8333
Simtractor V3.66
-
DJviolin #43 Jó játk, vicces játék, de nem adok ki 40 eurót érte.
-
exodu020 #42 vki nem vette meg?? -
Senki se tudja hogy kell visszaszállni a kombájnba? -
Ja-ja!
Hogy kell visszaszállni a fülkébe??? -
DJviolin #39 Azt én se. :( -
Aham azóta már rájöttem :))
CSak most már az a baj, hogy nem tudom melyikel kell vissza szálni a fülkébe!!?? :( -
Most jöttem rá hogy a kombájn vágolapját rá lehet rakni a pótkocsira és lehet vontatni! -
DJviolin #36 Elmenni aratni. Menjél balra a kapun.
; . - asszem ezekkel a gombokkal lehet a játék idejét lassítani vagy gyorsítani. -
gratz -
Én ezen a topikon már két perce sírva röhögök 
"Képek a multis közös földművelésből"
"Jómunkásembernekvaló"
"Honnét lehet leszedni a 2. részt?" -
. ÉS - -
Hova kell menni azzal a kombájnal??
Meg melyik gombal vált sebességet mert így qva lassú. -
Volt már ilyen jónéhány éve a Maxis-tól, SimFarm. Na, az jó kis ültetvénymenedzselős volt. -
DJviolin #30 Jaja. A pálya elég kicsi, de bővíthető, mint ahogy a járműpark is. Ha nem regisztrálod, vagyis nem vagy a cd kulcs birtokában, vagyis nem vetted meg, akkor csak egy kombájnt tudsz kipróbálni. -
Csak 40MB-os a játék?? -
-
ezaztán játék! -
DJviolin #26 Nekünk van 2 traktor, 1 eke, 1 vetőgép, 1 tárcsa, 1 hótoló. És akkor mi van?
-
ezt a gémet az oszt. társamnak kell megmutatni.........az egy igazi paraszt családban él.......van 8 MTZ, 2 kombájn és más munkagépek.......... 

bejöna suliba aztán egyfolytába meséli hogy melyik traktor fajta a legjobb meg az LG vetőmag milyen........
-
DJviolin #24 :D Egyébként rosszul írtam. Szerintem ez a híres neves cooperative mód.
Ezek megcsinálták azt, amit a Halo-nál nem tudtak áthozni pc-re.
-
hát ezen a mondatodon besz@rtam : "Képek a multis közös földművelésből"
:ASD:ASD::AS:D:A:SD:ASD:ASD:AS:DA:SD:ASDASD:A:SDASD
-
Uhh gecc! Honnét lehet leszedni a 2. részt?? Az 1. megvan, nagyon király!
-
Jomunkásembernekvaló -
haxoror #20 Passz, nem próbáltam ki
-
DJviolin #19 Ez csak stratégia volt igaz? -
haxoror #18 Egy ültetvény menedzselős játéknak jobban örülnék, ebben max a kombájnal beleírnám a nevem a búzatáblába 'oszt annyi :) -
haxoror #17 Aha megvan
És volt második része is :)
-
haxoror #16 volt már valami ilyen játék "American Farmer" vagy ilyesmi
-
DJviolin #15 Úgy van. Szerintem aki kemény földműveléssel keresi a kenyerét, és nem lop meg csal, az ne szégyellje a munkáját. -
"Nem szégyen manapság a mezőgazdi"
Amúgy szerintem is jó lehet :) -
DJviolin #13 Képek a multis közös földművelésből:
Szántás mözben:
-
:) -
DJviolin #11 Igen. van multi. Mondjuk valaki arat, és mellette megy más traktorral, és a kombájn a traktor pótkocsijára nyomja át a terményeket. -
DJviolin #10 Kérek szépen mindenkit, hogy ne a parasztok legyen a fő téma, hanem a játék. Amúgy nekem is a feljebbmenőim földművelők voltak. Ezért is veszem rossz néven a parasztozást. Tessék szépen gazdáknak hívni őket. -
igen tudom. es? -
tehen_m #8 Amúgy jó játék lehet.
-
tehen_m #7 Mé' parasztokat eszünk?????
-
Ha nem lennének "parasztok" akkor neked nem lenne mit enned.
-
^^multiplayer? -
de ha egyszer parasztszimulator