Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

multyzni szeretnék lécci valaki segítsen, írja le nekem hogy hova mit írjak be .lécci minnél elöbb. köszi
Na Benceeeeeeeeee vázold fel! Amúgy JD melyikbõl és miért akarsz kettõt csinálni??? Azt nem tudjátok, hogy hogy lehet, hogy mondjuk a New Holland TG-vel lehessen szántani???????
Csak egy picit idõigényes

Könnyû egy trakiból kettõt csinálni

Dave531
Hát nekem sehogyse jön össze a multi. Pedig qrva jó lehet.

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

JD hogy érted, hogy kettõt? Pl ami gyárilag benne van a 7920-asból? Mondjuk én nem tudom, hogy lehet-e, de láttam képeket, hogy 2 lexion van, meg ilyeneket. Engem az érdekel, hogy lehetne, hogy mondjuk mindegyik trakira mindent rá lehessen akasztani. Tegnap próbálkoztam, de ahhoz az nmo kiterjesztésû fájlt kéne piszkálni, de az sztem kódolva van. Aki csinálja a modokat, annak kéne írni, de sajna annyira nem tudok angolul. Meg azt nem értem, hogy miért mindig csak az NH TG-re csinálják a modokat. Jó most csináltak a JD 8310T-re is, de az annyira nem tetszik. Hát nagy vonalakban ennyi a vágyam... Tényleg valakinek sikerült már multiznia?
És nem lehet 1 trakiból 2-õt csinálni?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Próbálgattam, elöszõr próbáltam, hogy 7810_2 meg, hogy 7810B de aztán egy órás próba után végül sikerült.
Dave531
Az faxa. És hogy jöttél rá?

Na rájöttem! Az egyik ami a kockabálázós az jó ahogy van, a másik aminek a tga fájlnak a neve 7811 kell legyen az a körbálázó a harmadik meg 7812 kell legyen. Így van ez az STS-nél is és a 9400-as JD-nál is.
Dave531
Nekem 5letem sincs én is leszdtem. 1 nek csináltam 6930-as JD-t az fasza is a másik 2 meg tiszta fehér. Szóval jól beszoptam.

Valaki tudja, hogy kell megcsinálni, hogy ha mondjuk a 7810 re mindegyiknek más skint akarok rakni. A franciáktól letöltöttem már amit kell, csak nem tudom, hogy mi kell legyen a skinek neve. Valaki valami ötlet...?<#confused><#nemtudom><#conf><#help>
Dave531
Na muthing nem csak én nem tom. De én sz*rok rá leakasztottam a pótkocsit és hagytam õket a rákba.

Hadd zavarjam meg ezt a nagy harmóniát. A teheneket, hogy lehet beimátkozni a pótkocsiba???
hát igen az a jó itt nyugi van mindíg nincs az az állandó zaj csak a traktorok kipufogó zaja de az kellemesen hangzik mindenkinek
Én is az vagyok. 😊 És büszke vagyok rá, hogy értelmes helyre születtem értelmes emberek közé. Akik nem dölnek be a pártok hazugságainak, hanem traktorjaikkal felvonulnak ha szenved a nép, ha még a nép nem is tudja, hogy szenved. 😊 Csupa értelmes ember közé, akik reálisan látják az ország helyzetét, és magasról tesznek azokra, akik azt hiszik róluk, hogy tévedésben élnek és ezért mekkora parasztok, holott ezek az emberek élnek tévedésben.

Köszönöm Istenem, hogy falusi lehetek!!!

És nem politizálok. 😊

Dave531
DJviolin még jó, hogy nem szidjuk a játékot emrt szerintem zömmel falusiak vagyunk nem pedig városi...-ok. Da de ez minde1 is. Szerintme is állat a játék csak vhogy feldobhatnák mert hamar meglehet unni.

jaqh ez így igaz egyetértek
Sajna nem. Meg egyébként már jóideje nem is játszok vele. Király játék, csak az irányítást picit átdolgozhatnák. 😞 Meg van egy két idegesítõ dolga. De hiánypótló na! Ne kicsinyeskedjünk, mert nincs jobb.

hát igen nagy sikere is volt csakhogy vannak olyan egyének akik csak azzal foglalkoznak hogy ki skinei a jobbak
de szerintem ezzel nem kéne foglalkozni nah
egyébként djviolin nem tudsz a 3.66-hoz keyt és logint?
732 üzi! Le a kalappal.

Amikor megnyitottam ezt a topikot, akkor legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz. Azt hittem, hogy jönnek majd az elmés parasztozó beszólások és a zárható felkiáltások, de szerencsére nem így lett.

Sziasztok.Még új vagyók letöltötem a demót csak nem tudom hogy melyik verziója van meg a játékba egy kisebb traktór van meg egy john deere kombány meg egy kamion meg néhány munka ezköz szerintem nagyobb traktorhoz melyik lehet?Egyébként valaki nem tudná lefórditani a játék menûjét.

ullátom

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

na mi van, ennek is vége

fejezzétek má be azt a faszkaró veszekedést amúgymeg nagy faszok vagytok mosmá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
má elegem van
nah mi van má veletek megvagytok halva?????
Dave531
Dejó, hogy mindenkinek már akkor kell amikor nincs fenn a simtractor.net-en. Kedves vigyori csak valamelyikünk jószándékára számíthasz, hogy odaadjuk mert letölteni szerintem nem lehet.

Kisvigyori
csá
honan lehet letölteni a játékot???

kisvigyori

mf8480
és nem tetszik, hogy onnan is elérhetõ

Tele van má a tököm!
Ha én nem csinálok egy st-os oldalt, akkor mindenki itt ül oszt várhatja, hogy majd a simtractor.net-en csinálnak neki mtz-t, meg rábát, meg minden faszságot!

mf azt kihagytad hogy ...TG helyére a simtractor.netrõl

mf8480
SimTractor Hungary
Letölthetõ mód: John Deere 6800-as a New Holland TG helyére!
Látogasd meg a SimTractor Hungary oldalát!
SimTractor Hungary
Új képek a Gépek tárlatába!

Dave531
Akit érdekelnek skinek a játékhoz az nézzen fel erre az oldalra:simtractor

Valaki feltudná tenni a simtractor 3.5 verziót? Mert kellene nem tudom honnan letölteni és kellene! Légyszi valaki rakja már fel!
allock
az lehet de én csak akkor találtam meg, hiába megvettem bármit a demoban

#hhwnd

idáig is volt benne

allock
3.62ben használható a kombájnon kívül egy kistraktor is

most lõttem: 😄

#hhwnd

Lejebb megtalálható a kód
Visszavonva

Pedig az se különb
Az ember kérdez valamit és b..nak rá válaszolni

Dave531
Hát persze mert mindenki arra a ratyi oldalra ír. Nem pedig erre.

Úgy érzem kihalóban vagyunk.

yes ezerrel keresem vagyis megpróbálom keresni hozzá a kódot
Dave531
Na megjelent a 3.6 szerintem ez az amelyrõl már visszább írtam. Tehát az új cél a 3.6-hoz kódot szerezni.

Dave531 akkor elküldöd?
vagy e-mailba [email protected]
ez az msn címem is
Hova tudod?
msn?
Dave531
Hova küldjem szabi?

Valaki küldeje már el! Lécci elvileg nekem köszönhetitek a kódot!
megvan vkinek a 3.58?
A simtractor.net-en nins fenn