1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#59 Köszike -
#58 nekedis... -
#57 ment -
#56 küldene valaki egy meghívót nekem is? [email protected] előre is köszi. -
#55 udv!
amennyiben korlatlan a meghivo, tudnal nekem kuldeni, egyet? majd meghalalom vmivel... :D
elore is koszi!!!
e-mail>>> [email protected]
-
#54 Megkaptam! Mégegyszer kösz! Most ismerkedek az oldallal! -
#53 A C6 megy vkinek? nálam semmi nem jön be :p -
#52 tényleg köszi :) CeeZee, ment a meghívó! -
Zséé #51 már megy a myvip -
#50 Örök hálám! -
#49 rögtön küldök, amint bejön az oldal :D -
#48 Sziasztok! Valaki tudna küldeni meghívót? Thx! (e-mail cím az adatlapomon) -
#47 ott még manapság is vannak leállások, pedig már vagy 1 éve béta-tesztüzemben megy... -
Zséé #46 jah. iwiw-en is voltak eleinte kisebb-nagyobb leállások -
#45 hát már én is kiküldtem egy 40-et, de ne felejtsétek el hogy ez még tesztüzemben lehet :) 4 napja indult, és ahhoz képest, jól bírja a sarat! -
G_ArchAngel #44 én ma eddig 150 körüli meghívót küldtem szét, ha mindenki ennek a felét küldte csak tovább, akkor elhiszem, hogy összedőlt:DDD -
#43 A WIWnek szerintem ormótlan a dizájnja, és a szolgáltatásai is igencsak karcsúak. Jelenleg egyeduralkodók a magyar piacon, szal megtehetik...
Én ezért örülök a myVIP-nek. Már most van saját fotóalbum, és az indexes cikkből kiderül hogy lesznek még jó szolgáltatásai:
"Holman erre azt mondta, hogy bár a social networking marad a MyVIP alapja, "de rengeteg hasonló funkció lesz, mint a MySpace-en, hogy a látogatók jól érezzék magukat, és rendszeresen használják." Sajnos azt többszöri rákérdezésre sem sikerült kideríteni, hogy mik lesznek ezek az újdonságok, de ha már a MySpace az összehasonlítási alap, akkor mi legalábbis blogszolgátlatásra, személyre szabható, alakítható saját nyitóoldalra, esetleg rss-alapú saját híroszlopokra és megosztható apróhirdetésekre gondolunk."
És ha az emberek rájönnek arra, hogy ezek az extra szolg. jók, akkor a WIWnek is fejlődnie kell majd ha versenyben akar maradni. -
#42 küldenék de sajnos behalt az egész... sőt szvsz senki se tud küldeni most :( -
#41 sziasztok!
ha lehetséges én is szeretnék kérni egy meghívót
misu[kukac]proexmotorsport[pont]hu
előre is nagyon köszönöm! -
Revans85 #40 Sziasztok!
Engem is érdekelne a dolog. Kérnék 1 +hívót. Előre is köszi.
[email protected]
-
Zséé #39 jah behalt egy pöttyet -
#38 na nálam már most behalt, vkinél még megy? -
#37 Nem fogja elbirni a 100.000 látogatót se - szerintem. Vagy kib..ott jól megprogramozták. Az iwiw alatt 50 millás vas van, szerintem nem fogja überelni. Arról nem is beszélve, h az iwiw fejlesztői az év végére megnyitják a nemzetközi kapcsolatokat is - igy lehet ismerős egy más ország iwiw-lakója is.
Ez a nem mind1. Amúgy kezdeményezésnek jó, csak nem fog sokáig élni... Bár kit tudja - láttunk már csodákat (ami 3 napig tarott) ;) -
#36 Hehh, nálam behalt az oldal :D -
Nex #35 thx -
neménvoltam #34 köszi szépen! -
#33 na most nálam is elégé elkezdett lassúlni -.- -
#32 Nem tudom milyen neted van, de nálam 10x gyorsabb a WIWnél :) -
neménvoltam #31 itt még szabad meghívót kérni? :D
megköszönném! mail: [email protected] -
#30 elöbb még ment.. mostmár nem -.- -
#29 Nálatok működik a chat?
Próbáltam IE-vel, Firefoxal, Operával, de egyikkel sem megy nálam :/ -
Nex #28 hy!
valaki küldene 1 meghívó -
#27 nálam is -
G_ArchAngel #26 nem értem, nálam továbbra is gyors...
-
#25 jó ötlet mind2 de nem artana rendes sávra tenni a cuccot mert iwiw mar honapok óta ez meg par nap és összefossa magát. -
CUCLI #24 kezd nagyon belassulni az oldal... xDDD -
#23 köszönöm -
Zséé #22 Azt hiszem ezis nemsokára behal egy időre, mert annyian fognak regisztrálni -
#21 Nekem is dobhatna egy meghívót valaki csak hogy többen legyetek -
CUCLI #20 akkor küldj 1et pls :D