyenben is... -
#16 meg polskisban... -
#15 NFSsel nem is kell hogy felvegye mert az is egy határ szar:D -
#14 torrent linkt htx -
#13 Nem veszik fel a versenyt a NFS sorozattal, igaz, sőt.....De szórakozni ezzel is lehet egy ideig... -
#12 szimulátor :-c