2850
Paksi SE
-
#88 -
#87 na ez az ami nem vígasztal:PPPP -
Zséé #86 többek közt ja :) -
#85 jah meg asszem volt 2 olyan gól is hogy mindenki fent volt nálunk 1 gyirmóti végig szaladt a félpályán szabadon aztán belőtte... -
Zséé #84 Amikor a Gyirmót Siófokra jött akkor is elcsalta a bíró a gyirmótnak a meccset. de nagyon látványosan. 2 kamu 11-est kaptak amit persze a nagy Kórsós Ata be is lőtt...
ki is kaptunk 5-1-re -
#83 igen , erre még nekem sem sikerült rájönnöm...
de hát én a focit néztem , a haverom aki bíró az végig a sporit elemzte, Ő meg a játékosait figyelte... -
#82 Mondjuk Lengyel nyilatkozatát nem teljesen értem: "jól játszottunk". Azért erős túlzás jónak nevezni ezt a játékot. Persze a piroslappal rendesen belenyúlt a bíró a meccsbe, ráadásul szerintem egy gyirmótit is ki kellett volna állítania. Talán korrektebb lett volna azt nyilatkozni, hogy "rossz napot fogtak ki a fiúk". -
#81 én még hozzátenném , hogy nagyon hiányzott a Tamási névre keresztelt romboló-církáló.... -
#80 Tíz győztes meccs után veszített a Paks
Labdarúgás A szekszárdi Weitner Ádámot nem tudták tartani a listavezető védőjátékosai
Zerza József
A szekszárdi Weitner Ádámmal nem bírtak a paksi védők, így a Gyir-mót meglepetésre legyőzte a listavezetőt, amely tíz megnyert hazai összecsapása után kapott ki.
A 15. percben Kiss T. remek labdával ugratta ki középen Bálót, a felfutó középpályás egyedül tört kapura, de 16 méterről leadott lövése elkerülte a kaput. A 23. percben Polyák került a földre Mészáros I. szorításában a 16-oson belül. Bognár a 11-es pontra mutatott, Korsós pedig a jobb sarokba lőtte a büntetőt (0–1). A 29. percben Barics buktatta Weitnert, amit a játékvezető sárga lappal „díjazott”, s miután a paksi védő már második figyelmeztetését kapta, így mehetett zuhanyozni. A 44. percben Nagy L. átadását Weitner szelídette meg a 16-oson belül, majd egy csel után középről a kint álló Kovács felett a léc alá ívelt (0–2).
Szünet után, a 68. percben Weitner ugrott ki a hazai védők közül, de 12 méterről nem találta el a kaput. A 80. percben Weitner lefutotta a hazai védőket, átadását a csereként beállt Tóth N. 10 méterről lőtte a hálóba (0–3). A 90. percben Weitner Heffler buktatásáért megkapta második sárga lapját, így őt is kiállította a játékvezető.
A találkozó első húsz percében kiegyenlített játékot láthattak a nézők: egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. A legnagyobb helyzet Báló előtt adódott, ám a paksi középpályás elrontotta a ziccert. A semmiből rúgta gólját a Gyirmót, amely büntetőből vette be Kovács kapuját. A játékrész derekán Barics megkapta második sárga lapját, így tíz főre fogyatkoztak a hazaiak. A szünet előtt a remekül játszó Weitner duplázta meg az előnyt. A fordulás után tíz emberrel is próbált támadni a Paks, de a remek napot kifogó Weitner Ádámot nem tudták tartani a hazai védők, és a Vasastól érkezett támadó a hajrában egy gólpasszal végképp megpecsételte a PSE sorsát. A Paks tíz megnyert hazai összecsapás után szenvedett vereséget, de így is 12 pont az előnye a Felcsúttal szemben.
Lengyel Ferenc: – Jól játszottunk, mégis kikaptunk. Sok sikert kívánok a Gyirmótnak a folytatáshoz.
További eredmények: Fel-csút–Mosonmagyaróvár 4–2, Haladás–BKV Előre 0–0, Buda-kalász–Hévíz 1–1, DAC-Győr– Siófok 0–0, Ajka–Balatonlelle 1–0, Barcs–Dunaújváros 0–4, Kaposvölgye–Celldömölk 1–2.
Paksi SE–Gyirmót 0–3 (0–2)
Paks, 900 néző. V: Bognár T. 7. Paks: Kovács A. 5– Tóth P. 5 (Varga L. -, 65.), Salamon 5, Benedeczki 6, Barics 5-2=3– Kiss T. 6 (Gábor –, 81.), Mé-száros I. 5, Buzás 5, Báló 6– Csehi T. 5, Nógrádi 5 (Heffler –, 73.). Edző: Lengyel Ferenc. Gyirmót: Sántha 0– Tóth A. 6, Pék 6, Horváth R. 7, Szabó Cs. 6– Nagy L. 6, Radics 7, Polyák 7 (Bieder –, 85.), Ká-rolyi 6 (László –, 70.)– Weit-ner 8-2=6, Korsós 7 (Tóth N. –, 77.). Edző: Hannich Péter.
-
#79 de majd szerdán! mindent bele! -
#78 igen , teljesen idióta volt, a legdúrvább az volt mikor az asszisztja lengetett valami faultot , ez meg tovább engedte....vicc -
#77 Szerintem is érdekes felfogásban vezette a bíró a meccset, érdekes volt hogy a vendégeket keresztnevükön szólította!
És volt egy-két fordított ítélete. -
#76 gyerekek, ezt elcsalta a bíró és nem az ítéletek jogosságát vitatom(bár azok is érdekesek voltak), hanem hogy pl:Baricsot zokszó nélkül kiállította a F@@@, viszont mikor Kiss Tamást mellberúgta valamelyik karatéka , azt még nem is figyelmeztette.... -
#75 A piroslapokról miért nem ír a NS? -
#74 A listavezető Paks együttese sima, 3-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Gyirmót együttesétől a labdarúgó NB II 22. fordulójában, a Nyugati-csoport rangadóján. A tabellát toronymagasan vezető paksiaknak ez volt a harmadik vereségük ebben a szezonban.
A tizedik győzelmét szerző Gyirmót a 23. percben szerezte meg a vezetést Korsós góljával (0-1), majd a félidő hajrájában Weitner növelte az előnyt (0-2). A kegyelemdöfést a 80. percben Tóth Norbert adta meg a hazaiaknak, akiknek nyolc egymás utáni győztes meccs után ez volt az első vereségük.
Érdekesség továbbá, hogy Lengyel Ferenc vezetőedző együttese utoljára az ötödik fordulóban, szeptember elején nem szerzett gólt, amikor 1-0-s vereséget szenvedett a BKV Előre otthonában. Hazai pályán ez volt az első alkalom, hogy a listavezető kikapott.
A Gyirmót tizedszer győzött, és nyolc mérkőzés óta veretlen az NB II Nyugati-csoportban.
-
Zséé #73 úgylátszik nemvolt hátszél pakson, meg a pálya is kiegyenesedett :DDDDDDDDDDDDDDDdd -
#72 minket is itthon picsáztak 5-1-re...ez a specialitásuk -
Zséé #71 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tök mind1. már úgyis feljutottatok. -
#70 Paks-Gyirmót 0-3
Ez most komoly, vagy meghülyült az nb1.hugy?? -
#69 Pont írni akartam hogy lesz a meccs, már nagyon készülődnek a pálya körül ... -
#68 Háromból három. Ez az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában első helyen álló Paksi SE győzelmi mérlege az idény tévés meccsein. Lengyel Ferenc csapata szombaton a Gyirmót elleni rangadón a negyediket is behúzná.
Paksi SE–Gyirmót: szombat, 13 óra (sport2). Lengyel Ferenc: – Dunaújvárosban az első félidőben nem játszottunk jól, több helyzetük is volt a hazaiaknak. Nekünk a gólon kívül csak egy igazi lehetőségünk akadt, de azt elhibáztuk. A második félidőt jól kezdtük, újabb gólunk megnyugtatott bennünket, azt hiszem, ekkor már uraltuk a találkozót. El kell mondanom, hogy az újvárosiak önmagukhoz képest jól játszottak, ezért is értékes a siker. A Felcsút szerdán a Haladás ellen újabb pontokat hullajtott el, előnyünk most már több mint megnyugtató. A Gyirmótot tavaly ugyancsak tévés meccsen saját pályáján győztük le, tavasszal közel sem tűnnek olyan stabilnak, mint ősszel. A tévés közvetítés jó hatással van a csapatra, eddigi három sport2-es találkozónkat megnyertük, s ezúttal is szeretnénk begyűjteni a pontokat. Tamási Gábor harmadik sárga lapja miatt nem játszhat, jó hír azonban, hogy Ambrus és Vizdár már labdás foglalkoztásokon vettek részt a héten.
A tervezett kezdőcsapat: Kovács A.– Tóth P., Salamon, Be-nedeczki, Barics– Kiss T., Mészáros I., Báló, Buzás– Csehi, Nógrádi.
-
-
#66 ok, drukkoj! -
#65 nem, csak drukkolok!:) amúgy szd-i vok:) -
#64 jöhet minden!
itt lax te is? -
#63 htx:) -
#62 sztem is zsír:) -
#61 NAGYKIRÁLY A BANNER!!!!
-
#60 Kellemes Húsvétot! -
#59 -