8333
Simtractor V3.66
  • New Holland
    Inter a John Deere Nort
    American Farmert el
    tudod küldeni? Az
    msnem
    [email protected]
  • New Holland
    Valaki el tudná küldeni a 3.5vagy a 3.57 vagy a 3.58 vagy 3.59-et a [email protected] ra létszi valaki.(ez az msnem is)

Kösz.
  • New Holland
    És neked a [email protected]
    234PR7WPuF0XU
    tartalmú serial műkszik?
  • balogh2003
    Kösz, de az már nekem is megvan!
  • New Holland
    Csá én annak idején latöltöttem a 3.0 verziót és talán át tudnám küldeni ha adsz címet.(serial is van hozzá)csak nem műkszik.
  • balogh2003
    A 3.66-hoz még mindig nincs key?
  • Fendt
    Inter azt nekem is csinálta a 3.66 ba a 0 val vagy az 1 el buziskodj és vágni fogja!!
  • inter0015
    nem tom mi lett a búzával aratnék nagyba az egyiki részen még jó aztán mentem át a másik táblába oszt ilyen nagy lett behülyült!
  • balogh2003
    Valaki rakja már fel valahova a 3.5-t!
  • inter0015
    jah és mégegyszer nem tudtok MULTIZNI fojátok már fel
    az csak egy dolog hogy nyáron nekem sikerült de többször nem is!!!!! nah csak ennyi mert már nekem is elegem van a sok értetlenkedésből!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • JD4650
    te inter te mit csinálsz ott a búzában ha szabad érdeklődnön?
  • inter0015
    úrrrrrrrrrrrr isssten nem igaz már bocsássa meg a kivétel hogy ilyen pancserok vagytok már lassanb több mint 1 éve asszem toljátok a simtractort és még mindíg ilyen kukák vgaytok hogy egyx szaros kódot nem tudtok beírni meg nem bírjátok felfogni hogy nincs kód a 3.60 feletti verziókhoz meg nem is lehet a régebbi verziót letölteni sehonnan fogjátok már fel!!!
  • JD4650
    nillentsd le a silót és utána tudsz búzát hordani
  • Fendt
    Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!))))) a 3.66 hoz lessz kód????
  • Tomaszman
    Miért nem tudok búzát hordani ha már 1× beleengedtem a silót???
  • Tomaszman
    Merry X-mas
  • JD4650
    Ja, van 1 pár
  • Benceeeeeeeeee
    Látom újabb értelmetlen egyének a fórumon.
  • Dave531
    Na figy tomasz én se szidtalak le h milyen balfasz segg vagy úgyhogy te se szidjál. Csak má rohadtul unom h nem érted meg h mit pofázunk.
  • Tomaszman
    Miért van az h lesilóztam 1 táblát és mostmár a pótba ha beleengedem a búzát akkor nem jön ki belőle billentéskor!!:(
  • Tomaszman
    Nyugodj meg te fasz! Senki nem kérte h te szóllalj meg!!!!
    olvastam a topikot te is értetlenkedtél sokat buzigyerek
  • Dave531
    Má rohadt ideges vok! Mér kell nektek mindent 50x elpofázni. Nem tudsz multizni csak ha megveszed azt a retkes kódot! Ilyen nehéz ezt felfogni?
  • JD4650
    1, nem
    2, ...
    3, nekem sem mükszik
    4, Hamachival sem
    5, nem
    6, gyenge a videókártyád
    7, ha nem a video kártya akkor nem tom
    8, NEM
  • Tomaszman
    Na én sztem utcsóra felteszek 1 pár kérdést!!!
    1, Akkor lehet-e multyzni?
    2, Ha igen hogy?
    3, Olvastam abban a katalógusban, hogy a LAN ingyenes, nekem az sem műstik, azt valaki már be tudta tologatni?
    4, Hamachival sem jó senkinek?
    5, Vki tud server IP-t?
    6, A növényeim 2D-sek, valakinek 3d? 3.51es verzióm van! Valami diviXem nem lenne jó?
    7, Ha igen hogy tudom azzá tenni?
    8, Lesz a 3.66c-hez kód vmikor?
    9, HELP PLÍÍZZZ EZEKRE A KÉRDÉSEKRE!!!!!!!!!!!
  • Fendt
    megvan honnan lehet letölteni a 3.58 le is tölti megy minden miko kiirja h kész minden okés akko nem tölttt le semmit pedig azt irja h igen:((((((nem tudjátok miért???
  • Fendt
    de az kell vagy ne töltsem lee?
  • Tomaszman
    Ezt 1 üzibe nehéz lett volna elküldeni? Amúgy olvasd el a file nevét és rájössz.
  • Fendt
    de mit van hát a simtractor.comre a dowlanba feltéva vagy az mire kell??
  • Fendt
    lessz hát karácsonyra kód????
  • Tomaszman
    me too, nekem sem műszik #:(
  • inter0015
    amúgy neketek bejön a www.simtractor.net???mert nekem valamit kiír de nem tom hogy mit nem enged fellépni a honlapra
  • inter0015
    nah szóval
    az amit felraktak a claas cougar módja felrakod meg is lehet venni a 3.5-ben be is lehet szállni meg még a kaszákat is lehet emelgetni merg világítást kapcsolni de menni nem lehet vele sajna a 3.66c hez kéne kód
  • Tomaszman
    ja és miért nem 3d-s nekem a növény???? pedig a 3D crops Onra van állítva
  • Tomaszman
    Valaki írja már le h h kell multizni, mert sehogy sem akar sikerülni még a Lan sem:(
  • Fendt
    tnap előtt töltötték le te na mind1 www.simtractor.com a dowlandba raktok fel valami ujjat nem tudjátok mi az????
  • Dave531
    Nem, akkor szedtük le még amikor azok voltak a legújabb verziók. De mondom, ha nem hiszed keresd még 1 darabíg. A faszt lesz. Unokaöcsém anyja berágott aztán nem kapja meg. Dehát mind1-is mert még amúgysem jött ki az új verzió.
  • Tomaszman
    Te farok a többiek még akkor szedték le amikor a 3.66 nem volt fent!!!
  • Tomaszman
    Te farok a többiek még akkor szedték le amikor a 3.66 nem volt fent!!!
  • Fendt
    figyuzz csak ide dave531 akko szted más minek tudja leszedni ????? csak lelehet nem??? na mind1 nem vitázok amu lessz hát kód karácsonyra??
  • Dave531
    Na figyuzz Fendt ha nem fér a fejedbe, hogy csak a legfrissebb verziót tod a simt.netről leszedni akkor ne hidd el. Sehnnan nem lehet a 3.5-öt leszedni. Ha meg letudod akkor le a kalappal előtted.