Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát bassza meg tényleg nincs kód pedig jó lenne!!!!!!!!!!!!
vedd meg és lesz <#vigyor>#vigyor>
Elegem van ebbõl a kibaszott simtractorból!!!!!<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#boxer>#boxer>Sehol sincs egy kurva serial a 3.5-höz,ogy rohadna meg.............<#violent>#violent>
inter0015 nekem kellene az a game ! felvettelek msn en !
Képet hogy lehet ide felrakni?
Az angol leírás szerint azokkal megtöltve a seeder-t lehet olyan valamit vetni amit le lehet vágni a xerionnal.
Ha sikerült feltennem a képet, akkor érdekes lesz a jobboldalán valami.
Ha sikerült feltennem a képet, akkor érdekes lesz a jobboldalán valami.
mer azt nemis lehet arréb rakni
úgy kell megtankolni a vetõgépet hogy beállsz a magtartály aláés megynyomod az õ betût
úgy kell megtankolni a vetõgépet hogy beállsz a magtartály aláés megynyomod az õ betût
Én régebben írtam ezen a fórumon, hogy én hogy tudtam ráakasztani a kockabálázóra.
Valaki tudja, hogy hogyan lehet azt a raklapnyi vetõmagot elrakni onnan ahol eredetileg van? Én nem tudtam sehogy felvenni a rakodógéppel.
Valaki tudja, hogy hogyan lehet azt a raklapnyi vetõmagot elrakni onnan ahol eredetileg van? Én nem tudtam sehogy felvenni a rakodógéppel.
szevasztok nem tudok bálázni!!!!!!! hogy lehet fel akasztani a bálázót a trakira??????
nah egy párkép ízelítõnek!!!msn címem [email protected]

szevassztok nekem meg van a JOHN DEERE NORTH AMERICAN FARMER fúúú bazzzeg az kurva jó játék van benne egy csomó új gép lehet benne kaszálni,sodrózni bálázni lehet benne lovakat tenyészteni, a gépeket be lehet rakni a garázsba csak annyit mondok hogy kurva sok új gép van benne érdemes vele jáccani pár haveromnak már elküldtem aki nek kell ez ajáték vagy csak érdeklõdni szeretne róla az ide írjon nekem :www.g-portal.hu/smt nah ittt kérdezhettek ide leírjátok az msn címeteket és én már küldöm is nah császtok!!!!!!!!!!(ja még valami az oldalon vannak simtractzoros képek is)!!!!!!
mf8480 köszi a skineket! Fasza az oldal, bár még nem találtam a letöltés menüt, de már regisztráltam.
donatus13 valóban meglehet, hogy a John Deere American Farmer 20szor jobb, de még lehet 100szor is. Csupán annyi a bökkenõ, hogy a SimTractor szimulátor a JD American Farmer meg inkább stratégia. Úgyhogy a véleményed olyan mint ha azt mondtad volna pl.: a Codename: Panzer sokkal jobb mint mondjuk a Call of Duty.
donatus13 valóban meglehet, hogy a John Deere American Farmer 20szor jobb, de még lehet 100szor is. Csupán annyi a bökkenõ, hogy a SimTractor szimulátor a JD American Farmer meg inkább stratégia. Úgyhogy a véleményed olyan mint ha azt mondtad volna pl.: a Codename: Panzer sokkal jobb mint mondjuk a Call of Duty.
John Deere American Farmer ez is egy nagyon jó teljesen simtractorra hasonlito játék csak ugy husszor jobb
Gyertek van fórum is, skin letöltési lehetõség, háttérképek( persze csak traktoros)!
Az oldalt nem tom reklámolni, ezért irok ide, de ha tudtok másokat, akiket érdekel a téma szóljatok nekik is. Kösz elõre is. Tisztelettel:MF8480

Az oldalt nem tom reklámolni, ezért irok ide, de ha tudtok másokat, akiket érdekel a téma szóljatok nekik is. Kösz elõre is. Tisztelettel:MF8480
csáásztok eltudjátok nekem isküldeni a rábát és az mtz-t????cserébe adok én is egy csomót!!!!!!!msn címem:[email protected]
kössz a segítséget
most már jó
most már jó
adamin9 én úgy segítettem ezen a problémámon, hogy felraktam az összeset, persze külön-külön, és mindegyikbõl kiszedtem a tga fájlokat, aztán mindig egybe raktam õket és a végén mindet beraktam a 3.0-ba. Így már nem fehér semmi.
mf8480, mióta láttam a képet a RABA-ról meg az MTZ-rõl azóta nem bírok magammal. El tudnád kûldeni nekem is a skineket is?! [email protected]
Köszi!
mf8480, mióta láttam a képet a RABA-ról meg az MTZ-rõl azóta nem bírok magammal. El tudnád kûldeni nekem is a skineket is?! [email protected]
Köszi!
nekem is az mtz kéne.
amugy köszi.
amugy köszi.
nekem is légyszi küld el a rabat meg az mtz!!!!!!!
[email protected]
[email protected]
szevasztok!
légyszi segitsetek a 3.0 ba néhány gép fehér színü
légyszi segitsetek a 3.0 ba néhány gép fehér színü
Köszi mf!<#worship>#worship>Jó lett:)Valaki rákeres emulén a "simtractor" szóra?Nekem kiadot egy "registration-simtractor.txt" fájlt,egy "SimTractor order.rtf"nevû,és egy simtractor zip(46,98mb)fájlokat!Még mindíg várakoznak,sztem nem jó az emulém<#nemtudom>#nemtudom>
elküldöd nekem is ?
[email protected]
[email protected]
Megkaptam a mailt, KÖSZI! Fasza lett a RABA is meg az MTZ is! Jó lenne, ha valahonnan le lehetne szedni ezeket a skineket!
Azt nem értem hogy van pár skin a simtractor.net-en a lexion kombájnra és ott nem gumitalpasok a képen, de ha beteszem a játékba akkor marad hernyótalpas. Nem értem! Pedig kerékkel jobban néz ki szerintem.
Azt nem értem hogy van pár skin a simtractor.net-en a lexion kombájnra és ott nem gumitalpasok a képen, de ha beteszem a játékba akkor marad hernyótalpas. Nem értem! Pedig kerékkel jobban néz ki szerintem.
A nero7 képnézegetõjével kimentem bmp-be, aztén átalakitom painttal, ezt a neroval visszaalakitom tga-ba, oszt beteszem a játékba.
A legújabb egy gépem egy MF 7840, ami még hibás, de azt is megcsinálom nemsokára!!! <#vigyor2>#vigyor2><#email>#email>
A legújabb egy gépem egy MF 7840, ami még hibás, de azt is megcsinálom nemsokára!!! <#vigyor2>#vigyor2><#email>#email>
A rábának nem látom a képét:(csak egy piros x van!Tedd fel a rapidshare-re a ábát+az mtz-t!
Nekem csak egy piros x van a kép helyén. mf8480 el tudnád kûldeni mailben? [email protected] a címeme, köszi! Amúgy én már a magyar traki szimulátorról sem tudtam képet nézegetni, hasonló okokból. Az én gépemben lehet a hiba?
küldj egy képet az mtz-röl is
Hogyan oszthatnám meg veletek? Van valami oldal ahová fel lehetne ezt tölteni?!<#heureka>#heureka><#confused>#confused>
mf8480 dobj egy képet közkívánatra!
egy képet nyomhatnál rola
halljátok el tudja valaki küldeni a zt a programot aímelyikban lehet lan-ban jáccani lécci!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nem kell a grafikát nézni az a fontos,és örüljünk hogy egyáltalán ilyen játékkal jáccani tudunk!!!!!!!!!!!
Mer ha még ilyen se lenne??
Mer ha még ilyen se lenne??
de megincsak grafikát nézi mineki ami ugy szart se ér ha legjobb a grafikája a földön de a játék meg egy jó nagy szar