The Godfather karakterek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ejj olyan gonosz vagyok...
no cicai nem akarlak leszólni, de elnézve a Godfather topicot nem látok nagy igényt egy ilyenre.
Meg azé' tényleg próbálj egy picit szebben és helyesebben fogalmazni/írni 😊.
no cicai nem akarlak leszólni, de elnézve a Godfather topicot nem látok nagy igényt egy ilyenre.
Meg azé' tényleg próbálj egy picit szebben és helyesebben fogalmazni/írni 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
te komolyan fogalmazásgátlót szedsz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szasztok<#wave>#wave>
Azért nyitottam meg ezt a topicot, mert annyire tetszik ez a game, hogy ami a játékkakl kapcsolatos az engem nagyon érdekel. Azért nyitottam ezt a topicot, mert kíváncsi vagyok, hogy neketek, hogy néz kia Donotok/ Keresztapátok/ karakteretek.
Azért nyitottam meg ezt a topicot, mert annyire tetszik ez a game, hogy ami a játékkakl kapcsolatos az engem nagyon érdekel. Azért nyitottam ezt a topicot, mert kíváncsi vagyok, hogy neketek, hogy néz kia Donotok/ Keresztapátok/ karakteretek.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt