8333
Simtractor V3.66
-
JD4650 #2323 rajmi még mindig nem mondtad hogy hol dolgozik faterod
a fendtel dolgoztatok már? viszi a 3-es ekét?xD
érdekes hogy felétek csak 930-asok vannak eseteg 1 képet tudnál nyomatni?
vagy ha lehet a "megvett" játék serial-ját megkaphatnánk? te mondtad hogy ami itt van az mind igaz. -
Ez király............ LOL LOL LOL küldöd neki aranyapám..... 
-
Nagyon fasza..... Akkor te vagy itt a Jani????? vagy mi??????
egye-fene..... visszavonok egy-kéz dolgot a vetítéssel kapcsolazban, ha valamivel alá tudjátok támasztani....PL: KÉP -
gábor892 #2320 Hát no comment, mindenki lelett oltvaxD na mind1 valoszinű hogy a bátjya irkál az öcsi nevében nem?! csak a végén ki ne derüljön hogy huga van :D -
Ja és nem csak én meg Gábor szerint hülye a rajmi hanem mindenki szerit, ahogy látom. Mert én ritkán baszom le. Nem mintha nem érdemelné meg. -
Na szóval én nem ugrálok se az idióta öcséd se a te életeddel ugyhogy bofádat befogod aztán kuss. Senki nem kérdezett!!! Ja és látszik, h te is milyen jólnevelt vagy. Eszed annyi mint tyuknak foga. Ja meg annyit, h te is tudsz ám fogalmazni:"valamejötök azt hiszi hogy 16 17-éves" Én spec annyi is vok. Húzzál is a picsába senki nem kiváncsi rád. Inkább az öcsédet nevelnéd, h ne legyen ilyen sík hülye mondjuk te se vagy sokkal különb.
Mit írok szerintetek olyat ami nem igaz??? Hol írtam én h 50 fendtünk van, meg ilyen abszurd dolgokat? Ja h sehol hát igen.
Arról meg nem tehetek, h az öcséd sík én, meg értek a gépekhez. Szar neketek. Erről ennyit. -
na ezt meg elis kéne hinnünk rajmi?múltkor azt írtad hogy "nagyon szeretnék egy jót játszani" és mér nem az öcséd kérdezi meg hogy mi van és nem te vagy az öcséd olyan bunkó hogy 14évesen nem tud semmit megkérdezni ha jól tom akkor ő már 8.-os!!!!!!! -
Muthig #2316 Huh! Kicsit eldurvultak a dolgok itt a Lilaakác közben! 
-
rajmi19921222 #2315 Te barom az öcsém megkért hogy nézzem meg hogy mi a fasz itt a téma mert igen baztatják és megnéztem és ellégé gecik vagytok vele valamejötök azt hiszi hogy 16 17-éves aztán itt ugat a kissebnek.Attól hogy ö csak 14 éves attól még nem kell lehurrogni.Merem állítani hogy igen tellik ilyen drága
gépre nem szar fergire ismerösömnek is van fegie de most cserélik le 1 john deere-ra 100 szor jobb jol megyek melózni nem foglalkozok kis 17 évesekkel -
ÜLJ LE EGYES !!!!!!!!!!!!!!!
______________________________NO COMMENT
-
Hallod bazdmeg......ha 19 éves vagy, akkor mi a faszért az van kiírva neked hogy 1992 12 22 Akkor született a kutyád vagy mi???????????
+ HA 19 évas vagy, akkor mi a ráknak kérdezel ilyen hatalmas ökörségeket???????
+ HA 19 éves vagy, akkor miért nem tudsz angolul???????? (mert írtad hogy nem tudsz)
+ HA 19 éves vagy, akkor miért nem tudsz megfogalmazni normálisan egy kurva topicot (vagy talán azért nem mert kisegítő osztályba jártál, vagy még mindig oda jársz????) -
gábor892 #2312 jah 19 vagy mi, azért mert 1992.december.22.én születtél hát gratulálok. amugy ha 19 lennél nem lenne helyisrási hiba meg más lenne az egész ennyit erről meg a 930as FentdrőlxD -
Bazd.....kurvára nem vagyok irigy ...rád főleg nep...............ezt úgy mondod, mintha neked jutna......tiszta hülye vagy -
rajmi19921222 #2310 az a szaros landini többet ér mint 1 szaros fergi vagymint az életed.Söt 19 éves gyerek vagyok ugyhogy van jogsim söt most beruháztunk 1 fendt 930 fendt-re az odabasz bármelyik gépnek.Azt hiszed hogy te vagy a dave meg a kis pártfogod a gábor aztán itt ugattok nekünk meg hogy régebb óta nyomjátok a simtractort mint mi + hogy nagyobb traktorbuzik vagytok mint mi aztán itt pattogtok +azt nem hiszitek el amiut a másik ír de a tiéteket mindenki higgyék el elösször gondolkodjatok hogy mit povásztok aztán utána ugassatok.na csá -
háhá ez a fendtes jó volt.xD sztem azt se tudja milyen váltó van benne
Nagyképű a kis surmó aztán 1 szaros landinijük van. Azzal ugráljál, ne azzal ami nem is a tiéd. -
gábor892 #2308 jah, 50milliot feldughatod magadnak ha nem is mehetsz a gépekkel szal:D sztem még azt se tod hogy kell váltani a Fendtbe szal kuss legyen má:D nekünk elég a 20,30 millás gépek is nem vagyunk olyan nagyképűek mint te na ennyi vagy,, -
Hát drága rajmikám: Annyit a nag yjátékodról, h az a deutz farh trakik gps technológiáját mutatja be. Szóval szép volt jó volt, de bebuktad ezt is.xD
Hát belőlem ugyan nem az irigység szól. Mért lennék irigy? Egy ilyen suttyót aki semmire nem jó rá magától mindenért rinyál mint a fürdőskurva arra mért lennék irigy? Különben nem csak az 50 millás gépek érnek valami. -
rajmi19921222 #2306 Higyen mindenki azt mait akar.Én amit írtam az mind igaz.Ja és találtam 1 traktoros játékot a neten ÍRD BE GOOGLE-BA hogy deutz agrosky ott lessz egy játékkép és az oldalon nézd meg a videót!Faszának néz ki nem???mondon mindenki higyen azt amit akar az irigység szól belöletek az a bajotok hogy nem jut nektek 50 millás gépekre -
gábor892 #2305 jah, olyan mint az mtz, igénytelen meg "jo" viszonylag:D -
értem...... egyenlőre még hagyom...... :)
Ez a Rajmi egy XXXX Mi a fasznak kell itt vetíteni. nem ért el vele semmit, csak azt hogy lejáratja magát. De nam baj...az a lényeg hogy vagy 700 millás gépparkal is SPC-vel vetnek..... mert az biztos olyan jo :P -
Hát jah -
gábor892 #2302 detto rajmi mi?:D -
Na azt a cross kölökat azt töröld le mert sík hülye a tag. Én bírtam 1 darabíg mert küldött képeket(csajokról is)xD
Rajmi amilyen hülye még meg is venné, de annyira hülye, h nem tudná, h hogy kéne ugyhogy csak vetít.XD -
kancsibacsi #2300 lécci valaki segitsen!!!!!!!!!!!!mit kell az elején csinálni a játékban?????????
-
kancsibacsi #2299 lécci valaki segitsen!!!!!!!!!!!!mit kell az elején csinálni a játékban?????????
-
semmi baj -
jah.....bocs -
mesteruur te meg el is hiszed hogy megvették -
122lovas 6henger duruzsol benne most lett felújítva nyáron -
Mennyi volt?????
+ ha nekünk is meglenne, akkor tudnánk hogy mit kell odaírni, de nincs------> nem tudjuk (legalábbis én nem) -
Megvetted???? HOL? -
rajmi19921222 #2292 mit kell beirni az multi beálításnát meret megvettem az eredeti cd-t? -
hali amúgy ha csavarjáto a játékban az időt a búzánaak nőni kell ha odaállsz elé???? -
Affene .... most is hívott a Józsibácsi hogy mennyek ki kicsit hengerezni ha ráérek, DE TANULNOM KELL..............ÁHHHHHHHHHHH PICSÁBA

-
gábor892 #2289 hány lovas az amugy? -
hát én is azért írtam hogy nagy a hangja de a picsába sincs -
Az az igazság, hogy nekem nem nagyon jön me a ZTS.
Nem tudom hogy te hogy vagy vele, de inkább dolgozok egy MTZ-vel, mint ezzel.
Itt Kartalon is van kettő, de volt olyan hogy a T150 essel gyorsabban szántottunk mint azzal a csávó húzta a két fejes lazítót!!!!!!
+ még az is hogy olyan ormótlan, meg füstöl mint az állat (ami nem baj...hagy füstöljön :P )
Ne érts félre, ízlések és pofonok...nem mondom hogy szar, csak nekem nem tettszik -
gpn #2286 Köszi, megvan. -
olvass vissza vagy ott van a kereső alul! -
gpn #2284 Sziasztok! Valaki tudna küldeni nekem a 3.58 hoz regisztációs kódot? Köszi előre is.