2850
Paksi SE
  • McFrost
    Felcsút-Ajka 1-2
    ÁLÉ-ÁLÉ-ÁLÉÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
    nem végeredmény
  • McFrost
    eddig bajnokok vagyunk...
    Felcsút-Ajka 0-0
  • McFrost
    azt hiszem ez szép eredmény, grat!
  • EOX
    Végeredmény 1-1, a Felcsútnak legalább x-elni kéne
  • McFrost
    DAC-Paks 1-0
  • McFrost
    DAC-Paks 1-0 :(
  • McFrost
    DAC-Paks 0-0
  • McFrost
    DAC-Paks 0-0
  • McFrost
    DAC-Paks 0-0
  • McFrost
    ha ők kikapnak akkor aranyeső:)
  • EOX
    Az is elég, ha a Felcsút szopik az Ajkától, bár erre kicsi az esély:)
  • McFrost
    május 10., szerda
    DAC-Paks 17.30
  • McFrost
    Győrben szeretne ünnepelni a Paksi SE
    Labdarúgás Benedeczki Ferenc ebben a szezonban már nem lép pályára
    R. G.

A tavaszi szezon második fordulójának mérkőzéseit pótolják szerdán az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában. A PSE Győrben lehet bajnok.

Integrál-DAC–Paksi SE: szerda, 17.30 óra. Lengyel Ferenc:

– Nehezen indult a Celldömölk elleni mérkőzésünk, hiszen a gyors vezető gólunkra egy 11-esből szerzett találattal gyorsan feleltek a vendégek. Még szerencse, hogy a szünet előtt Buzás remek szabadrúgásgóljával visszaszereztük az előnyt. A fordulás után már közönségünket is szórakoztattuk, jól játszottunk, s akár még több gólt is rúghattunk volna. Örömteli, hogy jó focival rukkoltunk elő, s ezzel is csattanós választ adtunk kritikusainknak. A DAC-tól tavaly kikaptunk, ezúttal sem ígérkezik könnyűnek az összecsapás. A győriek idén jól szerepelnek, harcban vannak a bronzéremért, mi azonban az aranyat akarjuk, és jó lenne minél előbb megszerezni azt. Arra készülünk, hogy legnagyobb riválisunk otthonában ünnepeljük a bajnoki címet. Mészáros Istvánra három sárga lapja miatt nem számíthatok, míg Benedeczki Ferenc részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, így ő a szezonban már nem lép pályára.

A PSE tervezett kezdőcsapa-ta: Kovács A.– Ambrus S., Salamon, Fehér A., Csehi T.– Tamási, Böde D.– Kiss T., Buzás, Báló– Nógrádi.
  • McFrost
  • EOX
    nah végre képben van mindenki:)
    holnap bajnokavatás lesz:D
  • McFrost
    na fű ügyileg egyforma a 2 pálya, a PSE az NB2-es "felszereltségű" , az ASE meg NB1-es
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDD

• Csesza
    tehát most azt mondjátok hogy az ASE pályája a jobb?
  • Csesza
    igen megvan mostmár nem is szóltam :PPPP

ritkán járok arra csaj május elsejéken!

ezt beszoptam hát ott az Ase spori is melette :DDD
  • McFrost
    el vagy tévedve:)
    a "majális pálya" az az ASE és az erőmű tulajdona
  • McFrost
    ja:DDDDDDDDDDD
    tolnai a Szabika:)
  • Csesza
    nemértem az mitől lenne jobb pálya???!!! már régen voltam a másik pályán de sztenm az jobb volt, mármint a "stadion" ,nagyobb a befogadóképesség én arra értettem
  • NaNoKuTyA
    a jobbik pálya van ott ahol a majális, lol!:DDDD
  • Csesza
    sztem is megfelel az előírásoknak a másik pálya! de én ugy emlékeztem hogy ott van világítás?! nah mind1 de nemhiszem hogy ha feljut a Paks az első osztályba akkor a város ne adná oda a normális pályát a csapatnak

ugy az SE pályája az amelyik ott van ahol a majálisok szoktak lenni nem? a tekepálya és a jégpálya meleltt nem? nahj igen az kb. egy 2.-3. osztályú csapatnak felelne meg nem egy eslő osztályunk

és a másik paksi pálya az meg olyan hogy van 1-2 első osztályú csapat amelyikkel az a pálya simán felvenné a versenyt mert itt az 1.oszlyba is vannak olyan ratyi pályák hogy az hihetetlen pl. Pécs
  • NaNoKuTyA
    de sok itt a paksi csibész! lassan kell egy paksi konneksön topik!:)
  • McFrost
    teljesen megnyugodtam
  • gabber_saviola
    mindig tudtam, hogy Te vagy a legjobb haverom itt az esgén :)
  • McFrost
    kimegyek és lefényképezem, csak neked:)
  • gabber_saviola
    "a másik pálya minden előírásnak megfelel"

van képed róla?
  • Zséé
    akkor minden ok :)
  • EOX
    Hát remélem nem száműzik a csapatot...és azt is, hogy bennmaradunk:)
    Amúgy a másik pálya szerintem elég jó, bár már 1-2 éve nem láttam.
  • McFrost
    most teszem azt : meddig tart kicserélni?
    de nem így van , haverom bíró, minden héten vezet rajta és dícséri!
  • McFrost
    1. félidőben Kiss kapott remek kiugratást ,benyargalt vele a 11-es pontig és onnét besütötte , majd a 45. percben szokásos vendég bünti 1-1, aztán 2 perc múlva Buza szabadrúgás: gyönyörű védhetetlen kapufás gól,
    2. félidőben egykapuzás , majd kapu előtti kavarodást visszagurították Bálónak aki 22-ről bobagólt ütött , nem sokkal később , vendég lescsapda nem jött be és Báló duplázott , végefelé egy piros lap is egy celldömölkinek (kicsit túlzás volt , mert sportszerű találkozót láttunk, Ő meg elrúgta a bogyót=2. sárga) , legvégén ismét Buza szabi gól
  • Zolcsi01
    Hát a fű az nem rossz, de a két kapu előtt mindig tragédia.Pl. én még soha sem láttam, hogy ott lenne fű. Mondjuk mostanában nem jártam arra.
  • McFrost
    köcce Lucho , az volt , élveztem!
  • McFrost
    ráadásul még külön tejelni Újvárosnak , na az már luxus!
  • 9csöves9
    gratula Paksiak,jó meccs lehetett:)
  • McFrost
    és a fű minősége , a telep állapota simán veri: a Vasas , Honvéd , Reac , Pécs stb. klubbok pályáját
  • McFrost
    az valószínű badarság , mivel nem biztos hogy benntmarad a gárda , ezért ezt nem tehetik meg a várossal a vezetők!
    milyen király lenne , hogy van egy nb1-es csapatunk de nem láthatjuk itthon!
    és már sokadszor írom le: a másik pálya minden előírásnak megfelel: körbe rács van , játékos kijáró el van szigetelve, van vendég szektor, van 2000 ülőhely, fényújság , fedett kommentátor fülke , egyedül világítás nincs
    na ha eljön a Kisteleki , megnézi, a hiányokat ha lesznek egy nyár alatt simán pótolhatják.
  • laslandes
    szerintem is Dunaújváros lesz, ha elindulnak első osztályban