1
  • JZO
    #1
    Kifordul a gyomrom az ilyen véleményektől: "Mi kényszeríti a kormányzatot? Pénzt akar spórolni a hivatali személyzet létszámának lefaragásával, ez elég egyértelmű. Ez az út azonban nem demokratikus, éppen az ellenkezője"

    Takarodjon már. Nekem igenis tetszik, hogy nem kell sorban állnom. Az én időmmel ne szórakozzanak. Visszahívnak 5 nap múlva és még akkor is 2 órát álljak sorban. Nem én tehetek róla, hogy valaki olyan hülye, hogy egy kapanyelet nem lehet a kezébe adni, nehogy számítógépet. Azt üzenem az ilyen félkegyelműeknek, hogy szépen dobják ki a telefonjukat, a számítógépüket, az eszközeiket, stb és húzzanak vissza akkor a barlangjukba, ahonnan néhány 1000 éve kiköltöztek.

    Igenis jó dolog ez. Nem fog megszűnni teljesen, de az igenis helyénvaló, hogy csökkentsük azoknak a számát, akiket az adóforintunkból tartunk el. A személyi ügyintézés úgy sem fog megszűnni. Tessék végre tudomásul venni, hogy vannak új és jobb megoldások is. Csakazért, mert vannak olyanok, akik ezt nem tudják vagy nem akarják igénybe venni, nem lehet diszkriminálni azokat, akiknek meg van módjuk rá. Ne kelljen már mindig mindenben a lemaradókhoz igazodni.