8333
Simtractor V3.66
  • JD4650
    ha meg nyomod a TAB-ot akkor látod hogy melyik hónapba vagy, de ha moondjuk télvan és nem tudsz csinálnmi semmit akkor nyomd meg aazt többször és átmegy a köv hónapba

csinál vlaki claas dominator 106, vagy 108-ast? Csinálok 6 soros kukorica asztalt
  • Fendt
    igazából vagy a játékba? a játékba hol van az idő?
  • JD4650
    búza 8 honap múlva és akukorica az 6 hónap múlva érik be
  • Fendt
    Mikor fog kinöni amit vetettem
    ?????
  • JD4650
    nem, azt csinálsz amit akarsz pl: eéveted a többi földet
  • Fendt
    ha elvetettem mit csináljak???? nem akar kifelé nőni nem kell valamit csinálni?
  • Dave531
    Az nmo fájlokat megnyitja az 100 mert úgy kerestem rá google-on, hogy mi nyitja meg őket és a virtoolst adta ki. Akkor talán azt is átt tudjuk írni, hogy más gép vigye az ekét mondjuk a lánctalpas.
  • JD4650
    nem tudja valaki hogy a virtools milyen fájl típusokat tud meg nyitni?
    met ha megnyitja a .nmo fájlokat már pegi ez valószínű akkor át tudjuk írni a jelenlegi gépeket is és mondjjuk tudjuk őket "klónoztatni"
  • JD4650
    INTER, mi a jelszava annak a supportosnak?
    a virtoolsnak már a fele lejött úgyhogy még remélem eltom kezdeni az ismerkedést vele
    én is tudtam játszani de még a littledevilessel, beis lépett csak a csávó megszünt3tte a szervert (a köcsög)
  • inter0015
    kilépsz és ott lessz hogy save
    ennyi
  • Fendt
    a 3.54be hol lehet elementeni a játékot és utánna hol lehet megint elinditani?
  • kombajn86
    Lenne 1 kérdésem:Ugyebár tunk gépet készíteni(ac3d 3d studio) mozgást és felszínt adni neki (virtools) akkor meg tudjuk csinálni farmot, géptelepet stb is.
    Mi nem tunk saját játékot csinálni????????????????
    A virtools annyira nem ismerem még (programozók előnyben) de amennyire kivettem az új egész sok minden lekezel, tehát nemigazán a kell programozni a háttérben, inkább a gépek megtervezése lesz a gond,az az időigényesebb meló?
    Gondolom látogatják programozó egyének is a fórumot, szerintetek meg bárki szerint, mennyire megoldható ez a kérdés?
  • inter0015
    úgyhogy próbáljátok így ha nekem nyáron többször is sikerült akkor nem igaz hogy nektek nem sikerül
    hajrá mindenkinek!!!!!!!!!!!!
  • inter0015
    ha hiszitek ha nem ma megint be tudtam lépni egy szerverre a simtractorban!!!!!!!!!! nah megmondom mit csináltam
    telepítsétek fel a simtractor 3.54-et
    a kód ne littledevildkes hanem [email protected] legyen
    nem kell másst csinálni int
    multyplayer options
    ott kiváasztod az ip-det aztán átváltod multyplayerre
    go
    aztán refresh és nekem ott bejött az összes szerver és engedett is csatlakozni amikor mármajdnem bennt voltam akkor újraindult a gép
  • JD4650
    Hogy lehet skint csinálni a modellekhez????????????
  • Fendt
  • Fendt
    Vaalaki segitsen!!! a 3.54be ha kilépek a menübe hol lehet elmenteni??
  • JD4650
    Na egy kicsit sok a kérdés
    bála: mind a kettő bálát oda tudod adni a tehenek nek ha megeszik akkor sz*rnak és tudsz trágyázni
    vetőgépek: a kissebik vatőgéppel tudsz fűvet vetbni amit letudfsz kaszélni
    kombájn: van 3 gabona kombájn és 1 kukorica
    ami a városban van siló (tároló) abba ha leborítod a terményt akkor pénzt kapsz érte

a virtools kb 600 mb úgyhogy nehéz lesz elküldeni most szedem le
  • kombajn86
    Balogh2003:Koliba vok és itt nincs torrent. Ha fel tudnád tenni vhova, vagy elküldeni mailban megköszönném. [email protected]
  • kitt2000
    Szia.A gépeket sikerűlt megjelenteni és a farmra vinni. 1-Sok a gép pl nekem a vetögépböl 2 van az egyik egy traktor húzza kisebb több tartályos a másik egy lánctalpas húza melyik mit vett a játékba? 2-Sok benne a kombány melyik mit csinál az egyik a (búzát aratja)többi?
  • balogh2003
    virtools-t torrent oldalról töltheted le
  • inter0015
    ez az balogh 2003 csak így tovább ha így haladsz hamarosan kész leszel azért nem semmi te is gépészinformatikusnak tanulsz?
    mert én is csak én még kezdő 1-s vagyok
  • kombajn86

A kombájn nincs még kész, meg csak szemmértékre készült így itt ott nemigazán jó az arány.Most vizsgára tanulok ugyhogy ebben a hónapban nemnagyon halladok majd vele és tesómnak se tom elküldeni, hogy csinálja, mert ő egész jól látja az ilyen dolgokat.
    meg még meg kell tanulnom, hogyan tok mozgást csinálni virtoolsban.
    SO aki ért a VIRTools használatához és van neki vmi címe ahonnan letom tölteni akkor a az jó lenne ha beírná ide.
    Köszi.
  • Fendt
    valaki nem tuna ijen egyedi traktort küldeni???"[email protected]"kösz!
  • kitt2000
    Köszi a válaszokat.Dudva aszt értem hogy a terűleten ösze visza nö ki rendetlenűl ha szántom úgyan úgy visza nö?2-Bálákat a farmra kell vinni és milyen faját a téglalap vagy a kerek melyik mire jó? 3-Van még egy tartály ami a jobbra kell menni végig az utón át a alagúton követve az utat asziszem jobbra kell fórdulni mert le van zárva végén van egy tartály,méregelö az mi mit kell oda vinni?
  • Dave531
    A vetőgéppel pedig aláálsz az alá ahova a gabonát kell burítani nyomsz egy s betűt mert én arra a gombra állítottam be(persze ez neked más gomb) és megtölti a gépet.
  • Dave531
    Csak úgy simán megnyomod játék közben. Van a farmodon a féltető mellett ahova a gabonát kell leburítani egy műanyag fehér tartály. Odaállsz mellé aztán nyomsz egy ó-t vagy egy ö-t nem is tudom aztán meg 7-est és szívja is a vegyszert.
  • Fendt
    dave!!!!! a vegyszerezőt meg a vetőt hogyan lehet megtölteni???????? hova kell a kódot irni h legyen zsé?
  • Dave531
    Kitt
    1. mit értesz dud alatt?
    2. nyomsz egy ctrl+alt+b kombinációt és lesz 200.000 dolcsid.
    3. földeket nem kell megvenni azok alapból megvanak.
    4. ezt hívják árvakelésnek, mivel a kombájn szórja a magot és kikel.
    5. a kukorica zöld lesz, a búza pedig sárga
    6. levágni xerionnal lehet amihez van kasza aztán rendképzőzés, bálázás és lehordod
    7. letöltötted az addonst is?
  • Fendt
    kombány!!!!! azt a forshitot meg a rábát ha kész nem tood elküldeni h legyen nekem is a játékba ??? msn vagy freemail!!kössz!
  • kombajn86
    HI all.
    Valaki nem tudna feltenni 1 virtools linket, ahonnan letom tölteni. Kerestem már neten, de nem találok sehol letölthetö vert. A hivatalos honlaról meg megfagy az install.
  • kitt2000
    szia. Nem tudnátok csinálni egy FAQ-t amibe segitenék a töbieket hogy több ször ne keljen úgyan azokra a kérdésre válaszolni mert sokan úgyan aszt a kérdést teszi fell szerintem kénne! Mit szóltók hozzá tudnátok csinálni egyet?
  • kitt2000
    Sziasztók. Megszeretném kérdezni a következöket? 1- a földeken mért van össze visza dudva és hogyan lehet eltűntetni? 2- Mi van ha nincsen elég pénz a összes gépet megvenni?3- Tudom hogy lehet földet venni négyzet terűletett aszt venni kell ha igen miért?4- a learatott terűleten miért nö ki újra búza össze vissza ha nincs űltetve?5-honan lehet tudni hogy lelehett vágni a termést más a szine pl(a fólyó meleti terület sötet,a város háta mögöt zöld szinű)?6-megszeretném kérdezni hogy a zöld terűlet az mi és mivel lehett levágni,újra vetni?7-A gép vásárnál miért nem mutatja a többit van rá megoldás ? Bocs a sok kérdesért de én még most ismerekedek a teljes játékkal.
  • balogh2003
    Nagyon jól néz ki, én ac3d-t használok! A neten találtam rajzokat az lpján csinálom.
  • kombajn86

Fortschritt E524
  • kombajn86
    Balogh te milyen progival szerkesztessz?? Méretarányosan dolgozol?
  • kombajn86
    Fortschritt E 524
  • balogh2003
    Rába steiger: itt tartok remélem rövidesen kész leszek vele. A mozgást és a játék való berkást a virtools programmal lehet megcsinálni.
  • kombajn86
    Aki ért hozzá: Hogy tom megcsinálni a mozgást? Betenni a játékba?
  • kombajn86