182
Kisváros
-
CseNo #62 Én sem látom minden nap :[ -
levi121212 #61 Köszi!!! De mégis van alatta ének :D:D:D -
Timmi #60 Remekek ez a zenékek -
Timmi #59 Sztem igenjó,hogy újra elkezdték adni a Kisvárost!Kölyökkoromban de nagy sorozat volt!!!Amikor nem dolgozom,mindig megnézem.Sajna ez legközelebb pénteken fog sikerülni,de már várom!:) -
CsepeLee fiú #58 Köszönjük szépen! :-) -
CsepeLee fiú #57 A Nincs üzenet az "ending", oké. ^_^" -
CsepeLee fiú #56 Melyik melyik? :-) -
CseNo #55 Köszi! Isten vagy :D -
#54 Sose múljon el
KGB - Nincs Üzenet!!!!!! -
#53 bagsszus megvan:):):) de jó zene áááhhhhhhh :D:D:D -
#52 KGB - Sose múljon el
ez az egyik szám-
de kiváncsi vagoyk most miyléen a nézetsége az m1-nek, hogy ujra adja:)
amugy nyáron egy új, rendőrsorozatot forgat, shotl andássaal a főszerepben, afféle CSI:Budapest:D
remélem sikere lesz:) (ami = hogyjó) -
CseNo #51 Valahol kazin megvan még talán... -
#50 nekem az kell amia végén szol:( -
CseNo #49 Kisváros (Az én városom) -
CseNo #48 #26: Volt egy teljes albuma a Kiss-Gidófalvi Band (KGB) együttesnek Szigorúan titkos címmel. -
CsepeLee fiú #47 Nekem is megvan a főcímzene MP3-ban. -
#46 nekem kell! nincs valami címe?
ének nélkül jobb lenne. szerencsére most elég sokat adták a sorozat közbe is:D miért nincs kisváros ost?
amugy smallville:D -
CseNo #45 Megvan a főcímdal MP3-ban, akinek kell írjon privát üzit. Régen megvolt kazettán az egész album :D
Sajnos tényleg le van vágva a vége, pedig azt a zenét keresem már több éve... Akinek megvan írjon légyszi! -
#44 meg a barátok köztös jános is benne volt:D:D:D -
#43 szóval a Pilóta Selmeczi :D -
levi121212 #42 Na ugye hogy van ének is a végén. Az melyik szám amúgy? -
CsepeLee fiú #41 Ma úgyis még golfról lesz szó. -
levi121212 #40 Mondjuk az hülyeség volt hogy a barlangos cuccot így oldották meg, simán kifejthették volna az 5. részre meg a csempész elfogását is... -
Daza500 #39 Hja...még sose láttam Rajhona Ádámot ilyen bűnöző szerepben... -
CsepeLee fiú #38 Nekem elkapkodottnak tűnt a 2. és a 4. rész vége. -
levi121212 #37 Azt nem tudom, télleg jó volt, tetszett ahogy megrzházta a csempész csávót a végén :D -
#36 nah most nem volt semmi csavar a végén:D pedig eddig elég jó volt, ahogy összekapcsolódtak a részek:D
nem tudja valaki selmeczy roland melyik katona? csőre gábor az idomár, azt egyből megismerni, de bauer hangját nem hallom sehol:D pedig az elején ott a neve -
CsepeLee fiú #35 Én is úgy emlékszem. Pedig az m1 szerintem nem szokott ilyet csinálni. -
levi121212 #34 Igen, a főcímdal csak ilyen rövid, de a végén a zenének biztos volt énekel verziója, emlékszem is egy-egy sorra belőle most első résznél a dallamnál jutott eszembe :)
szerintem is a mostanit megvágták, hosszabbra emlékszem én is :) -
CsepeLee fiú #33 Pont megtaláltam, megvan! XD De 2p35mp helyett lehetne hosszabb is. ^o) -
CsepeLee fiú #32 Honnan lehet letölteni a főcímdalt? -
#31 nem volt én emlékszem rá:) de tuti hogy sokkal hosszabb a vége. kár érte, pedig az a zene nagoyn jó:( dc-n rákeresek, hátha -
levi121212 #30 Azt mondjátok meg, hogy a végén ami megy zene, annak nem volt egykor ének alatta, vagy én emlékszek rosszul? még vmi rémlik is a szövegből, de nem tudom már hogy volt :( -
#29 én emlékszme rosszul, vagy azm1 tényleg levágja a sorozat végét:( -
#28 most lesz megint:D -
#27 Dalszöveg tényleg katasztrófa, de nagyon szerettem régen. Végre volt valami alternatíva a szomszédok, és a dallas mellett, amiket nagyon utáltam :) -
lerboy #26 Volt egy teljes albuma a Kiss-Gidófalvi Band (KGB) együttesnek Szigorúan titkos címmel. -
Csaba007 #25 Tud valaki oldalt ahol lelehet szedni a részeket?? -
Daza500 #24 Akit esetleg érdekel, az intro nem más, mint a KGB együttes Kisváros című száma. -
Daza500 #23 Végre láttam a legelső részt.
Ezentúl mindig nézni fogom, azt hiszem.
Olyannyira megfogott újra a sorozat, hogy a főcímdalt azonnal le is szedtem. Most is az megy Winamp-ba.