Paksi SE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Hö? <#wow2>

http://epica.nl

5-1 😊

0ppika
Na mennyi lett?

EOX
Részeredmény:
Paks-Celldömölk 1-0

Retteketet

McFrost
nyerünk!!!
2-1-re

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

EOX
17:30 Paks-Celldömölk
Nyerni kell!

Retteketet

McFrost
A megyei I. osztályú Dunaköm-lõd remekül helytállt az NB II Nyugati csoportjában éllovas Paksi SE ellen, amely az utolsó húsz percben szerzett két góljával tette biztossá gyõzelmét.

Labdarúgó Magyar Kupa, a 16 közé jutásért. Dunakömlõd– Paksi SE 0–3 (0–0). Dunaköm-lõd, 150 nézõ. V: Vincze I. Du-nakömlõd: Vesza– Frast, Horváth L., Somogyi, Füredi– Pápista (Kolarics), Wolf, Kovács D., Horváth B.– Takács (Porosz-kai), Horváth S. (Reichert). Játékos-edzõ: Farsang János. Paks: Bita– Tóth P., Fehér A., Barics, Csehi T. (Ambrus)– Pulcz, Böde D., Nógrádi (Buzás), Báló– Varga (Gábor G.), Szabados. Edzõ: Lengyel Ferenc. Gól: Szabados (2), Buzás (11-esbõl). Jók: az egész hazai csapat, illetve Fehér, Csehi T., Báló, Szabados.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
vagy van?<#nemtudom>

NaNoKuTyA
<#schmoll2><#vigyor1>

\':..:\'

McFrost
szerintem nics gond!

EOX
no para, maradék 6 meccsbõl simán hozunk kettõt. meg egyébként is fog még a felcsút is botlani

Retteketet

McFrost
NB II, Nyugati csoport. Balaton-lelle SE–Paksi SE 1–0 (0–0). Balatonlelle, 400 nézõ. V: Vad II. (Szabó, Boda). Balatonlelle SE: Viniczai– Huszka, Kenéz (Földes I., 88.), Wettorazzi, Pap M.– Buza, Zakar, Petronovics (Valla, 89.), Ágoston– Tsupyk, Graszl N. Edzõ: Kolovics Zoltán. Paksi SE: Kovács– Ambrus, Salamon, Benedeczki, Barics (Szabados, 68.)– Tamási, Mé-száros (Heffler, 76.)– Kiss T., Buzás, Báló (Varga L., 68.)– Csehi T. Edzõ: Lengyel Ferenc.

A nagy lelkesedéssel és elszántsággal játszó házigazda lelleiek végig egyenrangú ellenfelei voltak a listavezetõ paksiaknak, s a látottak alapján mindhárom bajnoki pontra rászolgáltak. Gólszerzõ: Graszl N. (a 65. percben 7 méteres fejesbõl). Jók: Kenéz, Tsupyk, Zakar, illetve Salamon, Buzás, Csehi.

Kolovics Zoltán: – Gyõzelmet ért az akaratunk és a lelke-sedésünk.

Lengyel Ferenc: – Gratulálok a balatonlellei együttesnek, amely megérdemelten tartotta otthon mindhárom pontot.

További eredmények: Hévíz– BKV Elõre 1–1, Mosonmagyar-óvár–Haladás 3–1, Siófok–Fel-csút 1–2, Dunaújváros–Gyõri DAC 1–4, Celldömölk–Ajka 1–1, Budakalász–Kaposvölgye 1–1, Gyirmót–Barcs 2–0.

McFrost
õsszel volt 2 vereség , most is van , ráadásul mind váratlan volt, még 6 pont és álléóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

NaNoKuTyA
hápff! ha innen lesznek másodikok megyek és lehuggyozom mind a négy szögletzászlót!😊))))

laslandes
kicsit összeestek a fiúk😞((

0ppika
Sebaj, legalább lesz miért játszani a maradék meccseken 😛

McFrost
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@fákk

EOX
1-0-ra nyert a 'Lelle😞((

Retteketet

0ppika
Na mennyi lett?

McFrost
részeredmény:
B'lelle-Paks 0-0

McFrost
nem kell aggódni, nem kell kapkodni , hazain dõljön el!

ezt csak a bíróknak köszönhetik. az egyszerûen vicc amit csináltak

EOX
nyert a Felcsút, holnap még nem lesz bajnokavatás

Retteketet

0ppika
Úgy legyen!

McFrost
Lengyel Ferenc örülne, ha eldõlne az elsõ hely sorsa

Ha a Felcsút szombaton vereséget szenved Siófokon, a Paksi SE pedig vasárnap nyer a Balatonlelle otthonában, hat fordulóval a befejezés elõtt matematikailag is eldõl az elsõ hely sorsa az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában.

Balatonlelle–Paksi SE: vasárnap, 17 óra. Lengyel Ferenc: – Tudjuk, hogy akár már most eldõlhet a bajnoki cím sorsa, s hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem örülnék a Felcsút botlásának. Úgy látom, a játékosok is nagyon várják már, hogy mindez valóra váljon. Talán ennek is tudható be az elmúlt hetek gyengébb szereplése. Ebbe a sorba jól illett bele a Barcs elleni hazai mérkõzésünk, amelyet nagy szerencsével, s Kovács Attila remek egyéni teljesítményének köszönhetõen nyertünk meg 1–0-ra. A Bala-tonlelle az életéért küzd, nem lesz könnyû dolgunk. Fontos lenne, hogy az elsõ gólt mi szerezzük. Báló Tamás és Barics Péter letöltötte eltiltását, így Vizdár Zsolton kívül mindenki bevethetõ.

A tervezett kezdõcsapat: Kovács A.– Ambrus, Salamon, Benedeczki, Csehi T.– Tamási, Mészáros I.– Kiss T., Buzás, Báló– Nógrádi.

Az õszi idényben: Paksi SE– Balatonlelle 2–1.

McFrost
áhhhhhhhh: karcsik😛

persze hogy ottvoltak. Ki kellett fizetni a bírót valakinek 😄DDD

McFrost
itt voltak ellenetek is ,csak nem égettek titeket😛

jah 😄DDDD

9csöves9
bazeg pont a Gyirmót ellen mennek ki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
tiboriccsi és peliszijjé? -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Pakson már tárgyaltak

Paks, április 28., 13.55 Az NB II Nyugati-csoportjának listavezetõjének 6 pont kell a feljutáshoz.

A másodosztály küzdelmeibõl már csak 7 forduló van hátra, a listavezetõ Paks elõnye pedig 15 pont a második Felcsúttal szemben, vagyis gyakorlatilag eldõlt a bajnoki cím sorsa. A Tolna megyeieknek még két gyõzelemre van szükségük a feljutás kivívásához, így aztán adódik a kérdés: vállalja-e a csapat, hogy õsztõl a legmagasabb osztályban szerepeljen.
- Szombaton, a Gyirmót ellen mérkõzést megtekintették a mérkõzést a támogatóink, az önkormányzat illetékesei, és utána beszélgettünk a jövõrõl - mondta honlapunknak Karszt József, a Paks technikai vezetõje. - A lényeg, hogy a város vállalta a feltételeket, úgyhogy megpróbáljuk megméretni magunkat az élvonalban. A csapatnál jelenleg három profi játékos szerepel, és a mostani szezon azt mutatja: nem biztos, hogy ez változni fog.

McFrost
Kiss-Buzás-Tamási-Báló középpályás sor NB1-es színvonalú
szvsz 2 befejezõ csatár és egy joker védõ elférne

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

McFrost
ehhez lóvé kell, semmit nem tok

NaNoKuTyA
<#worship><#worship>

EOX
Az igaz, hogy a csapat volt dunaferres játékosokat akar igazolni(Éger, Tököli stb)?

Retteketet

McFrost
Kovács keze is benne volt
Labdarúgás A PSE kapusa az elsõ félidõben tizenegyest hárított
Zerza József

A Gyirmóttól szombaton hazai pályán elszenvedett vereség után javított a Paksi SE, amely a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának tegnapi, a tavaszi elsõ fordulóból elhalasztott mérkõzésén egygólos gyõzelmet aratott a Barcs ellen.

Paksi SE–Barcs 1–0 (0–0)

A mérkõzés osztályzata: 2. Paks, 600 nézõ. V: Herbály 6 (Oláh, Márton). Paksi SE: Kovács A. 8– Ambrus 5, Salamon 5, Benedeczki 6, Csehi T. 6– Tamási 7, Mészáros I. 5– Kiss T. 5 (Fehér –, 85.), Heffler 7– Buzás 5 (Varga 5, 46.), Nógrádi 5 (Böde –, 67.). Edzõ: Lengyel Ferenc. Barcs: Kuczkó 5– Horváth A. 5 (Kresz –, 85.), Bakó 6, Lõrinc 5, Pókos 5– Tolnai 7, Koller 5 (Márton G. –, 75.), Tallósi 6, Miskovics 5 (Beraki –, 70.)– Kordé 6, Horváth P. 5. Edzõ: id. Dárdai Pál.

Két kimaradt vendéghelyzet után a 11. percben Kiss Tamás kicselezte az egész barcsi védelmet, de hosszan szöktette magát, így Kuczkó kapus felszedte elõle a labdát. A 15. percben Salamon a 16-oson belül lerántotta Tolnait, a megítélt 11-est Horváth P. a bal alsó sarok irányába lõtte, de Kovács Attila bravúrral védte. A 31. percben Koller faképnél hagyta a paksi védõket, de 12 méteres lövését a PSE kapusa remek érzékkel hárította, a visszapattanó labda a támadóról centikkel a bal kapufa mellett gurult el.

Szünet után, a hazai közönség buzdítása mellett megélénkült a játék. Az 58. percben Tamási csapott rá egy kipattanó labdára, és 18 méterrõl nagy gól lõtt a cél alá. 1-0. A 70. percben Pókos szabadrúgásába Tolnai beletette a lábát, de Kovács A. a kapufára tenyerelte a labdát, amely onnan az alapvonalon túlról pattant. A 75. percben Heffler remek labdával ugratta ki középen Vargát, a csatár lefutotta õrzõjét, de lövése a felsõ lécet érintve a kapu fölé szállt.

A hazai csapat a sok hiba ellenére is otthon tartotta a nagyon fontos három pontot, a helyzetek és büntetõ kihagyásával nagy lehetõséget elszalasztó somogyiak ellen. A PSE tizenkettedik hazai mérkõzésén 11. gyõzelmét jegyezte.

Lengyel Ferenc: – A szombati, Gyirmóttól hazai pályán elszenvedett pofon után borzasztó nehezen, de nyertünk.

Id. Dárdai Pál: – A mai mérkõzésen a büntetõ és helyzetek kihagyásával alaposan besegítettünk a PSE gyõzelmébe.

Kikapott a Felcsút, megint 15 pont az elõnyük
A lefújás után kiderült, hogy duplán értékes a PSE Barcs ellen kiszenvedett 1–0-ás sikere, hiszen a Felcsút vereséget szenvedett Nagyberkiben, aminek köszönhetõen újfent visszaállt a tabellán a két csapat közti 15 pontos különbség.
További eredmények: Hévíz–Dunaújváros 1–1, Celldömölk–BKV Elõre 2–0, Budakalász–Haladás 0–1, Ajka–Integrál-DAC 2–1, Balatonlelle–Mosonmagyaróvár 1–1, Kaposvölgye–Felcsút 2–1. A Gyirmót–Siófok találkozó lapzártánk után ért véget.
Az élcsoport: 1. Paksi SE 60, 2. Felcsút 45, 3. Gyirmót 39 pont.

NaNoKuTyA
nézd mán, a stoplival vakarja a vádliját!😄

laslandes
akkor megvan a bírói színvonal ebben az osztályban is <#szomoru1> de a lényeg hogy megvan a 3 pont 😊

McFrost
meccs legjobbja Kovács kapus volt: hárított egy bûntit és fogott 4 ziccert, Tamási romboló-církáló óriási gólt sütött 25-rõl!!!

McFrost
aztán történt olyan is , hogy csávókám(ellenfél csk) belerúg izomból Kiss Tamásba , szabadrúgás nekik!!!, sparhelt hordágyat kér, lehozták és pont elénk tették le , vagy 5 percig rítt : " mekkora ökör vagyok , húúúááááárrrrrrrggghhhh, ki@@@ut belerúgtam az ellnfélbe "

McFrost
<#hehe><#hehe><#hehe><#whatever>

EOX
Ehehh, de óvni legalább nem kell, így is meglett a 3pont😊 A Felcsút kikapott Kaposvölgyén!

Retteketet

McFrost
komolyan! kb. 12-15 perces külömbséggel kapta

0ppika
Hát azt meg hogy? <#confused>

gabber_saviola
2 db sárga után is végigjátszotta a meccset???? <#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
PSE - Barcs 1-0
a kritikán aluli játékvezetés rányomta bélyegét a meccsre!
Pl.: barcsi Pókos(4) 2 db sárga után is végigjátszotta a meccset!

😄DDD

0ppika
Ha jól hallom góóóóól!!! <#vigyor2>