19
  • Alec
    kéne egy játék amiben Uwe Boll hordákat kell írtani.. azt biztos nem filmesítené meg
  • MrPrise
    Az irányítást hamar meg lehetett szokni.
    PC-j játszottam végig és rég játszottam ilyen jó kis játékkal! Nem azért mert csak ezzel játszottam! ;-)
  • Thufirhawat
    kijelented a silent hillről, hogy jó lesz. holott még nem láttad. kijelented erről, hogy szar lesz. holott ezt se láttad.
    mókás
  • fv82
    Tudtad, hogy lehetett benne kapaszkodni. Még sosem lövöldöztem hánykolódó hajón, szerinte nem könnyű. A lényeg, hogy ez egy baromi hatásos kis játék volt.
  • Cheesy
    "Ezzel a túlélőhorror is beáll a filmadaptációk népes táborába."

Emlékszem holmi Resident Evil-re, az is túlélő horror volt, tehát nem újkeletű a dolog. Egyébként a film sem lett rossz belőlük szvsz, de ez a Cold Fear szutyok.
  • Tinman #14
    PS2-es konzolátiratot, aki billentyűvel tol az valószínűleg szeret szenvedni... nem mondom, hogy nem lehet megszokni, de ilyen survivor jellegű játékoknál különsen érdemes paddal nyomulni.
    (Remélem megcsinálják az Onimusha 4-et Pc-re, asszem akit érdekel zsiletthez nyúl, ha billentyűzni akar vele )

Amúgy nem azért, hogy kötekedjek -már megint egy ÖT cikk kapcsán-, de mi az, hogy "Forog a Cold Fear"? Akkor lenne helyes a cím ha éppen vetítenék a mozik, így max forgatják... de biztos tévedek.
  • NitroX
    én xboxon toltam, irányítási probléma nem volt, tetszett
  • vg
    Ps2-ön egész jó volt, én végig is nyomtam, pc-n nem láttam! Izgis volt, hosszú is, és nem volt lezárva vége!
  • avman
    uwe boll for prez... izé, director...
  • haxoror
    Hú bazz azt hittem Uwe Boll megint lecsapott!
  • Mentoloshurkaka
    mellesleg a Silent Hill film mindent ütni fog!
  • Mentoloshurkaka
    Gratulálok, akkor egy igazi bűvész vagy ha sikerült
  • grebber
    Azért mert te nem tudtad irányitani nagyon is frankó game remélem lesz is folytatása!
  • irkab1rka
    pacman is da beszt!
  • Visor
    Doom a best!
  • edios
    Bloodrayne a best!
  • robrose
    Silent Hill lesz a best!
  • Mentoloshurkaka
    Ez a Cold Fear egy irányíthatatlan vacak volt, nem értem most mire föl filmesítik meg.
  • akyyy
    hitman lesz alegjobb:)