8333
Simtractor V3.66
  • New Holland
    Balogh az ablakot mivel csinálod?
  • kdenes16
    valaki segytsen már hogy miért nem lehet menteni az AC3D-ben mert próba verzió???? vagy csak én vagyok hozzá bal**sz...
    köszi és balogh sirály lesz ez a rába is
  • balogh2003
    Megcsinálom, ha elég anyagot össze tudok szedni hozzá!
    A rába180-as így áll, de hétvégére szünetelek vele, mert a virtoolst kell nyomnom.
  • Fendt
    BALOGH akkor megcsinálod vagy nem?
  • kdenes16
    bocs mindenkinek hogy meg kérdeztem igazatok van!!!!
    ahoz hogy tudjak virtoolson egy teljes saját dolgot szerkeszteni ahoz kell asszem a virtools 3.5 dev na mindegy akkor azt mondja meg valaki hogy az AC3D-ben miért nem lehet menteni a dolgokat talán azért mert 14 napos verzió???
  • Fendt
    balogh akkor nem lenne gond?
  • Sipi88
    Sziasztok! Remélem balogh ugyan olyan jó megcsinálod a rába 180-as mint a 250-et. Bízok benned hajrá. Ja a amúgy meg nagyon király hely Kartal mesteruur mellett kiállok a traktoros kellegám mellett.
    Hajrá Kartal.
  • Dave531
    virtoolsozni csak Balgoh tud de sztem ezt nem lehet csak úgy lemondani.
  • Fendt
    héé balogh ha nem lenne nagy gond akko 1 fiat 180/90 es traktort is csinálhatnát!:)
  • kdenes16
    hello valaki segítsen már létszi hogy hogyan kell elkezdeni a szerkesztést a virtoolsban legalább azelejét mondja el valaki!!!

• ronaimate
    beírom azt a kódot de semmi
  • caseih9400
    Na ez már szebb rába sztem
  • adamin9
    szevasztok csak nem voltam itthon és nem nagyon válaszoltam a kérdésekre
    szerintem lehet hogy hat hónapon belül meglesz
    balogh2003 szerintem csináld a jobbat
  • kdenes16
    hogyan lehet pl elkezdeni szerkeszteni egy gépet vagy tájat vagy stb.-t mert sehol sem találom hogy hogyan kellene
  • kdenes16
    hello valaki röviden nem tudja elmondani hogy hogyan kell a virtoolsot használni mert én is szeretnék segíteni ha tudod!!!!!!
  • balogh2003
    Azért megcsináltam a rába300-ast, hogy mért mert csak a 250 kell átlakítani.

A 180 rábát nem fogom kihagyni.

Nekiálltam virtoolsosni is terepet csinálni, hogy lehessen aratni stb. Úgy néz ki, hogy két fél modon lehet megoldani vagy modellel vagy cuve-okal az első sokkal szebb, de megdolgoztatja a gépet és félek,ha sok modell lesz berakva akkor "megszakad a gép" a másik csúnyább(egyébként ezt alkalmazzák a simtractorban is), de a gépet nem dolgoztatja meg igazán. Hétvégére összedobom mindkét változatot aztán leteszteljük melyik a jobb.

• mesteruur
    :)
    Kartal az egy nagyon király hely, ezt Sipi "kollegám" is tanusíthatja.

to JD4650
    LOL
    Honnna tudtad hogy sok parasz lakik ott?

to Hew Holland
    Hajrá New Holland.......
  • Sipi88
    Sziaztok! balogh nagyon örülnék neki ha egy 180-as rábát is terveznél.
    Remélem belefogsz.
    Császtok!
    Hajrá Kartal!
    Hajrá mesteruur!
  • JD4650
    balgh2003.tar.hu
    logint és keyt találsz a topicba kicsit visszább
  • csaba90
    sziasztok! nem tudjátok honnan lehet letölteni ingyen a teljes verziót?? nem a demot????? előre is köszönöm nektek :)
  • New Holland
    Kösz!

Hajrá KARTAL!!!!! :)
  • JD4650
    Kartal az valami lóbetegség vagy mi, de van vmi olyan falu is, sok a paraszt de kibitható (csak vicc volt ne vedd komolyan)
  • Dave531
    Ih majd lesz Mtz is nyugi de ezt előbb nekem kell megcsinálnom aztán küldöm balgohnak. De már így is ott van nála a hengerem meg a hektor is meg küldöm a jaguárt is. Szóval lesz melója.
  • New Holland
    Mi az a KARTAL?
  • mesteruur
    és már a 2 est is leírtam egyszer.....

Hajrá Kartal, hajrá TSZ
  • JD4650
    1. balogh elküldte a modellt a simtrakisoknak mert a simtractorba csak ők tudják bele rakni, és csak akkor lesz meg ha vissza küldik baloghnak (kb 10x van leírva a topicba)
    2. elvileg ha a te gépeden bejelentkeztél, akkor menni-e kell
  • Fendt
    © Fendt
    ma 15:59 | privát | válasz erre | #1455

hee na van 2 kérdés!!
    1.ezek a rábák abba a játékba kell teni amit majd csináltok vagy a simtractorba is belehet tenni?
    2. ezt a játékot ha kiirom cd-re és havernak ha felteszem de neki nincs net akko neki megyen?
  • caseih9400
    sztem már 1 mtz-be is belekezdhetnél nem csak folyton rábát csinálni sztem
  • Fendt
    hee na van 2 kérdés!!
    1.ezek a rábák abba a játékba kell teni amit majd csináltok vagy a simtractorba is belehet tenni?
    2. ezt a játékot ha kiirom cd-re és havernak ha felteszem de neki nincs net akko neki megyen?
  • JD4650
    szerintem is tök fölös, bőven elég a 250-es
  • Dave531
    BAlogh nem beszólni akarok de ez már tolál fölös szeritnem. Meg csúnya is.
  • balogh2003
    Készül a 300-as:
  • kdenes16
    hello Valaki nem tudja röviden elmondani hogy hogyan kell szerkeszteni a virtoolssal mert nagyon bonyolult nekem. köszi
  • Dave531
    Jah szerintem is benne van 6 hónapba de még többe is. A gépek még nem is lesznek talán sok időbe. mert 1 gépet személy szerint 3-4 nap alatt egész türhetőre összetudok hozni. Aztán baloghnak kell 1-2 hét. Majd a táj, a növények stb. lesz a nagyobb gond.
  • Benceeeeeeeeee
    Minimum
    De ez csak kb.:9
  • Fendt
    mikorr lessz a játék kell neki 6 hónap?
  • JD4650
    fát ültetik Fendt . Ahhoz meg elég 1 mtz egy jukfúróval meg 2 dokmunkás aki beleteszi és vissza temeti. Azt se tom elképzelni hogy tárcsázták az erdőt mert a fák között nem hagytak 10m-es szabad helyet hogy kitudják használni a gépet. Azt hogy mást kihuzni megint azért nem tom elképzelni mert nem volt helye ahol oda tudott volna menni. Valószínű télleg a terep rendezés volt a feladata, az elejére egy tolólap aztán gyia. Én a simünkbe sem tudnám elképzelni, vagy lesz benne erdő?
  • Fendt
    Hátt sztem azért csinálták ezt az 500-atst az esdészethez mert ott a favetési munkához is jó lehet!
  • balogh2003
    Ezekhez képest a rába500 istenül néz ki.
  • balogh2003