8333
Simtractor V3.66
-
stefy16 #4925 szai kitt2000 melyik az a játék ami a galériádban van az az excavatoros???
-
stefy16 #4924 szai hogytudsz így szántani nekem mindig fekete kozkák vannak nem pedig csíkok?
-
kitt2000 #4923 Szia.KÖszönöm hogy feltedted a képemet. 
-

-
kitt2000 #4921 Szia.A képgalériába van egy kép a szántásról valaki be tudná rakni a fórumra mert nekem nem sikerűl? -
kitt2000 #4920 Valaki nem tud olyan vetemény amely a szinét változtatja meg? -
kitt2000 #4919 Szia.Aki tud képet késziteni az kűldenne be? -
HACKR 94 #4918 letölthető modokról -
Más játékok mennek? Vagy valami alkalmazás, ami leterheli eléggé a gépet? Lehet vmi nem bírja.:S Nekem amúgy 260 Mb Ramot használ a simtraki futás közbe!! -
farmergyuluss #4916 az kimaradt hogy xp sp2-t használok -
farmergyuluss #4915 hello. az mitől van szerintetek hogy a játék egyszer csak gondol egyet és megfagy? teljesen kiszámíthatatlan módon,van amikor megy egy darabig és utána fagy,de valamikor egyáltalán nem. kicsit idegesítő hogy megfagy az egész gép,és amit csináltam elvész. lehet a gépemmel van a gebasz? ez egy acer laptop p4,1,7 intel celeron proci,512 mega memó,mobil intel 945GM express chipset integrált video. szerintem röhögve mennie kellene a játéknak rajta... -
Tudomásom szerint csak a Case CVX-re és a NH TVT-re lehet tenni a műhelynél. (ahol tankolsz)Ja, meg a Lexionra gumihevedert. -
Gratulálok az értelmes megnyilvánulásodhoz. Főleg, hogy azt sem tudni miről beszélsz. Mi a *ar? A modok, az oldal, vagy maga a játék?:D -
HACKR 94 #4912 De az egy nagykalap szar -
Modok csak a simtractor.net-en vannak.:D -
HACKR 94 #4910 ahonnan modokat lehet letölteni -
HACKR 94 #4909 simtractor.net-et nnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee -
hegjo #4908 hali! hogy lehet ikerkereket rakni a traktorra? -
Gaborkik #4907 Nem is volt szó itt semmilyn dologról amihez link kellene :S -
Milyen linkeket?+o( -
HACKR 94 #4905 Rakjon fel valaki linkeket
-
Előveszed a programozó énedet és talán sikerül.:D -
Gaborkik #4903 ha jól emléxem írták hogy nem lehet utat építeni... -
axial1991 #4902 Heló! Tudjavalaki,hogyan lehet a mezökön utatépiteni viszaolvastam a forumot de nem találtam aki tudja segitsen elöre is kösz. -
kitt2000 #4901 szia.A bejeletkezve felirat fet lévö F.A.Q. olvasátok el. -
Gaborkik #4900 sry hogy nem url-be raktam
Angolról magyarra szöveg lefordítása -
Gaborkik #4899 jah és ezen az oldalon lehet fordíttatni angol szövegeket ... www.webforditas.hu -
Gaborkik #4898 FAQ ... már bocs de ennyi lámát
és vajon miért írnak neket kézikönyvet tudjátok az a neve : "Farmer's manual" - azért fáradnak hogy a lámák onann tanulják meg az alap dolgokat ... a fórum arra van hogy a kézikönyvbe be nem került kérdésekre választ kapj ...
-
hegjo #4897 Helo! nem tudja valaki véletlenül hogy hol lehet megvenni a teljes játékot? jah és letöltöttem ezt a demosat és ahol veszem a gépeket ott lehet embereket is venni úgy látom de nem tom hogy hogy kell és mire valók! előre kössz -
faq !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kishadabas #4895 hogy kell interneten keresztül játszani mert én így egyedül unom 

-
Dudu77 #4894 Annak örülnék, ha lenne egy összecsukható kukorica adapter.....kár hogy nincs
-
Mért volt az hogy betettem egy új skint és nem enged beleülni.
Nektek honnan van meg a teljes verzió? -
kitt2000 #4892 Sziasztok.Tudom hogy elég hűlye kérdés de hogy kell földet művelni?(trágyázás,szántás,tárcsázás,vetés,permetezés,aratás)vagy nem?Vagy mindegyiknél más módon kell.A kultivátor mikor kell használni.Leirnátok hogy ti hogyan művelitek a főldet a búza,kukorica,lucerna.Kiváncsi lennék? -
Már nem játszok vele....valamiért 6-7FPS-el megy nekem -.- -
Átírtam (#4888), na nyomás kapálni. :) -
Szerintem jobb az a font ami most van bannernek !:) -
Elméletileg EZ már jó. -
Dudu77 #4887 Azzal csinálom, csak igen sok vle a meló...:D FPS-el egyszerűbb lenne... -
Gaborkik #4886 akkor marad a print gomb-os módszer