8333
Simtractor V3.66
-
Balogh az ablakot mivel csinálod?
-
kdenes16 #1482 valaki segytsen már hogy miért nem lehet menteni az AC3D-ben mert próba verzió???? vagy csak én vagyok hozzá bal**sz...
köszi és balogh sirály lesz ez a rába is -
balogh2003 #1481 Megcsinálom, ha elég anyagot össze tudok szedni hozzá!
A rába180-as így áll, de hétvégére szünetelek vele, mert a virtoolst kell nyomnom.
-
Fendt #1480 BALOGH akkor megcsinálod vagy nem?
-
kdenes16 #1479 bocs mindenkinek hogy meg kérdeztem igazatok van!!!!
ahoz hogy tudjak virtoolson egy teljes saját dolgot szerkeszteni ahoz kell asszem a virtools 3.5 dev na mindegy akkor azt mondja meg valaki hogy az AC3D-ben miért nem lehet menteni a dolgokat talán azért mert 14 napos verzió??? -
Fendt #1478 balogh akkor nem lenne gond?
-
Sipi88 #1477 Sziasztok! Remélem balogh ugyan olyan jó megcsinálod a rába 180-as mint a 250-et. Bízok benned hajrá. Ja a amúgy meg nagyon király hely Kartal mesteruur mellett kiállok a traktoros kellegám mellett.
Hajrá Kartal. -
virtoolsozni csak Balgoh tud de sztem ezt nem lehet csak úgy lemondani.
-
Fendt #1475 héé balogh ha nem lenne nagy gond akko 1 fiat 180/90 es traktort is csinálhatnát!:) -
kdenes16 #1474 hello valaki segítsen már létszi hogy hogyan kell elkezdeni a szerkesztést a virtoolsban legalább azelejét mondja el valaki!!!
-
ronaimate #1473 beírom azt a kódot de semmi
-
Na ez már szebb rába sztem -
adamin9 #1471 szevasztok csak nem voltam itthon és nem nagyon válaszoltam a kérdésekre
szerintem lehet hogy hat hónapon belül meglesz
balogh2003 szerintem csináld a jobbat -
kdenes16 #1470 hogyan lehet pl elkezdeni szerkeszteni egy gépet vagy tájat vagy stb.-t mert sehol sem találom hogy hogyan kellene -
kdenes16 #1469 hello valaki röviden nem tudja elmondani hogy hogyan kell a virtoolsot használni mert én is szeretnék segíteni ha tudod!!!!!! -
balogh2003 #1468 Azért megcsináltam a rába300-ast, hogy mért mert csak a 250 kell átlakítani.
A 180 rábát nem fogom kihagyni.
Nekiálltam virtoolsosni is terepet csinálni, hogy lehessen aratni stb. Úgy néz ki, hogy két fél modon lehet megoldani vagy modellel vagy cuve-okal az első sokkal szebb, de megdolgoztatja a gépet és félek,ha sok modell lesz berakva akkor "megszakad a gép" a másik csúnyább(egyébként ezt alkalmazzák a simtractorban is), de a gépet nem dolgoztatja meg igazán. Hétvégére összedobom mindkét változatot aztán leteszteljük melyik a jobb.
-
:)
Kartal az egy nagyon király hely, ezt Sipi "kollegám" is tanusíthatja.
to JD4650
LOL
Honnna tudtad hogy sok parasz lakik ott?
to Hew Holland
Hajrá New Holland....... -
Sipi88 #1466 Sziaztok! balogh nagyon örülnék neki ha egy 180-as rábát is terveznél.
Remélem belefogsz.
Császtok!
Hajrá Kartal!
Hajrá mesteruur! -
JD4650 #1465 balgh2003.tar.hu
logint és keyt találsz a topicba kicsit visszább -
sziasztok! nem tudjátok honnan lehet letölteni ingyen a teljes verziót?? nem a demot????? előre is köszönöm nektek :) -
Kösz!
Hajrá KARTAL!!!!! :)
-
JD4650 #1462 Kartal az valami lóbetegség vagy mi, de van vmi olyan falu is, sok a paraszt de kibitható (csak vicc volt ne vedd komolyan) -
Ih majd lesz Mtz is nyugi de ezt előbb nekem kell megcsinálnom aztán küldöm balgohnak. De már így is ott van nála a hengerem meg a hektor is meg küldöm a jaguárt is. Szóval lesz melója. -
Mi az a KARTAL?
-
és már a 2 est is leírtam egyszer.....
Hajrá Kartal, hajrá TSZ -
JD4650 #1458 1. balogh elküldte a modellt a simtrakisoknak mert a simtractorba csak ők tudják bele rakni, és csak akkor lesz meg ha vissza küldik baloghnak (kb 10x van leírva a topicba)
2. elvileg ha a te gépeden bejelentkeztél, akkor menni-e kell -
Fendt #1457 © Fendt
ma 15:59 | privát | válasz erre | #1455
hee na van 2 kérdés!!
1.ezek a rábák abba a játékba kell teni amit majd csináltok vagy a simtractorba is belehet tenni?
2. ezt a játékot ha kiirom cd-re és havernak ha felteszem de neki nincs net akko neki megyen?
-
sztem már 1 mtz-be is belekezdhetnél nem csak folyton rábát csinálni sztem -
Fendt #1455 hee na van 2 kérdés!!
1.ezek a rábák abba a játékba kell teni amit majd csináltok vagy a simtractorba is belehet tenni?
2. ezt a játékot ha kiirom cd-re és havernak ha felteszem de neki nincs net akko neki megyen? -
JD4650 #1454 szerintem is tök fölös, bőven elég a 250-es -
BAlogh nem beszólni akarok de ez már tolál fölös szeritnem. Meg csúnya is. -
balogh2003 #1452 Készül a 300-as:
-
kdenes16 #1451 hello Valaki nem tudja röviden elmondani hogy hogyan kell szerkeszteni a virtoolssal mert nagyon bonyolult nekem. köszi
-
Jah szerintem is benne van 6 hónapba de még többe is. A gépek még nem is lesznek talán sok időbe. mert 1 gépet személy szerint 3-4 nap alatt egész türhetőre összetudok hozni. Aztán baloghnak kell 1-2 hét. Majd a táj, a növények stb. lesz a nagyobb gond. -
Benceeeeeeeeee #1449 Minimum
De ez csak kb.:9
-
Fendt #1448 mikorr lessz a játék kell neki 6 hónap?
-
JD4650 #1447 fát ültetik Fendt
. Ahhoz meg elég 1 mtz egy jukfúróval meg 2 dokmunkás aki beleteszi és vissza temeti. Azt se tom elképzelni hogy tárcsázták az erdőt mert a fák között nem hagytak 10m-es szabad helyet hogy kitudják használni a gépet. Azt hogy mást kihuzni megint azért nem tom elképzelni mert nem volt helye ahol oda tudott volna menni. Valószínű télleg a terep rendezés volt a feladata, az elejére egy tolólap aztán gyia. Én a simünkbe sem tudnám elképzelni, vagy lesz benne erdő?
-
Fendt #1446 Hátt sztem azért csinálták ezt az 500-atst az esdészethez mert ott a favetési munkához is jó lehet! -
balogh2003 #1445 Ezekhez képest a rába500 istenül néz ki. -
balogh2003 #1444