8333
Simtractor V3.66
  • DJviolin
    http://www.megaupload.com/
  • exodu020
    ja,
    de hova töltsem fel?
  • exodu020
    üdv mindenkinek!
    Igérem vmikor majd feltöltöm de melozok minden nap, de meglesz!
    üdv
    exodus
  • gpn
    Kedves Dave! Az a helyzet, hogy senkinek nincs 3.1 es játékhoz rgisztrációs kódja, kivéve aki regisztrál! A 3.0ás verzuióval meg az a helyzet hogy kedves Exodu020 nak megvan, ahhoz van is reg kód, de nem tölti fel! Lécci töltsd fel Exodu020!!!!!!!!!!
  • Dave531
    Sziasztok!

Legyetekszívesek serilt küldeni nekem nagyon kéne küldenék érte akár 10 videót is.
    Én egy falusi gyerek vagyok és nagyon szeretném kipóbálni. Legyetek szívesek segíteni.

Dave
  • Dave531
    Hali!

Nem tudna senki serialt adni?
    Nagyon jó lenne.
    Köszönöm előre is.

Dave
  • Dave531
    Most olvasgatom, hogy valaki megkérdezt, ki ült gépben. Hát én már jó néhányban. Arattam JD 9880 i STS-sel nem tom tudjátok-e milyen az. Gabonátrakodtam Steyr 9080-al. Ültem 930-as, 926-os, 818-as, 716-os Fendtben. Egy kupac MTZ-ben, Case IH 2188-as kombájnban.

Dave
  • Dave531
    Szevasztok!

Valakinek nincs meg a Sim Tractor 3.1-hez serial? Nagyon jó lenne.
    Van jónéhány trakis videóm cserébe. IH, Fendt, JD meg sok képem.
    Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni benne. Vagy jó lenne a 3.0-hoz is ha valaki megmondaná, honnan lehet letölteni.

Dave
  • Muthig
    HI! Nekem a 3.1 meg a 3.12 nem megy valami hibát okoz. Nem tudja valaki mi lehet a gond? A 2.akárhány az megy, de nem tudok aratni. Lerekom a vágóasztalt, meg forog az a sz*r is, de nem arat. Valakivel történt már ilyen?????
  • gpn
    Nem lehet hogy kell még vmilyen progi hozzá? MEg gondolom szerver se ártana.
  • exodu020
    üdv
    bocs hogy nem irtam de voltam gépközelbe, a 3.0 verziot majd feltöltöm vhova, csak vki segítsen a multi beállítani!!pls
    üdv
    exo
  • drkarter2
    Nekem sem talált semmit!
  • gpn
    Nem tudnád valahova feltölteni vagy msnen elküldeni, mert próbáltam rákeresni, de nem találtam semmi használhatót!
  • gpn
    Nem torrenten nincs valahol fennt???
  • exodu020
    sziasztok
    én leszedtem a simtractor összes verzioját! beirtam a google-ba hogy simtractor torrent és kiadott még régebben eggyett amin nagy nehezen letöltöttem!
    üdv
    exo
  • gpn
    A 3.0-s verziót honnan szedted le???
    Ui: nálunk a közelbe egy john deere 8430 as traktor szokott poroszkálni, meg a szokásos mtz mezőny, aratáskor egy 9560 as sts, de most lesz egy wts is!
  • DJviolin
    Nos lássuk csak. Akkor sorolom az eddigi "extrém" jármű listát :) :

Földi:
    MTZ-52
    Összes John Deere traktor

New Holland kombájn
    Összes John Deere kombájn

Légi:
    Sárkány
    Hóbagoly
    Morane
    Góbé

Ezek lennének azok az "extrém" járművek, amelyekben ültem és/vagy vezettem.
  • exodu020
    üdv
    A multi vmiért nem jo, vagy nincs server amin lehetne játszani, de olvasgatom a hivatalos forumot de ott is van minden..
    amugy én a 3.0 verziot raktam fel mivel ahoz volt jo a kod, a 3.12 jobb mivel itt nem tudom hogy lehet be és kiszállni, de már leszedtem annyi mindent hozzá, uj traktorokat meg potokat, csak még azt nem tudom hogy lehet a bála pakolo trakin a gémeket fel-mozgatni mert a kanalat tudom
    na ennyi
    üdv
    exo
    u.i.:én minden évbe vezetek kombájnt egy kis pici john deere. Tavaly az volt a megyénkbe a legnagyobb a kis 8 méteres asztalával
  • Szeszmester
    Én ültem kiállított Zetorban.
  • gpn
    Milyen traktort vezettél, és milyen kombájnba ültél?
  • DJviolin
    Én traktort már vezettem is (Lehet röhögni. Jöhetnek az élelmes beszólások.), és kombájnban már ültem. A kombájn nagyon feelinges. Csak ajánlani tudom. :)
  • gpn
    Nem küldenéd el privibe a regiszrációs kódot?
    Kedves Szeszmester! Most ez szted érdekel vkit is??? A játék jó, ugyan tehenek nincsenek benne, úgyhogy aki nem látott tehenet az sajnálhatja, de amíg nem csinálnak vmi jobb, hasonló szimulátort, addig ez is jó!!! Amúgy kétlem hogy traktorral mennél a helyi diszkóba, mivel nincs! Amúgy ült itt már vki traktorba vagy kombájnba??
  • exodu020
    üdv
    sikerült le reggelnem, csak most meg az ip cimmemel van a baj!
    ennyi
    exo
  • Szeszmester
    Köszi ezt a topikot, rég nevettem ilyen jót egy játékon :)
    Én nem látom a szépséget ebben a játékban, de biztos jó, pl annak, aki nem szereti az adrenailint. Vagy még életében nem látott tehenet.
    És lehet benne traktorral a helyi diszkóba menni?
  • exodu020
    üdv
    nem registrált,igy nem is birok semmit se betenni!
    exo
  • gpn
    Neked regisztrált a játék? Nem lehet valahogy lecserélni a kombájnt valami szebbre??
  • exodu020
    ilyen a játék sajna, ha learatod a földet utána nincs semmi eseteleg nyomsz egy tabot ha jol emléxem aztán jön egy kamion az elviszi a buzát, a sebességet is bebirod ugy állítani hogy jo legyen, tehát aratáskor ne haggyjon ki !!!
    üdv
    exo
    balazs15 ez forum és nem chat, és nem fogneked senki se válaszolni 10 másodpercen belül!!!!
  • gpn
    Köszi, már rájöttem közbe, átálítottam az egész billentyűzeti beállítást! Ha learatom a földet akkor mit kezdjek vele? A sebességet miért tudom csak úgy beállítani, hogy vagy 1 vagy 12 km/h vagy nem tom mi???
  • gpn
    Most muszály volt ugyan azt leírni 6x???
  • Balazs15
    NAAAAAAAA PLIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • Balazs15
    EGY KURVA SERIALT ADJATOK MÁR HOZZÁ HOGY NE DEMO LEGYEN!!!!!
  • Balazs15
  • Balazs15
  • Balazs15
  • Balazs15

• Balazs15
  • exodu020
    üdv
    van regisztrácios kodunk csak nem jo hozzá, a vágoasztalt home vagy az end billentyűvel veszed fel majd a motor forudulat a page up és page down. Gyorsabban ugy birsz menni ha nyomkodod a , és . vagy ezt - vmelyik jo:P. Aratni ugy birsz hogy nyomod a 2 billentyűt és beindul majd az 1 et hogy birjon vágni alulrol!!
    üdv
    exo
  • gpn
    Sziasztok! Nincs valakinek registrációs kódja a 3.12es verzióhoz? Hogy lehet amúgy a kombájnra rárakni a vágóasztalt, majd aratni vele??? Az is jó lenne még, hogy hogy lehet egy kicsit gyorsabban közlekedni?
  • drkarter2
    A simtractor 2.1-es verziónál az időt hogy kell kikapcsolni???????
  • exodu020
    ott a nagy steiger:D:D:P