8333
Simtractor V3.66
-
Muthig #483 A 3.0-val LAN-ba se lehet játszani? -
Joel szerintem csak akkor lesz regisztrált ha megveszed a kódot hozz. Különben csezheted. -
Sziasztok!Valaki lefordítaná a Következőt:a simtractor.com/shop/ SimTractor 3.5 (Key)/ és utánna oldalt van egy szöveg:"Notify me of updates to SimTractor 3.5 (Key)"Arra klick és ami ott található!Lehet ez a megoldása hogy legyen regisztrált 3.5-ös simtakink
-
donatus13 #480 jah az a jatek 3 nap utan olyan uncsi mint állatt magyar jobb lesz mert az folyamatosan online lessz és abba lehet vadászni meg minden és valoság hü is lessz -
DJviolin #479 Nem. De a környéken élek. :D -
JD4650 #478 igen az csak abba van
én szinte már nem is játszok vele ha már mindent learattál meg még a nagyfölet is megszántottad akkor már ha elveted és mire megérik akkorra már rég alszol egyedül 1-2 nap után már kezd unalmassá válni
-
Massey de te milyen tárcsáról beszélsz mert az szerintem csak a 3.5-ban van. -
Hát én is nagyot csalódtam ebben a játékban. Amikor még csak a demo volt azt hittem, hogy de jó játék lesz emg, hogy egész nyáron majd ezzel tolom de már most meguntam és még 1 hónapja sincs meg! -
JD4650 #475 ha most veszed a kódot az már a 3.52 v 3.53-hoz szól abba benne van minden
amikor irtuk azt akkor még csak a 3.12-höz lehetett venni és abba is több cucc van
mf8480 én vagyok gombi67 (viktor)
ha átnéznéd a fórumot akkor láthatnád h a gépeket már kibeszéltük -
Muthig #474 mf8480 nekem sincsenek ezek benne. De gondoljatok bele, hogy ez mekkora átvágás lenne, ha mondjuk megvettük volna a kódot. Csak a nagy szemfényvesztés... Jó hogy nem már a kódon kívül még minden gépért elkérnének 10-20€ Szépen vagyunk! Bálákkal kapcsolatban senkinek semmi? -
Mindenkinek hiányzik a gémből a trágyaszóró, tárcsa, állatszállitó, stb. vagy csak nekem!?
-
Ezt egyszer már leírtam, hogy a kisebb az átrakókocsi tehát a kombájntól hordják a takival a kamionokhoz ami meg a zút mellett ál. A nagypótot szerintem meg nem lehet beletenni. -
Muthig #471 Valakinek sikerült a 3.0ba belevarázsolni a gabona szállító pótkocsit? Nekem van benne egy, de az a kisebb. Abba max két ürítés fér. -
Bort, buzát, simtractor 3,52-t! Egyetértek Muthiggal.
Emiatt , és a multi hiánya miatt elég gyenge!!! Sajna!
-
Muthig #469 Én mondjuk még mindig nem tudom, hogy mit lehet kezdeni a bálákkal. Meg mondjuk kicsit csalódás is számomra ez a játék, mert nem lehet minden trakival mindenre ráakasztani. -
Csak már nagyjából mindent kibeszéltünk szerintem. Mindjárt megyek és megszántom a nagyföldet. -
Hát még csak nem hal ki. -
donatus13 #466 nem -
drkarter2 #465 kihalt a forum? -
Te is metnetes vagy?? -
DJviolin #463 Én meg jakabszállásról.
-
Én meg Makóról!
-
drkarter2 #461 Joel1!
Az vagyok Bácsalmásrol. -
drkarter2 te nem vagy véletlen metnetes?
-
[email protected] -
drkarter2 #458 az én msn címem:feher_gyerek&hotmail.com -
Már nem kell!!
-
valaki el tudná küldeni a JD 9720-at és az eke(Plough)fájlait??? -
Msn:[email protected] -
donatus13 #454 de kell elöször hogy kapcsolatba legyünk valami szoval akinek van irja be az msn cimét!!!!! -
donatus13 #453 nah nekem van egy lan simulatorom adjatok msn cimeket és megoldjuk és udj lehetséges hogy menni fog -
Érdekes,nálam is!Mi van emberek??kezd kihalni a topic! 

-
JD4650 #451 nekem ezt irja ki az ftp-nél 530 login incorrect -
JD4650 #450 egyébként tényleg nem lehet szervert csinálni -
JD4650 #449 de ezt is halálra kerestük -
Ha multizni akarunk akkor keresni kell egy olyan serialt amibe benne van a multi is,ugyanis ez a "[email protected]"csak a játékot vette meg ami 40€ a multi+9€!
-
A hivatalos fórumon találtam:"So, if u haven´t got an router, there can´t be too much wrong.
First look to www.whatsmyip.com
Then write down your shown WAN IP, like 84.203.***.***
Go into ST, options->multiplayer Then insert this WAN IP into the field.
It mustn´t look like this 192.168.0.1 <- WRONG
Then go into your farm "machinery" -> "game mode" and choose online farm.
Now if u want to host a game click onto "GO". Now you will be in the Waiting Room. By Clicking on create you will start hosting a game.
If u want to join a farm click on "refresh list" and choose a farm. But there usually aren´t much. Or even no. If there is coming an error message when u want to join one, it´s not your fault. The Host just uses the wrong IP.
Don´t worry if the is takes long for loading. And don´t forget to deactivate Norton. Windows Firewall can use an exception for ST.
If it doesn´t work now, just come back here."Valaki tudja mit jelent???
-
Hát én is úgy vagyok, hogy multiba lenne jó nyomni nem egyedül szarakodni. -
Esetleg kell valami progi???Aki tud angolul az átolvashatná a multi leírását(farmer's manual)!Nem igaz hogy a játéknak a multi része a sz..r!már bele vagyok betegedve hogy nem lehet multizni,hisz ez a játék úgy érne valamit
-
A körnél 1-es felnyitot a hátulját és előrébb állsz.SENKINEK SE SIKERÜLT MÉG A MULTI??????