Forog a Cold Fear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kéne egy játék amiben Uwe Boll hordákat kell írtani.. azt biztos nem filmesítené meg
Az irányítást hamar meg lehetett szokni.
PC-j játszottam végig és rég játszottam ilyen jó kis játékkal! Nem azért mert csak ezzel játszottam! ;-)
PC-j játszottam végig és rég játszottam ilyen jó kis játékkal! Nem azért mert csak ezzel játszottam! ;-)
kijelented a silent hillrõl, hogy jó lesz. holott még nem láttad. kijelented errõl, hogy szar lesz. holott ezt se láttad.
mókás
mókás
Tudtad, hogy lehetett benne kapaszkodni. Még sosem lövöldöztem hánykolódó hajón, szerinte nem könnyû. A lényeg, hogy ez egy baromi hatásos kis játék volt.
\"Majdnem párom lett!\"
"Ezzel a túlélõhorror is beáll a filmadaptációk népes táborába."
Emlékszem holmi Resident Evil-re, az is túlélõ horror volt, tehát nem újkeletû a dolog. Egyébként a film sem lett rossz belõlük szvsz, de ez a Cold Fear szutyok.
Emlékszem holmi Resident Evil-re, az is túlélõ horror volt, tehát nem újkeletû a dolog. Egyébként a film sem lett rossz belõlük szvsz, de ez a Cold Fear szutyok.
PS2-es konzolátiratot, aki billentyûvel tol az valószínûleg szeret szenvedni... nem mondom, hogy nem lehet megszokni, de ilyen survivor jellegû játékoknál különsen érdemes paddal nyomulni.
(Remélem megcsinálják az Onimusha 4-et Pc-re, asszem akit érdekel zsiletthez nyúl, ha billentyûzni akar vele <#eplus2>#eplus2>)
Amúgy nem azért, hogy kötekedjek -már megint egy ÖT cikk kapcsán-, de mi az, hogy "Forog a Cold Fear"? Akkor lenne helyes a cím ha éppen vetítenék a mozik, így max forgatják... de biztos tévedek.
(Remélem megcsinálják az Onimusha 4-et Pc-re, asszem akit érdekel zsiletthez nyúl, ha billentyûzni akar vele <#eplus2>#eplus2>)
Amúgy nem azért, hogy kötekedjek -már megint egy ÖT cikk kapcsán-, de mi az, hogy "Forog a Cold Fear"? Akkor lenne helyes a cím ha éppen vetítenék a mozik, így max forgatják... de biztos tévedek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én xboxon toltam, irányítási probléma nem volt, tetszett
Ps2-ön egész jó volt, én végig is nyomtam, pc-n nem láttam! Izgis volt, hosszú is, és nem volt lezárva vége! <#eljen>#eljen>
uwe boll for prez... izé, director...
Hú bazz azt hittem Uwe Boll megint lecsapott! <#csodalk>#csodalk><#idiota>#idiota>
mellesleg a Silent Hill film mindent ütni fog! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Gratulálok, akkor egy igazi bûvész vagy ha sikerült
Azért mert te nem tudtad irányitani nagyon is frankó game remélem lesz is folytatása!
Next PC upgrade: 2022
pacman is da beszt!
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Doom a best! <#vigyor3>#vigyor3>
Bloodrayne a best!<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ez a Cold Fear egy irányíthatatlan vacak volt, nem értem most mire föl filmesítik meg.