19
-
Alec #19 kéne egy játék amiben Uwe Boll hordákat kell írtani.. azt biztos nem filmesítené meg -
#18 Az irányítást hamar meg lehetett szokni.
PC-j játszottam végig és rég játszottam ilyen jó kis játékkal! Nem azért mert csak ezzel játszottam! ;-) -
Thufirhawat #17 kijelented a silent hillről, hogy jó lesz. holott még nem láttad. kijelented erről, hogy szar lesz. holott ezt se láttad.
mókás -
#16 Tudtad, hogy lehetett benne kapaszkodni. Még sosem lövöldöztem hánykolódó hajón, szerinte nem könnyű. A lényeg, hogy ez egy baromi hatásos kis játék volt. -
Cheesy #15 "Ezzel a túlélőhorror is beáll a filmadaptációk népes táborába."
Emlékszem holmi Resident Evil-re, az is túlélő horror volt, tehát nem újkeletű a dolog. Egyébként a film sem lett rossz belőlük szvsz, de ez a Cold Fear szutyok. -
#14 PS2-es konzolátiratot, aki billentyűvel tol az valószínűleg szeret szenvedni... nem mondom, hogy nem lehet megszokni, de ilyen survivor jellegű játékoknál különsen érdemes paddal nyomulni.
(Remélem megcsinálják az Onimusha 4-et Pc-re, asszem akit érdekel zsiletthez nyúl, ha billentyűzni akar vele )
Amúgy nem azért, hogy kötekedjek -már megint egy ÖT cikk kapcsán-, de mi az, hogy "Forog a Cold Fear"? Akkor lenne helyes a cím ha éppen vetítenék a mozik, így max forgatják... de biztos tévedek. -
NitroX #13 én xboxon toltam, irányítási probléma nem volt, tetszett -
vg #12 Ps2-ön egész jó volt, én végig is nyomtam, pc-n nem láttam! Izgis volt, hosszú is, és nem volt lezárva vége! -
avman #11 uwe boll for prez... izé, director... -
haxoror #10 Hú bazz azt hittem Uwe Boll megint lecsapott! -
Mentoloshurkaka #9 mellesleg a Silent Hill film mindent ütni fog! -
Mentoloshurkaka #8 Gratulálok, akkor egy igazi bűvész vagy ha sikerült -
#7 Azért mert te nem tudtad irányitani nagyon is frankó game remélem lesz is folytatása! -
irkab1rka #6 pacman is da beszt! -
Visor #5 Doom a best! -
#4 Bloodrayne a best! -
#3 Silent Hill lesz a best! -
Mentoloshurkaka #2 Ez a Cold Fear egy irányíthatatlan vacak volt, nem értem most mire föl filmesítik meg. -
#1 hitman lesz alegjobb:)