2850
Paksi SE
  • McFrost
    igen , légyszíves
    holnap edzőmeccs az ASE pályán és topik társunk Sütis fogja vezetni a meccset!
    Hajrá PSE & Sütis!
  • 0ppika
    ja lehet, a volt kivágott korlát körül ügyködnek ...

majd jövő héten dobhatok fel képeket a tervekről, ha érdekel valakit
  • McFrost
    szerintem a kerítés + rács alapját csinálhatják.....
    milyen cégnél vagy? privibe dobd
  • 0ppika
    Nocsak, egy mixert látok a pálya szélén, de nemtom mit csinálhatnak.

Amúgy szerdán megjelent a hivatalos közbeszerzéses felhívás az új fogadóépület és klubház kivitelezésére. A cégünk is pályázik majd rá, nem valami nagy durranás, bár ez csak az első ütem lesz. Augusztus 31-én lehet kezdeni, és május vége a határidő ...
  • sütis
    Na koncentráljunk a szombati meccsre!!!
  • McFrost
    Újoncderbi a nyitányon

A két újonc csap össze a labdarúgó Borsodi Liga 2006/2007-es idényének
    nyitányán: az élvonalban debütáló Paksi SE a Vác otthonába látogat.

A Keleti csoport bajnoka már rutinos élvonalbeli csapatnak számít, amit mi sem bizonyít jobban mint, hogy az 1993/94-es idényben Csank János irányításával bajnoki aranyérmet szerzett. Lengyel Ferenc együttese a második körben mutatkozik be saját közönsége előtt, addigra fejeződnek be ugyanis a PSE-sporttelep felújításának első munkálatai. A hazai nyitányon a honi mezőny legjobbja, az elmúlt két évben egyaránt bajnoki címet szerzett Debreceni VSC lesz a Paksi SE ellenfele. A hajdúságiak ellen kétezer néző ülőhelyről buzdíthatja majd a kedvenceket, akik bíznak benne, hogy az egész megye kiáll a csapat mellett az élvonalban. "Nagyon várjuk már a debütálást, szeretnénk örömet szerezni a paksi és a Tolna megyei szurkolóknak az NB I-ben" - mondta Benedeczki Ferenc a PSE csapatkapitánya. "A sorsolásunk első ránézésre nem tűnik könnyűnek, hiszen az első négy hazai meccsünkön a bajnok Debrecent, a kupagyőztes Fehérvárt, majd az ezüstérmes Újpestet fogadjuk. Jó lenne sok pontot gyűjteni ezeken a találkozókon, hisz ez megadná a bajnoki szereplés alaphangját". A DVSC elleni első hazai meccs pikantériája, hogy a Loki színeiben szerepel egy olyan futballista, aki éppen az Atomvárosból indult világhódító útjára. Éger László, a magyar mezőny egyik olyan játékosa, aki három bajnoki arannyal is rendelkezik, s mindhármat vidéki klub tagjaként akasztották a nyakába. "Nagyon örülük neki, hogy a PSE NB I-es lett, annak azonban kevésbé, hogy éppen velünk játssza első hazai összecsapását" - mondta Éger László. "Nagyon sok barátom játszik a Paksban, s szeretném, hogy jól szerepeljenek, mivel azonban profi vagyok a célunk nem lehet más, csakis a győzelem. A folytatásban majd szurkolok a PSE-nek."

A Borsodi Liga műsora: I. forduló, július 29., szombat: Győri ETO-Budapest Honvéd, Diósgyőr-Újpest, MTK-REAC, Fehérvár-ZTE, Tatabánya-Sopron, DVSC-Pécs, Vác-Paksi SE, Kaposvár-FTC.

A Paksi SE további mérkőzései. II. forduló, augusztus 5., szombat: Paksi SE- DVSC. III. forduló, augusztus 19., szombat: Tatabánya-Paksi SE. IV. forduló, augusztus 26., szombat: Paksi SE-Fehérvár. V. forduló, szeptember 9., szombat: MTK-Paksi SE. VI. forduló, szeptember 16., szombat: Paksi SE-Diósgyőr VII. forduló, szeptember 23., szombat: Győr-Paksi SE. VIII. forduló, szeptember 30., szombat: Paksi SE-Újpest. IX. forduló, október 14., szombat: REAC-Paksi SE. X. forduló, október 21., szombat: Paksi SE-ZTE. XI. forduló: október 28., szombat: Sopron-Paksi SE. XII. forduló, november 4., szombat: Paksi SE-Pécsi MFC. XIII. forduló, november 13., szombat: Budapest Honvéd-Paksi SE. XIV. forduló, november 18., szombat: Ferencváros-Paksi SE. XV. forduló, november 25., szombat: Paksi SE-Kaposvári Rákóczi. XVI. forduló, december 2., szombat: Paksi SE-Vác. XVII. forduló, december 9., szombat: DVSC-Paksi SE.

Margitai Zoltán, az MLSZ szervezési igazgatója elmondta, hogy mivel a televíziós közvetítésekről egyelőre nem született megállapodás, a végleges kezdési időpontokról később döntenek. Ősszel az időjárástól függően 16, vagy 17 fordulót rendeznek.

TN-információ

• McFrost
    még nem biztos!
    most gőzerővel csinálják a pályát , megvan a mobillelátó 1500 fős , rácsoznak és a futó pályát is eltüntetik
    ha nem végeznek akkor addig idegenben tolják, de ez mind ÁLLÍTÓLAG!
  • McFrost
    Kössz Gil!
    Kinnt voltál?
  • Gil1975
    Ismét elõkészületi mérkõzés szakította meg a felkészülés monotoitását. Tegnap a Ligetben, az idén NB I-be jutott Paks gárdája látogatott. A vendégcsapat kezdte jobban a mérkõzést, szinte a kapunkhoz szorított minket. Fokozatosan lendültünk játékba, a védekezési feladatokat jól látták el a játékosaink, ám a kontráink nem sikerültek. Az elsõ félidõ krónikájához tartozik, hogy bár verõfényes napsütésben kezdtek a csapatok, a végén óriási felhõszakadás kisésertében vonulhattak pihenõre.
    Kis Károly edzõ nem változtatott a szünetben, ellenben Lengyel Ferenc igen. A második játékrész elején két védelmi megingásunkat góllal büntették a Paksiak, elõbb Belényesi, majd Buzás talált Rézsó kapujába. A csereként beállt Hamar góllal hálálta meg a bizalmat, egy szép akció végén, a kapus mellet laposan gurított a rövid alsó sarokba. Ezzel a találattal szépítettünk, ám a vége lõtt Böde gólja kialakította 3-1-es végeredményt.
  • Gil1975
    Az őszi menetrend
  • EOX
    Paks-DVSC lesz az első hazai meccs?:OOO
    Ott leszünk:)
  • McFrost
  • Gil1975

Az 1-7. forduló műsora
    1. forduló:
    július 29., szombat: Győri ETO FC-Budapest Honvéd Diósgyőri VTK-Újpest FC MTK Budapest-Rákospalotai EAC FC Fehérvár-ZTE FC Csőszer FC Tatabánya-Auto Trader - FC Sopron DVSC-AVE Ásványvíz - Pécsi MFC Vác-Paks Kaposvári Rákóczi-Ferencváros

2. forduló:
    augusztus 5., szombat: Ferencváros-Vác Paks - DVSC-AVE Ásványvíz Pécsi MFC - Csőszer FC Tatabánya-Auto Trader FC Sopron-FC Fehérvár ZTE FC-MTK Budapest Rákospalotai EAC-Diósgyőri VTK Újpest FC-Győri ETO FC Budapest Honvéd-Kaposvári Rákóczi

3. forduló:
    augusztus 19., szombat: Győri ETO FC-Rákospalotai EAC Diósgyőri VTK-ZTE FC MTK Budapest-FC Sopron FC Fehérvár-Pécsi MFC Csőszer FC Tatabánya-Auto Trader - Paks DVSC-AVE Ásványvíz - Ferencváros Vác-Kaposvári Rákóczi Budapest Honvéd-Újpest FC

4. forduló:
    augusztus 26., szombat: Vác-Budapest Honvéd Kaposvári Rákóczi - DVSC-AVE Ásványvíz Ferencváros - Csőszer FC Tatabánya-Auto Trader Paks-FC Fehérvár Pécsi MFC-MTK Budapest FC Sopron-Diósgyőri VTK ZTE FC-Győri ETO FC Rákospalotai EAC-Újpest FC

5. forduló:
    szeptember 9., szombat: Győri ETO FC-FC Sopron Diósgyőri VTK-Pécsi MFC MTK Budapest-Paks FC Fehérvár-Ferencváros Csőszer FC Tatabánya-Auto Trader - Kaposvári Rákóczi DVSC-AVE Ásványvíz - Vác Újpest FC-ZTE FC Budapest Honvéd-Rákospalotai EAC

6. forduló:
    szeptember 16., szombat: DVSC-AVE Ásványvíz - Budapest Honvéd Vác - Csőszer FC Tatabánya-Auto Trader Kaposvári Rákóczi-FC Fehérvár Ferencváros-MTK Budapest Paks-Diósgyőri VTK Pécsi MFC-Győri ETO FC FC Sopron-Újpest FC ZTE FC-Rákospalotai EAC

7. forduló:
    szeptember 23., szombat: Győri ETO FC-Paks Diósgyőri VTK-Ferencváros MTK Budapest-Kaposvári Rákóczi FC Fehérvár-Vác Csőszer FC Tatabánya-Auto Trader - DVSC-AVE Ásványvíz Rákospalotai EAC-FC Sopron Újpest FC-Pécsi MFC Budapest Honvéd-ZTE FC
  • McFrost
    Hetedik meccsét vívja Szolnokon az NB I-re készülő Paksi SE csapata

Szerdán hetedik felkészülési mérkőzésén lép pályára a Paksi SE NB I-es debütálás előtt álló futballcsapata.

Lengyel Ferenc együttese az NB II Keleti csoportjában vitézkedő Szolnok vendége lesz 17 órától. A paksiak a felkészülés kezdete óta hat tesztmérkőzést játszottak: az NB III-as Tamásit 7-2-re verték, az Újpest otthonában 1-1-et értek el, míg Gyirmóton 1-0-ra kikaptak. A szlovákiai túrán három találkozót vívtak Buzásék: a Tomasikovát (7-1), a Dunajska Stredát (3-2) és a Duslo Salát (2-0) egyaránt legyőzték. A szolnoki összecsapást követően szombaton az ugyancsak NB II-ben szereplő Kecskemétet fogadják a paksiak, azt a találkozót a PSE-pálya felújítása miatt az Atomerőmű SE sporttelepén rendezik 10.30 órától. Július 19-én, szerdán Dunaújvárosban lépnek pályára Vargáék, majd 22-én amolyan főpróbaként a Szolnokot látják vendégül. A szerda nagy nap lesz a paksi foci történetében, hiszen az MLSZ-ben ma készítik el a Borsodi Liga 2006/2007-es idényének sorsolását. Az edzőmeccsről és a PSE élvonalbeli programjáról csütörtökön olvashatnak.
  • Zolcsi01
    Na ma 5-től Szolnokon játszunk,szombaton viszont 10.30-tól az ASE pályán meccs a Kecskemét ellen.
  • Zolcsi01
    ja és ha szeretnél legyél itt házigazda engem kurvára nem érdekel, de ne basztass, azért mert én indítottam a témát és nem tok mindent a csapatról, ja és nem vok aktív résztvevő, csak elolvasgatom az okoságokat meg 80 hozzászolásonként írok valamit. Ha valamit sértőnek találsz előre is bocsi.
  • Zolcsi01
    azt tom, hogy Szerdán a Szolnok ellen az már valami nem???:D
  • 0ppika
    :D
  • McFrost
    Neked mint téma indítónak és aktív résztvevőnek ezt kellene tudnod
  • Zolcsi01
    Szerdán hánykor lesz a meccs??
  • sütis
    megy a szekér!!!!!
  • McFrost
    Montvai Tibornak június 30-án lejárt a szerződése a Zalaegerszeg csapatánál, és mivel nem hosszabbított, így a következő szezontól már nem Simon Antal edzéseit látogatja. A 27 éves csatárnak azonban nem kellett sokáig bánkódnia, ugyanis megkereste őt az újonc Paks vezetősége, a játékos el is utazott a Duna-parti együttes szlovákiai edzőtáborába, és már be is mutatkozott a csapat színeiben.
    - A Dunaszerdahely ellen játszottunk egy felkészülési mérkőzést, és végül 3-2-es győzelmet arattunk. Én a második félidőben jutottam szóhoz, és végül mesterhármast értem el - mondta a játékos. - A szerződést még nem írtam alá, de úgy tűnik, hogy egy vagy két évig erősíthetem a Paks csapatát.
  • sütis
    sztem meghatározó játékosok,s már 3-an bizonyították is ezt az NBI-ben!!!!
  • McFrost
    hivatalosan: Belényesi , Molnár , Kóczián és Zováth igazolt ide
  • sütis
    már tudod nem?DDDDDDDDDDDD
  • McFrost
    Sokat kivett a szlovák túra a paksi csapatból

Három mérkőzés, három győzelem. Ez volt a Szlovákiában túrázó Paksi SE futballcsapatának mérlege, amely az elmúlt héten északi szomszédunknál edzőtáborozva igyekezett ráhangolódni a július 29-én kezdődő NB I-es bajnoki idényre.

Lengyel Ferenc gárdája előbb a Tomasiková (7-1), majd a Dunajska Streda (3-2), végül a Slovan Duslo Sala (2-0) együttesével mérkőzött. A paksiakkal tartott Szlovákiába három próbajátékos is: Montvai Tibor, Horváth Sándor és Zováth János egyaránt pályára lépett az edzőmeccseken. A legutóbbi idényben a ZTE csapatát erősítő Montvai a Dunajska Streda ellen mesterhármast jegyzett, de a válogatottnál is számításba vett Zováth, valamint Horváth is igazolta, hogy erőssége lehet az élvonalbeli debütálásra hangoló Paksnak. A PSE szombaton hazafelé jövet Gyirmóton is megállt, ahol az NB II Nyugati csoportjában szereplő egylettel csapott össze. A paksiak úgy szenvedtek egygólos vereséget, hogy a második félidőben kapujához szögezték ellenfelüket. Montvai kapufát lőtt, míg Böde Dániel szabályos gólját nem adta meg a játékvezető. Eredmény: Gyirmót-Paksi SE 1-0 (1-0). PSE: Kovács A. (Bita)- Salamon, Fehér A. (Barics), Benedeczki, Molnár Z.- Tamási (Heffler), Zováth- Kiss T., Buzás (Böde D.), Báló (Varga L.)- Montvai (Belényesi).

TN-információ
  • McFrost
    akkor lesz itt valami
  • 0ppika
    ja eltűnt, de már megvan
    a pályát körülvevő korlátot kivágták
  • McFrost
    mikor lesz az edző meccs?
  • sütis
    Végre már összedobják a pályánkat!!!
  • McFrost
    ma hallottam pletyka szinten , hogy állítólag cserélik a gyepet és hogy megvan az 1500 férőhelyes mobil lelátó
  • McFrost
    Paks: sima idegenbeli győzelem

2006-07-08 00:00 Utolsó módosítás: 2006-07-07 23:32
    Különösebb megerőltetés nélkül győzött a jó formában lévő paksi együttes szlovák ellenfele otthonában.

Slovan Duslo Sala (szlovák) - PAKSI SE 0–2 (0–0)
    Vágsellye, 100 néző. V: Kluka.
    PAKS: Bita – Tóth P. (Molnár Z.), Fehér A., Albert, Barics – Heffler, Mészáros I., Böde, Kóczián – Varga L. (Tamási), Belényesi (Salamon).
    G: Albert, Kóczián

• McFrost
    jesszus!
    ellopták a pályát?:D
  • 0ppika
    hát én nem látok semmit
  • McFrost
    fúúúú bazz , mi jók leszünk:)
  • EOX
    Dunajska Streda-Paksi SE 2-3 (1-0) Paks:Kovács A-Molnár Z-Salamon-Benedeczki (Fehér A), Csehi T (Kóczián, Barics) Zováth, Tamási (Mészáros I) Kiss T, Búzás (Heffler) Báló, Belényesi (Montvai)
    gól:Blasek (32, 64) ill, Montvai (47, 55 ,58 )
  • McFrost
    ma egy nálunk gyakorlatozó tanuló mondta (aki a pálya mellett/mögött lakik) , hogy látta : valamit dolgoznak
  • EOX
    júli végéig csak kiderül:)
  • McFrost
    köcce:)
    még mindig homály fedi a meccsek helyszínét
  • Zséé
    Amint látom elfogadták a licenceteket, úgyhogy sok sikert az nb1-ben :)