2850
Paksi SE
-
sütis #368 milyen időnk lesz vasárnap? -
sütis #367 nincs semmi tuti,sokan maradnak a jelenlegi csbol!! -
#366 lökd akkor a tuti infokat -
sütis #365 -
sütis #364 gyerekek rossz az infotok, se Tököli se az egér(sajna) nem jön Paksra! ez tuti!! -
Zsuzsy #363 Az hadititok. :)
Nyitott szemmel és füllel járok. :)
-
#362 miket nem tudol
honnét tod az infokat? -
Zsuzsy #361 Erről én is hallottam,hogy a Tökölivel is tárgyalni akar a PSE. De egyenlőre nem túl rózsás a helyzet.Éger is eléggé szívta a fogát a múlthéten az ajánlattól.Mi lesz így Lengyel Feri álmával? :) -
#360 Tököli Attila elmondta: ha rajta múlik, a Fradiban folytatja a pályafutását, igaz, a jelenlegi helyzet, amelyben a klub lépésére kell várnia, kissé kényelmetlen, hiszen úton-útfélen megállítják a szurkolók: mi van vele, miért nem egyezett meg a Fradival? Ráadásul információink szerint az FTC sem lehet igazán biztos a dolgában, hiszen bár a játékos jelzése egyértelmű, sokan látnák szívesen saját csapatukban a válogatott csatárt, úgy tudni, a Fehérvár, a Győr, a Sopron, a Vasas és a Pécs mellett az újonc Paks is tárgyalni kíván vele. Azt azonban újra leszögezte: az Újpest által kiadott közlemény sugallata ellenére ő nem kereste meg a lilákat (azok sem őt), és nem is kíván a Megyeri úton futballozni.
(NS) -
#359 pályáért nem kell aggódni , jól bírja a vizet!
a játékosok meg nem vannak cukorból:) -
Zsuzsy #358 Az igaz :) Na de azért a fiúk a pályán csaknem szaladgálhatnak ernyővel! :) Az ő szempontjukból viszont nagyon nem kéne hogy folytatódjon ez az esős idő,mert vasárnapig így a pálya aztán olyan frankó lesz ,hogy a végén iszapbirkózás lesz focimeccs helyett. -
#357 nem bay , van ernyő:) -
Zsuzsy #356 Hát igen félő,hogy eső lesz és az bizony senkinek sem lesz jó.Pedig én is néztem hogy hétvégére nagy zuhikat mond. -
#355 már csak az időjárásnak kell kedvezőre fordulnia -
Zsuzsy #354 Halihó! Látom nagyon készülünk a végső nagy ünneplésre! -
#353 jól van, vasárnap már PSE mezben akarok virítani:) -
sütis #352 készülgetnek a mezek,s lehet faragokaz árból! kb 250 megkérdeztem! -
sütis #351 annál azért több!!! -
#350 hát úgy , hogy kicsi, 100 ember max -
sütis #349 hogy érted a nagyságot? -
#348 megnéztem a plussz lelátókat az eredményjelző körül, hát nem valami nagy -
sütis #347 hali skacok -
#346 Tényleg, már akartam mondani régebben, hogy a banner alá bekéne linkelni a honlapot ... -
#345 PSE oldalán vannak meccs képek és ott a fehér:) -
#344 majd ha meglesz képet plíz:) -
#343 Sütis szervezi , Dunasportos fehér , 5e ft -
#342 :)Hol veszed? Ha indul a csapat az nb1-ben lehet én is beruházok egyre -
#341 megelőztél:)
péntekre kész a PSE mezem ha minden igaz:) -
#340 FC AJKA - PAKSI SE 1–3 (1–0)
A mérkőzés osztályzata: 4
Ajka, 300 néző
V.: Erdős J. (9) (Széchenyi I., Oláh G.)
AJKA: Varga T. 6 – Garai 5, Zugor 5, Pálfi 7, Stieber 5 – Heck 5, Csörnyei 6, Balogh Cs. 6, Kalcsó 6 – Galgóczi 7 (Szőllőskei –, 69.), Cserna 5 (Finta –, 78.)
Vezetőedző: Mihalecz István
PAKS: Bita 0 – Ambrus 6, Salamon 7, Barics 6, Csehi 6 – Kiss T. 6, Mészáros 6 (Böde –, 63.), Buzás 6, Báló 6 (Pulcz –, 75.) – Szabados 5 (Heffler –, 63.), Nógrádi 6
Vezetőedző: Lengyel Ferenc
Kiállítva: Finta (második sárga lap után) a 82. percben
33. perc: Szép ajkai akció után Kalcsó remek átadásával Galgóczi ugrott ki a védők közül, majd a tizenegyespontról Bita mellett okosan a hálóba gurította a labdát. 1–0
64. perc: Jobb oldali beadás után az üresen hagyott Böde első labdaérintéséből a bal sarokba fejelt. 1–1
70. perc: Böde lövése kicsúszott Varga Tamás kezéből, Nógrádi két méterről a bal sarokba pofozta a labdát. 1–2
75. perc: Barics lövése után Zugor lábáról pattant az ajkai kapuba a labda. Öngól. 1–3
Mestermérleg
Mihalecz István: – A jobb csapat ellen csak hatvanöt percig tudtunk figyelni és koncentrálni.
Lengyel Ferenc: – Jó hangulatú mérkőzésen a sokáig jól játszó Ajkát vertük megérdemelten.
-
#339 nemtudom -
sütis #338 góllövők? -
#337 höööhhhőőőőőőőőőőőőőjjjj
Bajnok Csapat! -
#336 3-1-re nyertünk!:) -
#335 részeredmény:
Ajka-Paks 1-1 -
#334 még mindig 0-0 -
#333 részeredmény:
Ajka-Paks 0-0
Benedecki és Tamási sérülés miatt nem játszik:( -
sütis #332 jó a logód cimbi, de nem gyors egy kicsit? -
Zséé #331 akkor nem nyúlok bele -
#330 nem én művem , gabberé -
Zséé #329 sztem egy kicsit lassíts rajta és akkor zsír lesz :)