2850
Paksi SE
  • Csesza
    van egy olyan tippem, hogy nem nagyon mer majd üvöltözni...
  • Czivil
    FTC-Paks. Jajj de szép lesz Tökölit látni, amint üvöltözik egykori csapattársaival!!!
  • EOX
    sima lesz:)
  • Babka16
    Juhhhííí megyünka nagycirkuszba ... a magyarkupa meccset játszani decsodáááássss
  • McFrost
    kupában megkaptuk a Fradit!
    Yeeahhh!
  • Babka16
    Hihi jóóhogy melletted a helyema b-közép legjobb dobosa, és egyben pótapucim mellett
  • McFrost
    komolyan?
    biztos?
  • McFrost
    mellettem a helyed!
  • Babka16
    Nekem konkrétan az a saját véleményem erről az egész kialakult helyzetről hogy a csapatnak most egy lehetősége a Nyíegyházi meccs ezen a meccsen nagyon sok minden el fog dőlni ki megy ki marad...lesz-e új edző avagy nem..de a srácokban nagyon nagy a javítani akarás a győzni vágyás...személy szerint én nagyon bízom a srácokban...és hiszem hogy sikerülni fog kijönniük ebből a gödörből Azok iránt az emebr íránt meg hatalmas tiszletelem van akik kint voltak a Vasas meccsen és szurkoltak a csapatnak...tv-n keresztül és jóó volt hallani...
  • EOX
    A vezetőség augusztus 21-én összeült, megvitatni a kialakult helyzetet. A megbeszélésen Lengyel is jelen volt.
    A megbeszélés eredménye a következő lett: Lengyel Ferenc akkor maradhat a PAKSI FC vezetőedzője, ha a következő két bajnoki mérkőzésen (Nyíregyháza, Tatabánya) hat pontot, majd a rákövetkező két bajnoki mérkőzésen (REAC, Sopron) újabb három pontot szerez a csapat. Ha ez nem történik meg, akkor a klub szerződést bont vele.
    A megállapodásnak van még egy kitétele. Ha az előbbi feltételek teljesülnek is, de a csapat ősszel nem lesz benne, az első tízben, akkor szintén szerződés bontásra kerülhet sor.
    A dolog érdekessége, és ez Lengyel korrektségét mutatja, hogy a feltételeket ő javasolta a vezetőségnek!

Lengyel Ferenc:
    „Egyrészt, azért vállaltam, ilyen feltételek mellett a továbbiakat, mert a hétfői, Vasas elleni mérkőzésen, olyan mentális hozzáállást tapasztaltam a csapattól, ami azt mutatta, hogy van értelme tovább dolgozni. Másrészt, a vezetőség, az elmúlt három év munkájának elismerése képen, adta meg nekem a folytatáshoz a bizalmat”!
  • totti10
    vasas paks meccsen elektromos kisülés, még jó h nem ment máshova

• laslandes
    +h
  • totti10
    mcfrost én is láttalak a tévében jó a betisz mezed:D

itt egy nb1.hus kép

• McFrost
    oxigén
  • gabber_saviola
    hazaérek feltolom, természetesen :D
  • McFrost
    komolyan?
    belöknéd?
    szöveg ötlet by mcfrost
  • gabber_saviola
    jaja, még pikcsört is nyomtam róóllla :DDddd
  • McFrost
    kössz
    felirat jó volt?
  • gabber_saviola
    Láttalak a tévében Istvánom :) "hajrá atomváros"

ahogy a kommentátor foglamazott: Ti vagytok az igazi szurkolók, akik még ilyenkor is a csapat mellett álltok.

bazinagytisztelet
  • McFrost
    ezt bazdmeg magamra veszem:P
  • Zséé
    Minden elismerésem azoké akik végigszurkolták ott a meccset ilyen körülmények között.
  • McFrost
    nyugalom van.....
  • laslandes
    ez már kezd szánalmas lenni mi van ezekkel?
  • vasko22
    na erről ennyit
  • EOX
    sikerült ezt is elbukni, emberelőnyben...
  • vasko22
    Vasas - PSE 0-2 eddig még jók vagyunk :)
  • Dzselo
    Azért az elég nagy parasztság a részéről, hogy beugat az edzőnek, aztán odamegy a szurkolóhoz... Ezt a Fradiban nem merte volna megjátszani.
    De bár ez lenne a legnagyobb problémánk...
  • laslandes
    komoly :D akkor kap pár meccses ban-t :D
  • McFrost
    mi ahonnét láttuk szabálytalankodtak ellene és szóvá tette , kapott sárgát és azt is megjegyezte.....de nem volt semmi idegbetegsége....aztán a tribünön egy vén paksi gyökér leanyázta és bebaszott nekije :P
  • laslandes
    Tököli mit csinált már megint? :S
  • McFrost
    ok , megfogalmazom
  • Gil1975
    erre én is kiváncsi vagyok:)
  • McFrost
    minden éremnek 2 oldala van:
    -ha nyerünk az rövid távon lehet jót tesz de meddig?
    -ha kikapunk az pedig nagyban befolyásolhatja a jövőnket.....

de én szúrkolni fogok mint állat , amíg lesz hangom!
  • Dzselo
    Holnap meccs... Valahogy most nem vagyok olan lelkes mint pl 2 hete.
    Eddig idén mi vagyunk a "meglepetés" csapat. Jó lenne holnap megmutatni, hogy az a Kispest annyira nem is jó csapat.
  • Baggio2001
    De volt...

Honvéd-Paks 4-2
    A gólváltások mérkőzése

Budapest, augusztus 8., 21.40
    A gólokat hatos (szvsz hármas) csomagokban kapták a nézők.

Jól indult az idén első alkalommal megrendezett Ligakupa: a Honvéd együttese könnyed, szórakoztató mérkőzésen 4-2-re győzte le a Paksot.
    Mindkét gárda meglehetősen felforgatott összeállításban lépett pályára és ez eleinte meg is látszott: a meccs rendkívül unalmasnak indult, az első 25 percben gyakorlatilag semmi sem történt. Aztán három perc alatt született három gól... Ebből az addig is fölényben játszó hazaiak eggyel jobban jöttek ki, így a második félidőt ők kezdhették előnyből.
    Ami azt illeti, jó ideig ekkor sem rágtuk le a körmünket: aztán, ezúttal 10 perc leforgása alatt, ismét esett három gól, ezúttal is a Honvéd nyert 2-1-re... Mivel egyébként is a piros-feketéknek volt több helyzetük és sokkal többet tettek a győzelemért, megérdemelten fektették két vállra a sok hibával futballozó vendégegyüttest.

Supka Attila (Honvéd): - Jó felkészülési mérkőzés volt, a célnak megfelelt. Bebizonyosodott, hogy a keret minden tagjára számíthatok.

Lengyel Ferenc (Paks): - A mi helyzetünkben nem jött jól egy ilyen mérkőzés, de úgy gondolom, méltó partnerei voltunk a legjobb formában lévő magyar csapatnak. Ezúttal is elképesztő egyéni hibák miatt kaptunk ki, így nem lehetek elégedett.

Szóval ja... Inkább nem mondok semmit...
  • Dzselo
    Nem volt ma Kispest-Paks meccs?
  • McFrost
    az a baj hogy olyan dolgokat tudok amit a külvilág nem ....
    privátban ha érdekel megosztom veled
  • Baggio2001
    Szerintem annyi kell csak, hogy összejöjjön egy győzelem! Onnantól elindulunk felfelé!

Jó ez a csapat, nem kell rögtön az edzőt hibáztatni!

Még nincs veszve semmi!
    Hajrá PSE!!!
  • EOX
    Labdarúgó NB I: elkészült újabb három forduló órarendje

5. forduló:
    augusztus 20., hétfő:
    Vasas Paksi FC (Sport2) 18:00

6. forduló:
    augusztus 25., szombat:
    Paksi FC Nyíregyháza 17:30

7. forduló:
    szeptember 1., szombat:
    Tatabánya Paksi FC 16:30

Jó lenne ezeken legalább 5-6 pontot összeszedni...
  • Dzselo
    Ejj, hát most már elég nagy szarban vagyunk...