Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
szakadjá te 😄 én fent vagyok a nap 2 órájába xD

khm...khm...

Sziasztok
2 kérdésem van!
Hogy lehet eladni a gabonát?
És hol kell beirni azt az 1 kodot?😄
Köszönöm!😄
asszem hogy az "o" és "p" betûkkel lehet rákapcsolni és levenni a traktorról,emelni és süllyeszteni pedig ha jól emlékszem "é" és "l" betûkkel lehet

hogy lehet azokat az ersö cucokat felveni a traktora elején elöre kösz
6milan6
Jól van már.😄 inkább szakadjál fel msn-re.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

caseih9400
Hányszor írod már le he !!??
Ne válaszolj neki bazmeg !!
Õ a szar !!
Túl szar õ ahoz hogy be tudja hibátlanul írni a kódot xDD

khm...khm...

6milan6
Olyan nics, hogy nem jó!!!
loginhoz beírod: www.mttu.com
keyhez: DC456FF

Ennyi. Valamikor nem jó elsõre, de az lehetetlen, hogy nem jó.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

3.66f verziót töltöttem le és nem fogadja el a keyt(DC456FF) tudna valaki segíteni fontos lenne!

6milan6
Menteni tudsz? játékban hosszan "esc", amíg nem hallasz egy hangot. A menüben save és ennyi. Ha nem tudod visszatölteni, akkor úgy jártál mint én.:S Én sem tudok, szerintem a NH TM+Jumbo mod miatt. De van a játék mappájában egy olyan fájl, hogy history.sav, azt nyisd meg valami szövegszerkesztõvel és írd bele a hiányzó sorokat. A SAV mappában megtudod hányadiki mentésnél jársz.Utána már látni fogod a mentéseket.Legalábbis nekem mûködök, csak minden játék indítás elõtt be kell írni...

KÖSZ

ÉN 5 ÉVES KOROM ÓTA GÉPEZEK ÉS MOST VAGYOK 13 HA TE NEM VAGY MOST NEM ÖRÜLNÉK ÉS ENNÉL JOBB MÉG NEM TÕRTÉNT VELEM MINT HOGY EZT MEGTUDTAM
MÁR PERSZE A GÉPEZÉSEN BELÜL.
KÖSZI
Hogyan tudom elmenteni a játékot? Próbáltam már, de nem tölt semmit vissza 😞
6milan6
login: www.mttu.com
key: DC456FF

ezek jók?
login😄C456FF
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD

ha nem jók legyszi írd le a jókat mert én szerintem eldévedttem.

thank you
rambo12
mikor jelenik meg a simtractor új verziója???
LÉCCI MONDJÁTOK MEG!!!
<#vigyor2>

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

6milan6
Beírod, le OK-zod és jobb alsó sarokba, ahol villog a szöveg, hogy nincs regisztrálva, ott átvált arra hogy registered version.

?????
azonnal teljes lessz, vagy csak pár indídás után
6milan6
Csak 3.66e és 3.66f verziókhoz jó! Kis és nagybetûre figyelj!

1000 hálám fendt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

NEM JÓ
6milan6

6milan6
"z" nem kell.😛

elfelejtettem leírni légyszi megmondanád
6milan6
Az polcról.XD

6milan6
Mi van, minden nap meg kérdezed 1x? Csak azt ne mond, hogy nem mûködik...

valaki le tudná nekem írni a key-t
allock
www.simtractor.com

de ha mindeki használná a lap alján található keresõt, talán nem kellene 1 dolgot 24x leírni egy oldalon

#hhwnd

chrysler300c
Szevasztok!! Segítsetek honnan tudom leszedni a gamet? + a kiegészítõit?

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

valaki mtg tudná adni a regisztralciohoz a key-t
elõrre is köszönöm
caseih9400
hagyjad õ egy faszláma de nem tehetünk róla...

khm...khm...

allock
nem a témához tartozik...

#hhwnd

semki sem tud egy ojan oldalt ahol filmeket lehet letolteni ?
ensem mondok semi ha kerdeznek ha tisem montok semit
6milan6

Szevasztok! Valaki tudna olyan oldalt ahol a New Holland TG kabin belsejét letudnám cserélni John Deere-ra. Aki tud legyenszíves segítsen. Köszönöm elõre.

Sziasztok nem tudnátok segiteni abban hogy a jumbos rendfelszedös newholland még mindig lefagyassza a gépet
kõõõõõõõõõõõõõõõssz

zsír vagy

minden hálam a diéd

kõõõõõõõõõõõõõõõssz
6milan6
www.mttu.com
DC456FF

Minden játék indításkor be kell írni!!!

meg tudnád adni a logint légysz nagyon megköszönném

6milan6
Licence Registering... menüpont alatt beírod a logint és a keyt és ennyi.

hol kell a játékot regisztrálni?, hogían.
6milan6
Mi a problémád? Single player mod? Letöltöd a simtractor.com-ról a játékot + a machinery addons-okat és kész. Alapból "demo", de ha minden indításkor beírod a logint és keyt, akkor már teljes lesz.

valaki meg tudja mondani hol lehet letölteni a simtractor single player modját?Aki tudja az irja meg legyen szives a [email protected] e-mail címre.
Akkor az kevés fendt
64 akkor ez lehet kevés???
6milan6
Mert valószínûleg gyenge a kártya.:S Hány megás?

Igen be van de igy sincs 3d de akkor miért??FENDT köszi hogy irsz
6milan6
Valószínû a VGA miatt nincs 3D. A 3D Crops be van kapcsolva a játékban? Alapból be van, ha még mem állítgattad.

Kössz szépen

caseih9400
nem

khm...khm...