Ki vagy rúgva!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még tavaly vettem ezt a játékot, de azóta is bontatlanul porosodik a polcon. Meg is feledkeztem róla. De ha ilyen jó vélemények vannak róla mostmár valamikor kipróbálom.<#vigyor0>#vigyor0>
JetiRulez
Nagyon szuper játék. Nem gondoltanm volna , h. ennyit elleszek vele.
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak
Ki vagy rúgva!!!
E-mail: [email protected]
c115
2.A rendes Címe: Sacked - Your last day
Amugy fasza
By
c115
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Invalid Data:
There was a problem. Please try again. <#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Aki nem hiszi: http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=5721
Alapvetõen nem csípem a magyar játékokat, de ez nagyon érdekesnek tûnik fõleg azoknak akik egy multinál dolgozik mint én.
A leírás alapján szétnevetném az agyam rajta.
Valakinek nincs meg esetleg? Ha igen privát pls, azonfelül ossza meg télleg olyan szupi e amilyennek tûnik.
ui: Nagyokosok kíméljenek, hogy minek ez a topic stb, abszolút nem érdekelnek az okoskodó tizenéves fórumozók.