12
-
#12 Én imádom ezeket a sorozatokat, filmeket... -
Shadow_THH #11 NE CSAK EZT NE!
Szerettem mr Beant a KISFILMEKBEN de hosszabb filmet ne csináljon nem birom ki :D -
galocza #10 én feketevipera-párti vagyok: annakidején remekül mulattam a mr beaneken is, de nemrég megpróbáltam megnézni párat és már nem tetszett annyira.
remélem nem azért mert felnőttem... 8)
a feketevipera-dolgokon viszont a mai napig remekül mulatok, az erzsébet-korabeli és az első vháb témájú a kedvenc. -
Tompika007 #9 ja bátyám tengerimalacát Lord Pörszinek hívták
-
Tompika007 #8 Számomra ezek a legnagyobb nevettetők:Rowan Atkinson, Leslie Nielsen, Jim Carry. Ők azok akik ha tényleg beleadnak mindent sokaknak adnak kellemes órákat. DE hol van Teddy? -
HuHa #7 Azért a Fekete Viperában is felejthetetlen volt. -
#6 én már olyat is hallottam hogy meghalt:D én is örülök a filmnek..
és LP rulz;) -
#5 imádon Mr. Beant,bab úr rulzz -
W B #4 Na végre a "Bab visszatér"! -
totya4 #3 Filmben valóban nem valami jó ő. De egy ember nem is várhatja el hogy több -különböző- területen is sztár legyen. Ő a rövidfilmjeiben utánozhatatlan...mit akar még? -
#2 Mr Bean igazi kultusz.... a film a beztesz.:D a rakzfilm meg naon szar:D láccik h magyar:D -
PoisonBorz #1 Ez elég fura... úgy egy éve még arról mentek a hírek, hogy Atkinson teljesen depressziós, idegklinikáról idegklinikára viszik, mert nem tud kitörni Mr. Bean szerepéből, bármi mást csinál (Johnny English) azonnal bukás...