Paksi SE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csõ
itt fociztam 2 évig 😊)))
McFrost, te ki vagy ???
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
http://epica.nl
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amugy hajrá az nb1 hez a bennmaradásért küzdeni szép dolog fõleg ha siekrülni fog😄
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Te ne pofázz az állami csapatról világos , azt sem tudod mit beszélsz!
ráadásul fogalmazni sem tudsz.....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De nem érdekel hogy milyen jók meg máker kupa gyõzelem megvan az a lényeg
és 1 paksi szurkoló ne okoskodjon mikor a paks a közelébe se volt ésatöbbi....
Még 1 állami csapat mint a kosár majd az atomerõmû emg az állam megveszi a bajnokságot... bár örülnék végre 1 Bl ben szereplõ jó csapat lenne a paks 😄😄😄
Hajrá fiúk itt most ki lesz a mészáros család?? Üdv nyerjetek BL-t😄
Mé nem ez lett a neved,mé sütis?
senki nem hívott ide , mert "csak a Fehérvár" az inteligenciád
azt meg hogy ki jáccon NB1-be ne már egy ilyen félküllõs döntse el!
ráadásul az ASE ellenességedet lennt a téren a homokozóban vezezsd le
viszlát!
amúgy a vidid hazai pályán nem tudott minket megverni a télen(1-1)
Retteketet
Labdarúgás - Null-kettõ után kezdett focizni az ünnepelt Paksi SE
Bõ negyed óra alatt kétgólos hátrányba került a Paks, ám Buzás Attila vezérletével még a szünet elõtt egalizált a bajnok, a második félidõben pedig fordított a Kaposvölgye ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 28. fordulójában.
Zerza József
Paksi SE–Kaposvölgye-
Nagyberki 4–2 (2–2)
A mérkõzés osztályzata: 3.
Paks, 900 nézõ. V: Mészáros I. 8 (Viszokai, Nagy Sz.).
Paks: Bita 5– Tóth P. 5 (Szabados 6, a 46.), Fehér 7, Barics 6, Csehi 6–- Ambrus 6, Mészáros 6– Kiss T. 6 (Heffler –, a 85.), Buzás 8, Báló 6– Nógrádi 7 (Varga L. –, a 75.). Edzõ: Lengyel Ferenc. Kaposvölgye: Laj-kó 5– Tamás 5, Tachie 5, Szabó M. 5, Kálói 5– Huzmi 6 (Bede –, a 75.), Kovács A. 5, Lakatos 7, Horváth J. 5 (Kovács N. –, a 85.)– Hornyák 7, Horváth Gy. 6. Edzõ: Horváth Lajos.
A 16. percben Huzmi kapott jó labdát Horváth Gyulától, s 12 méterrõl vezetést szerzett a vendégeknek. 0–1. Két perccel késõbb Horváth Gy. csapott le egy elõrevágott labdára, és Bita mellett 10 méterrõl tovább növelte a somogyiak elõnyét. 0–2. A 33. percben Buzás átadását Nógrádi 14 méterrõl a jobb alsó sarokba lõtte. 1–2. A 38. percben Buzás az elõre törõ Tóth Pétert ugratta ki, s a védõ 15 méterrõl kiegyenlített. 2–2.
A szünet után a hazaiak kezdtek jobban, de a vendég védelem idõben hatástalanította a meg-megújuló támadásokat. A 65. percben aztán a Nógrádi buktatásáért megítélt 22 méteres szabadrúgásból Buzás a bal sarokba csavart. 3–2. A 70. percben Fehér lövése még lepattant a védõkrõl, Szabados azonban rácsapott a labdára, és öt méterrõl beállította a végeredményt. 4–2.
Álmosan kezdtek a hazaiak, késõbb azonban fokoztason kidomborodott nagyobb tudásuk. A paksiak végül biztosan nyertek, s egyúttal törlesztettek az õszi nagyberki vereségért.
Lengyel Ferenc: – A héten sokat beszéltünk arról, hogy az elsõ 20 percben nyújtott játék ne történjék meg. Késõbb már a régi PSE volt a pályán.
Horváth Lajos: – Fegyelmezetlenül, sok hibával asszisztáltunk a paksi ünnephez.
olvass vissza , mindent megtudsz és ne kérdezz , fõleg ilyen lenézõen!
viszlát
Ill a "stadion" alkalmas lesz rá??
vagy nem jut fel az pse....
mi a jellenlegi állás annak az értelmében hogy a lehetõség megvan rá...mint nb1/b nyertes
spori is korrekten fújt lap nélkül vezette le
az ellen mestere meg végig a korláton kívülrõl dirigált , 2. félidõben mellettünk obégatott 10 méterre , aztán elcsemdesedett😊
1 perces rövidzárlat:0-2 , utána henger😊
Labdarúgás A Kaposvölgye ellen bajnokként lépnek pályára a paksiak
R. G.
Az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportja hétvégi fordulójában a már bajnok Paksi SE a Kaposvölgyét fogadja.
Paksi SE–Kaposvölgye: vasárnap, 18 óra. Lengyel Ferenc: – Magabiztos gyõzelmet arattunk Budakalászon, legutóbb Siófokon (2–0-ra nyert a PSE – A szerk.) voltam ilyen nyugodt a kispadon. A csapat remek felfogásban focizott, s egységes gárdaként, kiváló közösséget alkotva ünnepelte a lefújást követõen a bajnoki címet. Boldog vagyok, hogy megvan az arany, egész évben ezért dolgoztunk. A játékosok szerdáig kimenõt kaptak, így egy kicsit kipihenhették az idegi és testi fáradságot. Az utolsó három fordulóra is hasonló koreográfia szerint készülünk, hiszen az NB I-es rajtig alig marad idõ a regenerálódásra. Bajnoki cím ide vagy oda, továbbra is elsõdleges célunk, hogy maximálisan kiszolgáljuk közönségünket. A Kaposvölgye ellen felszabadult játékot várok. Salamon és a Tamási biztosan nem lép pályára, de Buzás, Varga L. és Csehi T. visszatér.
A tervezett kezdõcsapat: Bi-ta– Ambrus, Fehér A., Barics, Csehi– Kiss T., Mészáros I., Buzás, Báló– Nógrádi, Szabados vagy Varga L.
- Örömmel igazoltam Paksra, hiszen több korábbi csapattársam is ott játszik - mondta Salamon. - Annak fényében, ahogyan a Vasas hogy szerepel, mindenképpen jó döntésnek tartom a váltást. Úgy érzem, hogy a másodosztály bajnoki címe a tavasz elején dõlt el, amikor "hatpontos" mérkõzésen 3-2-re megvertük a Felcsútot. Nagyon érdekes, hogy az elsõ osztályban már voltam bajnok, a második vonalban viszont most értem elõször a csúcsra.
A játékos szerzõdése a nyáron lejár, Salamon azonban mindenképpen maradna a csapatnál.
- Egyelõre még nem tárgyaltunk a vezetõkkel ebben a kérdésben - mondta a rutinos védõ. - Úgy gondolom, hogy a bajnokság zárása után asztalhoz ülhetünk, és remélem, hogy sikerül majd megállapodnunk.
Simontornya–Paksi SE 0–12 (0–4). Simontornya, 150 nézõ. V: Éreth. Gól: Szabados 3, Buzás 2, Varga L. 2, Nógrádi, Tóth P., Csehi T., Kiss T., Barics. Jók: Simoni, Kovács L., illetve Buzás, Tóth P., Kiss T., Barics.
Labdarúgás A hónap végére eldõlhet a paksi focicsapat sorsa
Rónai Gábor
Budakalászi gyõzelmével a Paksi SE NB II-es labdarúgócsapata megnyerte a Nyugati csoport küzdelmeit, s elsõ Tolna megyei együttesként jogot szerzett arra, hogy az NB I-ben szerepelhessen.
Öt esztendeje rakták le az alapjait annak az együttesnek, amely a hét végén bajnoki címet szerzett. A közös munka Klement Istvánnal kezdõdött, az elmúlt két szezonban pedig Lengyel Ferenc felelt az eredményességért. A PSE egy-egy NB II-es és NB III-as bronzérem után tavaly ezüstérmet szerzett az NB II-ben, idén pedig meglett a hõn áhított arany is. A megyei futballbarátok nagyon várták már, hogy megtörjön a jég, s eljöjjön az az idõ, amikor egy tolnai férfi csapat a legmagasabb osztályban szerepelhet. Most megvalósult az álmuk: õsztõl az Újpest, a Ferencváros és a Deb-recen vizitálhat a Duna-partján.
– Jön az Újpest és a Fradi?– szegeztem a kérdést Haraszti Zsoltnak.
– A csapat megtette a magáét, megnyerte a bajnokságot, s a klubvezetés is szeretné, hogy az NB I-ben szerepeljünk. Még a héten összeül a Paksi SE elnöksége, remélem, hogy mindenki megadja az engedélyt arra, hogy megkezdhessük a tárgyalást a lehetséges szponzorokkal, s elõkészítsük az élvonalbeli szereplést – mondta a PSE szakosztálymenedzsere.
– Mondja meg õszintén, hisz benne, hogy sikerül?
– Eddig több támogatónál puhatolóztunk. Úgy érzékeltem, hogy nyitottak az NB I-re.
– Mikor lehet kijelenteni, hogy élvonalbeli gárda a Paksi SE?
– Úgy gondolom, két héten belül döntés születik majd a lényeges dolgokkal kapcsolatban.
– Azt tudjuk már, hogy hol lesznek a mérkõzések és kiket igazolnak?
– A hónap vége felé erre is választ adunk.
– Vezetõi pályafutása legnagyobb eredménye ez a bajnoki cím, azt hiszem, az olvasók nevében is gratulálhatok hozzá.
– Köszönöm, de nem csak nekem jár az elismerés. Nagyon sokan dolgoztak azért, hogy az NB I küszöbére kerüljünk. Süli János szakosztályelnök, Lazók Albert szakosztályvezetõ, Balogh Judit elnökasszony, Karszt József technikai vezetõ, a teljes szakmai stáb, élén az alapokat lerakó Klement Istvánnal, a sikeredzõ Lengyel Ferenccel, valamint Péter Norbert és Heizler János edzõkkel, de a klub eddigi támogatói – kiemelten a Paksi Atomerõmû Rt. és a városi önkormányzat –, s természetesen a szurkolók is magukénak érezhetik a sikert. Ez az összefogás eredményezte, hogy ma a legbüszkébb labdarúgóklub-vezetõnek vallhatom magam Magyarországon.