Kábelek
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs vmilyen rosz at-s hazad (azert at-s mert azt ma mar nm hasznaljak semire se)?en mindig olyanbol szoktam banyaszni az ilyan csatikat, kesz aranybanya 1 olyan haz, foleg ha turbo is van rajta mert az +2 😊
vááá csak hogy magyarázzam el az eladónak, hogy mi kell?
no meg, ha van csatlakozóm dunsztom sincs, hogy azzal mit kezdjek
no meg, ha van csatlakozóm dunsztom sincs, hogy azzal mit kezdjek
aha, szóval pc-be lesz, kezd kivilágosodni a dolog :-) akkor mindegy milyen tûs csatlakozót kapsz, nem látszik, a jack meg kultúráltan néz ki <#idiota>#idiota>
csatlakozót bármelyik elektrós alkatrészboltban kapni
csatlakozót bármelyik elektrós alkatrészboltban kapni
Mi az a windows?
he?
nem, ez elvileg a gépen belül van, de úgy van megoldva, hogy ide ilyenekkel dugod be, de hátul kiviszed a gépbõl, és begugod hátra 😄
nem, ez elvileg a gépen belül van, de úgy van megoldva, hogy ide ilyenekkel dugod be, de hátul kiviszed a gépbõl, és begugod hátra 😄
jaaaaaaa, hogy mezei tûs csatlakozó. valami különlegesebb dologra gondoltam azért nem akartam érteni :-)
hát veszel egy jack dugót, meg árnyékolt kábelt, mondjuk 2x2+árnyék, vagy 2x1+árnyék jelszinttõl függ, meg lehet kapni tûs csatlakozókat, 10es tuti van, 6os nembiztos, nem tudom, h azon a csatlakozón ott balra milyen jelek vannak, ill. kell-e, mert akkor mehet oda egy 14es csatlakozó, asszem olyant gyártanak.
csatlakozó bekötést meg a nyákon le lehet lesni.
ez az egész dobozon belül van, vagy a csatlakozók kifele? tûs csatlakozót nemnagyon szoktak dobozon kívülre kifele rakni
hát veszel egy jack dugót, meg árnyékolt kábelt, mondjuk 2x2+árnyék, vagy 2x1+árnyék jelszinttõl függ, meg lehet kapni tûs csatlakozókat, 10es tuti van, 6os nembiztos, nem tudom, h azon a csatlakozón ott balra milyen jelek vannak, ill. kell-e, mert akkor mehet oda egy 14es csatlakozó, asszem olyant gyártanak.
csatlakozó bekötést meg a nyákon le lehet lesni.
ez az egész dobozon belül van, vagy a csatlakozók kifele? tûs csatlakozót nemnagyon szoktak dobozon kívülre kifele rakni
Mi az a windows?
na találtam felvételt a hátuljáról szerencsére
lehet rajta látni hogy innen nézve a két jobb alsó bütyök "hiányzik". ez egy panel hátulja egyébiránt...

lehet rajta látni hogy innen nézve a két jobb alsó bütyök "hiányzik". ez egy panel hátulja egyébiránt...

hát elvileg adják egy dologhoz, tehát elvileg gyári,. de ugyaneheez adtak tök standardokat is. ki tudja hogy ez most épp milyen...
ha hazaérek, küldöm
jaj, neeeeeee
kik kell szedni az egészet a gépbõl, akkor kicsit hosszadalmas lesz...
ha hazaérek, küldöm
jaj, neeeeeee
kik kell szedni az egészet a gépbõl, akkor kicsit hosszadalmas lesz...
az ellendarabjára gondoltam... az csak van, nem? ha nincs ellendarab, akkor meg minek a kábel? <#wink>#wink>
ez gyári kábel, vagy valami épített?
ez gyári kábel, vagy valami épített?
Mi az a windows?
vazze hogy fotózzam ha nincs meg? ennél meg nemtom mözelebbrõl, ennyit tudok róla, legalábbis ennyit rajzol belõle a leírás is. egyszerûen fekete, 2 tû ki van hagyva a 6helybõl és az egyik lapos oldalán van 3érintkezõ. ennyi amit tudok róla
fényképet nemtok küldeni, megpróbálom holnap lerajzolni, de mivel nem láttam, csak afféle kapcsolási vázlatszerûségen, ezért nem biztos hogy pont olyan lesz...
4 eres a kábel, igaz 3 helyre lehet forrasztani a dugóban, mert az árnyék mind a 2 oldalon ugyan az
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
van eg yelõlapi panel, aminek a mikrofonkivezetéséhez kell egy ilyen, csak nem adtak hozzá a bótban, szóval kéne...
hát... fényképet nem igazán
hát... fényképet nem igazán
A mono jackdugó esetleg, de a sztereo az 4-eres
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ez elég értelmetlen kábelnek tûnik.
A jackdugó 2 eres, a másik végén meg 4?
A jackdugó 2 eres, a másik végén meg 4?
hello
lehet hogy baromnak néztek, de ha valakinek mond valamit, akkor egy ilyen kábel kéne:
az egyik végén egy fekete téglalap alapú scatlakozó, amelyen a tûk kb. így néznek ki (O-tû X-semmi)
OOO
XXO
a másik vége egy standard jack dugó (elvileg mikrofon, de ez lényegtelen)
ha valakinek van fölösbe , vagy tudja hogy hol lehet kapni, akkor plz...
lehet hogy baromnak néztek, de ha valakinek mond valamit, akkor egy ilyen kábel kéne:
az egyik végén egy fekete téglalap alapú scatlakozó, amelyen a tûk kb. így néznek ki (O-tû X-semmi)
OOO
XXO
a másik vége egy standard jack dugó (elvileg mikrofon, de ez lényegtelen)
ha valakinek van fölösbe , vagy tudja hogy hol lehet kapni, akkor plz...
← ElőzőOldal 2 / 2