8333
Simtractor V3.66
-
JD4650 #1003 ha meg nyomod a TAB-ot akkor látod hogy melyik hónapba vagy, de ha moondjuk télvan és nem tudsz csinálnmi semmit akkor nyomd meg aazt többször és átmegy a köv hónapba
csinál vlaki claas dominator 106, vagy 108-ast? Csinálok 6 soros kukorica asztalt -
Fendt #1002 igazából vagy a játékba? a játékba hol van az idő?
-
JD4650 #1001 búza 8 honap múlva és akukorica az 6 hónap múlva érik be -
Fendt #1000 Mikor fog kinöni amit vetettem
????? -
JD4650 #999 nem, azt csinálsz amit akarsz pl: eéveted a többi földet -
Fendt #998 ha elvetettem mit csináljak???? nem akar kifelé nőni nem kell valamit csinálni?
-
Az nmo fájlokat megnyitja az 100 mert úgy kerestem rá google-on, hogy mi nyitja meg őket és a virtoolst adta ki. Akkor talán azt is átt tudjuk írni, hogy más gép vigye az ekét mondjuk a lánctalpas. -
JD4650 #996 nem tudja valaki hogy a virtools milyen fájl típusokat tud meg nyitni?
met ha megnyitja a .nmo fájlokat már pegi ez valószínű akkor át tudjuk írni a jelenlegi gépeket is és mondjjuk tudjuk őket "klónoztatni" -
JD4650 #995 INTER, mi a jelszava annak a supportosnak?
a virtoolsnak már a fele lejött úgyhogy még remélem eltom kezdeni az ismerkedést vele
én is tudtam játszani de még a littledevilessel, beis lépett csak a csávó megszünt3tte a szervert (a köcsög) -
inter0015 #994 kilépsz és ott lessz hogy save
ennyi -
Fendt #993 a 3.54be hol lehet elementeni a játékot és utánna hol lehet megint elinditani?
-
kombajn86 #992 Lenne 1 kérdésem:Ugyebár tunk gépet készíteni(ac3d 3d studio) mozgást és felszínt adni neki (virtools) akkor meg tudjuk csinálni farmot, géptelepet stb is.
Mi nem tunk saját játékot csinálni????????????????
A virtools annyira nem ismerem még (programozók előnyben) de amennyire kivettem az új egész sok minden lekezel, tehát nemigazán a kell programozni a háttérben, inkább a gépek megtervezése lesz a gond,az az időigényesebb meló?
Gondolom látogatják programozó egyének is a fórumot, szerintetek meg bárki szerint, mennyire megoldható ez a kérdés? -
inter0015 #991 úgyhogy próbáljátok így ha nekem nyáron többször is sikerült akkor nem igaz hogy nektek nem sikerül
hajrá mindenkinek!!!!!!!!!!!! -
inter0015 #990 ha hiszitek ha nem ma megint be tudtam lépni egy szerverre a simtractorban!!!!!!!!!! nah megmondom mit csináltam
telepítsétek fel a simtractor 3.54-et
a kód ne littledevildkes hanem [email protected] legyen
nem kell másst csinálni int
multyplayer options
ott kiváasztod az ip-det aztán átváltod multyplayerre
go
aztán refresh és nekem ott bejött az összes szerver és engedett is csatlakozni amikor mármajdnem bennt voltam akkor újraindult a gép

-
JD4650 #989 Hogy lehet skint csinálni a modellekhez???????????? -
Fendt #988 -
Fendt #987 Vaalaki segitsen!!! a 3.54be ha kilépek a menübe hol lehet elmenteni?? -
JD4650 #986 Na egy kicsit sok a kérdés
bála: mind a kettő bálát oda tudod adni a tehenek nek ha megeszik akkor sz*rnak és tudsz trágyázni
vetőgépek: a kissebik vatőgéppel tudsz fűvet vetbni amit letudfsz kaszélni
kombájn: van 3 gabona kombájn és 1 kukorica
ami a városban van siló (tároló) abba ha leborítod a terményt akkor pénzt kapsz érte
a virtools kb 600 mb úgyhogy nehéz lesz elküldeni most szedem le -
kombajn86 #985 Balogh2003:Koliba vok és itt nincs torrent. Ha fel tudnád tenni vhova, vagy elküldeni mailban megköszönném. [email protected]
-
kitt2000 #984 Szia.A gépeket sikerűlt megjelenteni és a farmra vinni. 1-Sok a gép pl nekem a vetögépböl 2 van az egyik egy traktor húzza kisebb több tartályos a másik egy lánctalpas húza melyik mit vett a játékba? 2-Sok benne a kombány melyik mit csinál az egyik a (búzát aratja)többi? 
-
balogh2003 #983 virtools-t torrent oldalról töltheted le -
inter0015 #982 ez az balogh 2003 csak így tovább ha így haladsz hamarosan kész leszel azért nem semmi te is gépészinformatikusnak tanulsz?
mert én is csak én még kezdő 1-s vagyok
-
kombajn86 #981
A kombájn nincs még kész, meg csak szemmértékre készült így itt ott nemigazán jó az arány.Most vizsgára tanulok ugyhogy ebben a hónapban nemnagyon halladok majd vele és tesómnak se tom elküldeni, hogy csinálja, mert ő egész jól látja az ilyen dolgokat.
meg még meg kell tanulnom, hogyan tok mozgást csinálni virtoolsban.
SO aki ért a VIRTools használatához és van neki vmi címe ahonnan letom tölteni akkor a az jó lenne ha beírná ide.
Köszi. -
Fendt #980 valaki nem tuna ijen egyedi traktort küldeni???"[email protected]"kösz!
-
kitt2000 #979 Köszi a válaszokat.Dudva aszt értem hogy a terűleten ösze visza nö ki rendetlenűl ha szántom úgyan úgy visza nö?2-Bálákat a farmra kell vinni és milyen faját a téglalap vagy a kerek melyik mire jó? 3-Van még egy tartály ami a jobbra kell menni végig az utón át a alagúton követve az utat asziszem jobbra kell fórdulni mert le van zárva végén van egy tartály,méregelö az mi mit kell oda vinni? 
-
A vetőgéppel pedig aláálsz az alá ahova a gabonát kell burítani nyomsz egy s betűt mert én arra a gombra állítottam be(persze ez neked más gomb) és megtölti a gépet. -
Csak úgy simán megnyomod játék közben. Van a farmodon a féltető mellett ahova a gabonát kell leburítani egy műanyag fehér tartály. Odaállsz mellé aztán nyomsz egy ó-t vagy egy ö-t nem is tudom aztán meg 7-est és szívja is a vegyszert. -
Fendt #976 dave!!!!! a vegyszerezőt meg a vetőt hogyan lehet megtölteni???????? hova kell a kódot irni h legyen zsé?
-
Kitt
1. mit értesz dud alatt?
2. nyomsz egy ctrl+alt+b kombinációt és lesz 200.000 dolcsid.
3. földeket nem kell megvenni azok alapból megvanak.
4. ezt hívják árvakelésnek, mivel a kombájn szórja a magot és kikel.
5. a kukorica zöld lesz, a búza pedig sárga
6. levágni xerionnal lehet amihez van kasza aztán rendképzőzés, bálázás és lehordod
7. letöltötted az addonst is?
-
Fendt #974 kombány!!!!! azt a forshitot meg a rábát ha kész nem tood elküldeni h legyen nekem is a játékba ??? msn vagy freemail!!kössz!
-
kombajn86 #973 HI all.
Valaki nem tudna feltenni 1 virtools linket, ahonnan letom tölteni. Kerestem már neten, de nem találok sehol letölthetö vert. A hivatalos honlaról meg megfagy az install. -
kitt2000 #972 szia. Nem tudnátok csinálni egy FAQ-t amibe segitenék a töbieket hogy több ször ne keljen úgyan azokra a kérdésre válaszolni mert sokan úgyan aszt a kérdést teszi fell szerintem kénne! Mit szóltók hozzá tudnátok csinálni egyet? 

-
kitt2000 #971 Sziasztók. Megszeretném kérdezni a következöket? 1- a földeken mért van össze visza dudva és hogyan lehet eltűntetni? 

2- Mi van ha nincsen elég pénz a összes gépet megvenni?3- Tudom hogy lehet földet venni négyzet terűletett aszt venni kell ha igen miért?4- a learatott terűleten miért nö ki újra búza össze vissza ha nincs űltetve?5-honan lehet tudni hogy lelehett vágni a termést más a szine pl(a fólyó meleti terület sötet,a város háta mögöt zöld szinű)?6-megszeretném kérdezni hogy a zöld terűlet az mi és mivel lehett levágni,újra vetni?7-A gép vásárnál miért nem mutatja a többit van rá megoldás ? Bocs a sok kérdesért de én még most ismerekedek a teljes játékkal.
-
balogh2003 #970 Nagyon jól néz ki, én ac3d-t használok! A neten találtam rajzokat az lpján csinálom. -
kombajn86 #969
Fortschritt E524 -
kombajn86 #968 Balogh te milyen progival szerkesztessz?? Méretarányosan dolgozol?
-
kombajn86 #967 Fortschritt E 524
-
balogh2003 #966 Rába steiger: itt tartok remélem rövidesen kész leszek vele. A mozgást és a játék való berkást a virtools programmal lehet megcsinálni. -
kombajn86 #965 Aki ért hozzá: Hogy tom megcsinálni a mozgást? Betenni a játékba?
-
kombajn86 #964