8333
Simtractor V3.66
  • Dave531
    Jaja kapíííííííííííseeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
  • mesteruur
    Nem kétlem hogy értesz hozzájuk, de én arra céloztam, hogy én a képen meg sem láttam...kapíííse?
  • mesteruur
    hát...tudnék, ha szépen megkérnél, de ma már nem érek rá, ha nem baj, majd holnap írok róla ezt-azt
  • Dave531
    Kösz! mondom, h konyítok a gépekhez valamennyit. Nem nagyon tudnál olyat mondani amit nem tudok.xD(ezt nem azért mondom, mert beképzelt vok, félre ne értsd, csak már vagy 10 éves korom óta a gépek körül nyüzsgök aztán ragadt rám valmennyi értelem is.xD)
  • rajmi19921222
    Mesteruur tudsz segíteni?
  • mesteruur
    ííí, télleg, már én is látom
  • mesteruur
    jaja...alap
    elég jo szemed van aranyapám, én nem vettem ki a kombájnokat (sem)
  • mesteruur
    A key jo, csak a kis és nagybetűre is figyelj oda!!!
  • Dave531
    Nagyon zsír vagy mesteruur!!!! Köszi, jók lettek a képek.
    Faxa géppark van a cégnél. 2 jd kombájn befigyel, ha jól láttam monosem vetőgép. Műanyag burkolatos mtz. huniperrel permeteztek?
  • rajmi19921222
    Császtok valaki tudna abba segíteni hogy hogyan müködik a claas cougar.Elöre is kösz
  • Dave531
    Hát a vetőgép.
  • gábor892
    Mármint mi?
  • Dave531
    Hát persze, h felakarlak, nem hülyeségből kérdeztem:D Akkor az már nem tom, h milyen xtrás gép lenne.
  • Dave531
    Hát nekem meg jó!
  • gábor892
    aha van, [email protected] ha felakarsz venni,,,az is vaderstad amit ajánlanak
  • Dave531
    A faszom má! Mindenkinek ilyen zsír gépparkja van. Akkor ti is kulákok vagytok.xD Tavalyi a gép mi? Jó a pneumatikus is. Ha nekem írtad a direktvetőt akkor sok újat nem mondtál.:D Nektek mennyi földetek van 1000 ha? Akkor már tőled is kérdezem msn?:D
  • boti1020
    a key nem jó
  • mesteruur
    direktvető=egyből lehet vele tarlóra vetni....
    Vaderstad=KIRÁLY GÉP, nekünk egy 6m es van, pneumatikus magadagoló, vetésellenőrző, off-set rendszer....úgy dolgozik, hogy öröm nézni
  • Dave531
    Pedig levan írva sztem még az előző oldalon, de h lásd kivel van dolgod:
    Login: [email protected]
    key: CCC5JMwCPUBFRPFWD
  • Dave531
    Mi szar az a direktvető? A 4m-es vaderstad vetőgép műtrágyaadagolóval van 12 milla!!! De azt meglehet nézni!!! Ritka jó vetőgép! Elárulom neked nálunk a 250 lovas trakik csak 5 fejes ekével virgonckodnak! Mondjuk a bakonyi dombo, kell a paripa.
    Elég lett volna csak annyi különben h lajata 32 abból már vágom(nagy gépész vok).xD Msn-ed van? A medion nem rossz. Csak a belseje vhogy balgán van megcsinálva nekem az nem tetszik rajta.
  • boti1020
    na lécci mondjátok meg tom hogy valami hotmail-os tkell beírni
  • gábor892
    Hát a kombájn az Claas Medion 310, vetőgép meg Lajta-32VNTHG vagy mi a rák:D, de most ránk akarnak sozni egy direktvetőt szal lehet lesz ebbol is valami, csak 12millio Ft szal, de csak 3m-es...:S
  • boti1020
    olvasgattam de nem találtam:S
  • Dave531
    Nem szivatásból, de tudom ajánlani, h olvass visszább ott minden levan írva!

Nah faxa az előbb 2 x írtam le h, nagyon faxa már a 450 ha.xD
  • Dave531
    Csak 450 h-on? Az már tiszta jó! Az már tiszta fasza. Kombájn az miylen van, meg vetőgépek? ha nem zaklatlak.:D
  • boti1020
    hogy kell beregisztrálni vagyis mit kell beírni?
  • gábor892
    Hát elég változo talajok vannak, amit el lehet képzleni...mondjuk nem erőlködik hát jah a tárcsa az lehetne komolyabb, de csak 450ha-on gazdálkodunk szal elviselhető szerintem...
  • Dave531
    Gábor akkor kapja az ívet a tm ha 6 fejes kühnével szántotok. Pedig felétek is kötött talajok vannak, nem? Tárcsát azt nagyobbat is eltunda sztem viselni. Akkor talán a szántás amit nem nagyon kedvel, mert a többit viszi mint a szart nem?
    Hol nem "mennek" jól a monosemek? Itt is van, már aszem, h 3 éves(6 soros, műtrágyás, mikrogranulátom szóró is van rajta) de azon még nem kellett semmit szerelni. Pedig olyan 800 ha körül már vetett.
    Mondjuk itt a cégnek van 1 gaspardoja 8 soros, azzal aztán tépnek. Évente olyan 400 ha-t vetnek vele. az már 5 éves ha jól emlékszem.
  • gábor892
    Hogy kellene bazz? tiszta gyér vagy hallod-e...:S:DD
  • feherkiraly
    Hogy kell permetezni.
  • caseih9400
    ja
  • mesteruur
    JAJA, csak ez olyan mókás volt....beírom neki, és mikor frissíti az oldalt már ott van egyszer... LOL
  • caseih9400
    tök8 ki írja le hamarabb sztem
  • caseih9400
    :DDDDháhá
  • mesteruur
    case.....te nyertél :D
  • mesteruur
    de, csak ahoz meg kell venned őket. Így:
    -elindítasz egy új farmot
    -bele mész abba hogy buisness
    -utánny van egy olyan hogy sell/buy
    -ott megveszed a gépet, és ki kell írnia hogy gratulation, vagy azt hogy succesfull, (alulra)
  • caseih9400
    a Business-be bemész és ott van ha jól tudom hogy Buy/Sell azon belül machine és ott tudod megvenni a gépeket és a játéknak a főkönyvtára a sim SimTractor3.5 oda kell bemásolni a tga fájlt
  • feherkiraly
    vagy a machinery addansot menni kéne minden gépnek?????
  • feherkiraly
    a többit nem lehet kise válsztani
  • feherkiraly
    az meg van nekem de nem mennek a játékba csak azt hiszem 2