70
Focus dízelmotorral
-
adac 2004
Ez alapján is igaz a megállapításom, 1-2 év alatt hirtelen tönkremmenni kezdtek? :D
Különösen fontosnak tartom a 2004-es 0,7-es adatot... -
Egy ilyen statisztika sokkal több tapasztalatot vesz alapul mint amire az egyénnek lehetősége van, szóval az, hogy másnak nem volt gondja a saját autójával, nem jelenti azt, hogy a többieknek is minden rendben van. -
Komolyan nem értelek. A Ford C-Max, Focus, Mondeo TDCI-ket mindenki tiszteli az autómániákusok között, teljesen megbízhatóak. -
Mentol #27 Nem bakker. Te állandóan a statisztikákat bújod, vagy élsz a való világban is? -
Elvakult rizsrakétás :DDDD -
hallgassunk tizedszázalékokra? -
Borg #24 "Jaja. Ki nem szarja le az AutoBild statisztikát? Jó az a Ford dízel. "
Azért tényleg nem vágod ugye, hogy mennyire vicces amit irsz?:D -
Mentol #23 Hagyd! Elvakult rizsrakétás (Honda?)... -
olvasgass Focus teszteket, meg 1,6 dízel teszteket más autókban. Vezess.hu, A5.hu, Totalcar.hu -
de nem érted, hogy nem pözső? ccsak a motor, de nem azok szarnak be, hanem a váltó, meg elektronika -
A Ford Focus második helyet ért el kompakt autók között.
cikk:http://auto.vezess.hu/hir.php?idx=6023
Elkínlódhatunk még... -
Mentol #19 Jaja. Ki nem szarja le az AutoBild statisztikát? Jó az a Ford dízel.
Mondjuk a TDCi többet eszik, mint a TDDI, meg egy kicsit több benne a hibalehetőség is. Egyébként a henger űrtartalmat(ccm3) nem lehet mással pótolni, szóval, ha erős gépet akarsz, akkor ne 1.4-est vegyél...
-
Borg #18 Miért, netán a te szubjektív véleményed alapján mérlegeljek? :)
Nem kell úgy gondolkodni mint én, vegyetek csak pözsót. Engem ugyan nem zavar :) -
ha te ez alapján mérlegelsz... -
van 1,6 TDCI 110 lovas, 1,8 TDCI 115LE, és 2,0 TDCI 136 LE. Nem értem, a PSA konszern dízelmotorjait mindenki elismeri, csak most hallok ilyen marhaságokat... -
Borg #15 Auto-Bild féle legfrissebb minőségi statisztika:
1. Mazda
2. Toyota
3. Honda
4. Hyundai
5. Nissan
6. Chevrolet (!!!)
7. Volvo
8. Suzuki
9. Mitsubishi
10. Opel
11. Audi , BMW , Smart
14. Skoda
15. Mercedes
16. Ford , Seat , VW
19. Kia
20. Alfa Romeo
21. Citroen
22. Renault
23. Fiat , Peugeot
just for info... -
figy ilyen alapon ne vegyél jaguárt (új 2,7 dízel), volvot, mazdát, fordot, stb. Ezt a logikát nem értem, a motorral semmi gond nincs. A Focusnál minden tesztben három dolgot szoktak kiemelni: pontos kormányzás, remek futómű, megbízhatóság. Még a tulajok is. Ajánlom bármelyik oldalt. -
ja, hogy a fordban is pözsó lincences motor van??? akkor bocsi...
az 1.4-es fusionban is gondolkoztunk, ezek szerint az felejtős?
Botond: a focusban 1.8-as 110 lovas van, nem hiszem, hogy erőtlen lenne (szvsz) -
abba igaza van hogy PSA motor :) -
Borg #11 A TDCI a pözsótól van benne. Ugyanaz mint a HDI. -
Borg #10 Figy, szerintem sasold meg pl az ADAC megbízhatósági statisztikákat az elmúlt 2-3 évre visszamenőleg.
Elárulom neked, hogy az első 5 helyen japán autó van, a franciák pedig az utolsó 5 helyen. De a top10-be ha jól emlékszem a ford sem tudott bejutni (a merci 15. helye pedig egyszerűen lol, de ez más téma). Szal a szlogenből csak a második szó pont nem igaz...
Mindenesetre ezen nem fogunk összeveszni, akinek pözsó (motoros autó) kell, az vegyen azt. -
De ez ford, te gyagyás..:)))) -
de az hogy erőtlen, könnyen lefullad, az a motor karakterisztikájából fakad a VW 2,0 PDTDI-je is könnyen lefullad, nagy gázt kell adni, a turbódízeleknél sztem nem ritka -
Hugomnak 1.4es Ford Fusion TDCIje van,és jót nem tudok róla mondani. Az egy dolog,hogy szar erőtlen az egész,de még az alapjárat is szar,folyton lefullad. Szerelők szerint semmi baja. -
látom értesz hozzá. Peugeotokban az elektronika rosszalkodik, hogy a motor (főleg a dízel) gallyra ment volna, még nem hallottam. Nem hiába választja a Mazda, Ford és a Volvo is. Pl. az előző Focus a kategória egyik ha nem a legjobb megbízhatóságú autója volt még a TDCI-vel együtt is.
Más: AUTÓ Mánia topic nem volt jó?? -
Ők fejlesztették ki a common-railt és a legelismertebbek mindig is a dízelmotorjaik voltak. -
Borg #4 Még szép, hogy egyik se :)
Pözsó dízel úgy kéne mint púp a hátamra... -
Még szép, hogy a tédécéí. -
Borg #2 A TDDI sima turbódízel, még a régi fajta, és gyengébb is.
A TDCI meg már common rail, modernebb, és jobban is teljesít. -
Hali!
Tapasztalt tulajoktól, vagy szerelőktől várok segítséget, melyik dízelét válasszam. A TDDI-t, vagy a TDci-t. Melyek az előnyei-hátrányai mindkettőnek.
Napi 100-150 km használatra (nem városi) kell az autó.
köszi