Gothic III - új képek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
a víznél is látszik szerintem hogy egyéni enmgine-t használ
storyja a gothicoknak szerintem jók voltak, szal volt storyja, sõt...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

screenshot, screenshot...

Bárcsak lenne mód az AIerejének demonstrálására is.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

gabber a hun
áááhh a ghotic a legzsírabb offline rpg... Rendesen az npcék reggel felkelnek ,megmosdanak ,kajáznak ,elmennek dolgozni ,s este elmennek alluni én meg jól kirabolom õket 😄😄😄 Rulez de várom má a 3at..

Molnibalage
Nem csak a grafika szépsége számít. Majd azt nézd meg hogyan mozognak az élõlények. Ha csak annyival lesz jobb a TES IV-nél, mint a Gothic II a Morrowind-hez képest, akkor TES elfelejtve. Mellesleg nálam nem szepont a grafika. Ha Gothic II motorral jönne ki, akkor is játszanék vele, mert egy RPG hangulata sem ért még nálam a nyomába.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEOreg3
szerintem meg a Crysis sokkal szebb...<#wow3><#wow3><#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szerintem az Oblivioné sokkal szep😛😊
Saját engine-t használ. És hát szép 😊

Botond
Gothicoknak éppen a magávalragadó sztori volt az erõssége.
Tinman
Tudtommal nem az Oblivion engine-jét használja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hijjnye ez az Oblivion engine-jét használja? Remélem jobb sztorija lesz. Mint a régi Gothicoknak.