2850
Paksi SE
-
Dzselo #2170 Fasza ez az izé ott a fejléceden -
#2169 Egyébként ha nem spontán tervezünk hanem előre sokkal jobb let volna!
Mert arról volt szó , hogy oda fele belefér ez meg az , hazafele meg sietünk , erre 2 mondró szervezte mindig a programot.... fél 2-re értünk a PSE pályára -
#2168 megoldjuk , priviben lökd miet szeretnél -
#2167 Hi!
Vannak képek a meccs utáni attackról? :)
Ahogy hallottam a meccs alatti, és utáni közvetítésket, fasza túra lehetett! :) (Még jégert is ittam telefonon keresztül! )
Más:
Valaki tudna nekem segíteni? Szeretnék egy PSE-s logót, hogy lecserélhessem ezt a Palermosat! Nekem nem igazán akar menni a dolog... Aki segít annak fizetek egy kör akármit! :) -
#2166 az új szerelés:
sztem:OK! -
#2165 sztem igen -
Dzselo #2164 Csak én nem tudom kinagyítani? -
#2163 ZTE-PSE képek -
Dzselo #2162 Ez vicces. Milliárdos adósságok, fizetni is alig tudnak a játékosoknak, morális csőd, és 1 élő szerződéses játékosról álmodoznak? Ha a Ferinek van 1 kis esze, meg sem hallgatja a fradi vezetőit...
Valahogy minden hétre jut 1 befektető aki alig várja, hogy elverje a pénzét a fradira... Aztán amilyen gyorsan feltűnnek a láthatáron, olyan gyorsan el is tűnnek -
#2161 Életmentő pénzre, és Horváth Ferencre várnak az Üllői úton
Mind a Ferencváros futballcsapata, mind pedig az FTC anyagi háttere erősödhet: úgy tűnik, a Fradi vezetői rövidesen megegyeznek az angol befektetőkkel, s hírlik, hogy Horváth Ferenc visszatér korábbi klubjához.
Takács Tibor, az FTC elnöki tanácsadója pedig arról számolt be, hogy ha sikerül megegyezni az angol befektetővel, akár kétszáz-ötven millió forint is lehet a Fradi költségvetése.
Mindeközben hírlik, hogy a korábbi közönség kedvenc, Horváth Ferenc visszatér az Üllői útra - ugyanakkor úgy tűnik, Laczkó Zsolt a görög Olympiakosznál folytathatja a pályafutását. -
#2160 3-1
Hát nem sikerült túl jól a rajt...
Nem baj, majd a köv. fordulóban javítunk!
Hajrá PSE!!!! -
#2159 61' Formás Zete-akció futott végig a pályán, Vulin, Máté, Koplárovics volt a labda útja, utóbbi beadott a bal szélről, a középen érkező Waltner pedig 9 méterről jobb külsővel a léc alá vágta a labdát 2-1.
Hát-hát, megy el a hajó... -
#2158 45+2' Dudic élesen középre lőtt labdáját a lendületből érkező Tóth Zoltán 4 méterről a jobb felső sarokba fejelte 1-1.
:( Hát ez sem kellett volna...
Tököli melegít, de állítólag keveset edzett eddig, azért nem játszik! -
#2157 24' A ZTE térfelének közepén Molnár Balázs rosszul lett és összeesett, mentőautó vitte el. Az előző támadásnál Zováth János könyökölte le, talán ezért, vagy pedig a nagy hőség miatt vált harcképtelenné. Áll a játék.
Huuuu, ez azért nem kellene... :( Remélem nincs komoly baja! -
#2156 Valószínű, merthogy a pályán nincs, az tuti! -
#2155 Tököli csere? -
#2154 14. perc: Vasas - Tatabánya 2-1!!! -
#2153 6' Kiss előreívelés után Horváth Ferenc csúsztatott Márkus Tibor elé, aki 13 méterrúl Polgár szorításában egy elegáns mozdulattal, a kifutó Babalj felett a bal sarokba emelt 0-1.
Kezdődik, kezdődik, kezdőőőőődik!!! :) -
#2152 megbeszélem Sporival , és majd jelentkezem , privátba dobd át a mobil számod -
Dzselo #2151 ha a körforgónál (asszem csak 1 van pakson :)) fel tudnál venni az jó lenne :) -
#2150 hol lax?
lehet megoldható komám :D -
Dzselo #2149 Nem megy valaki véletlenül autóval a PSE pályára délután?
Beugorhatna értem. Félek hogy ebben a hőségben nem érek el élve a talihelyre -
kék #2148 Köszi. -
#2147 hát talán -
kék #2146 Tud valaki egy letölthető NB'-es 2007-2008-as menetrendet? -
Dzselo #2145 óú jee. ennyi embert még nem láttam eccerre a pse honlapon
13 -
Dzselo #2144 A miénk a halálcsoport. És mi van a Puskás kupával, ahol a rákóczival, sijófokkal, ztevel vagyunk 1 csoportban? vagy lesz mind a 2?
És még 1 kérdés. Milyen volt a tali a bongóban? vmi említésreméltó?
most értem haza, volt mit olvasni -
#2143 -
#2142 Labdarúgó Élcsapatok Kupája: elkészült a csoportbeosztás
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága kedden elkészítette az élvonalbeli gárdák számára kiírt új sorozat, az Élcsapatok Kupája csoportbeosztását.
A csapatok a négyeseken belül körmérkőzéses formában kétszer-kétszer játszanak egymással. Csoportonként az első két-két helyezet jut be a negyeddöntőbe, ahonnan oda-visszavágós, egyenes kieséses rendszerben folytatódik a bajnoksággal párhuzamosan futó sorozat.
Tavasszal hasonló lebonyolítással ismét megrendezik a fordulókat. Az őszi és tavaszi sorozat legjobbja játssza egymással a döntőt, melynek győztese elhódítja a kupát.
Az MLSZ honlapja szerint a kvartetteket területi elvek alapján állították össze. (MTI)
CSOPORTBEOSZTÁS
1. csoport: DVSC-TEVA, Diósgyőri VTK, Nyíregyháza, Vasas
2. csoport: FC Sopron, FC Tatabánya, Győri ETO FC, MTK Budapest
3. csoport: Fehérvár FC, Paksi FC, Budapest Honvéd, Újpest FC
4. csoport: Gabona Trans Kaposvár, REAC, ZTE FC, Siófok -
#2141 Grat hozzá. Nagy Játékosnak tartom! -
#2140 merjünk nagyot álmodni... -
#2139 Kovács-Molnár,Salamon,Éger,Hanák-Kiss,Zováth,Heffler,Báló-Márkus,Tököli
asszem erre senki nem számított , beszarás! -
Zséé #2138 Hát nemgyenge csatársorotok lesz -
#2137 Sajtótájékoztatót tartott a PAKSI FC, július 17-én délben, ahol egy szenzáció számba menő bejelentéssel kezdődött a program:
TÖKÖLI ATTILA
KÉT ÉVRE KÖTELEZTE EL MAGÁT
A PAKSI FC-hez!!!
Tököli elmondta, azért választotta a több felmerülő lehetőség közül a PAKSI FC-t, mert egyrészt olyanokkal focizhat együtt, akiket a barátainak tekint, közülük is kiemelte Lengyel Ferit, Zováth Janit és Éger Lacit. Másrészt egy nyugodt, kiegyensúlyozott klubról van szó. Kihangsúlyozta, hogy sokat köszönhet a Ferencvárosnak, és nehéz volt ezt a döntést meghoznia. Mindig jó szívvel fog visszagondolni egykori csapatára! -
#2136 Már kaphatóak a PAKSI FC hazai, bajnoki mérkőzéseire szóló bérletek a 2007/2008-as szezonra.
Két helyen lehet hozzájutni:
PSE iroda; Paks, Váci Mihály utca 2.
PSE pálya; Paks, Fehérvári út, Büfé
Természetesen, az első hazai mérkőzés előtt is meg lehet őket váltani!
Felnőtt: 13'000 Ft.
Diák, nyugdíjas: 10'000 Ft. -
#2135 nem tom , megpezsdült az élet az nb1.hun :D -
kék #2134 Azért érdekes lenne, ha a 2 milliárdos adóssággal rendelkező fradi kivásárolná Horváth Ferit tőletek. -
#2133 azanyád:
A télen Fehérvárról furcsa körülmények között távozott támadó, Horváth Ferenc Pakson kötött ki, és nagy része volt abban, hogy az újonc meghosszabbította NB I-es tagságát. A szerződése most is érvényes Pakson, de ez nem számít a budapesti zöld-fehérek vezetőinél, és szeretnék megszerezni a volt Üllői úti kedvencet.
A csapatot gólerős támadókkal és rutinos védőkkel kívánják megerősíteni a feljutás érdekében, ráadásul a házi gólkirály, Tököli Attila maradása sem biztos még.
A zöldek még nem mondtak le Szűcs Lajosról sem, a Zrt vezetői mindenképpen teljesíteni szeretnék Csank János ezen kívánságát.
nb1.hu -
#2132 mi vicces kisfiam?:ASDdaad -
#2131 passz
az volt ,h a héten spanyolba igazol vagy hozzánk