Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csinál vlaki claas dominator 106, vagy 108-ast? Csinálok 6 soros kukorica asztalt
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
?????
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
met ha megnyitja a .nmo fájlokat már pegi ez valószínû akkor át tudjuk írni a jelenlegi gépeket is és mondjjuk tudjuk õket "klónoztatni"
a virtoolsnak már a fele lejött úgyhogy még remélem eltom kezdeni az ismerkedést vele
én is tudtam játszani de még a littledevilessel, beis lépett csak a csávó megszünt3tte a szervert (a köcsög)
ennyi
Mi nem tunk saját játékot csinálni????????????????
A virtools annyira nem ismerem még (programozók elõnyben) de amennyire kivettem az új egész sok minden lekezel, tehát nemigazán a kell programozni a háttérben, inkább a gépek megtervezése lesz a gond,az az idõigényesebb meló?
Gondolom látogatják programozó egyének is a fórumot, szerintetek meg bárki szerint, mennyire megoldható ez a kérdés?
hajrá mindenkinek!!!!!!!!!!!!
telepítsétek fel a simtractor 3.54-et
a kód ne littledevildkes hanem [email protected] legyen
nem kell másst csinálni int
multyplayer options
ott kiváasztod az ip-det aztán átváltod multyplayerre
go
aztán refresh és nekem ott bejött az összes szerver és engedett is csatlakozni amikor mármajdnem bennt voltam akkor újraindult a gép<#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2><#merges3>#merges3>
bála: mind a kettõ bálát oda tudod adni a tehenek nek ha megeszik akkor sz*rnak és tudsz trágyázni
vetõgépek: a kissebik vatõgéppel tudsz fûvet vetbni amit letudfsz kaszélni
kombájn: van 3 gabona kombájn és 1 kukorica
ami a városban van siló (tároló) abba ha leborítod a terményt akkor pénzt kapsz érte
a virtools kb 600 mb úgyhogy nehéz lesz elküldeni most szedem le

mert én is csak én még kezdõ 1-s vagyok
A kombájn nincs még kész, meg csak szemmértékre készült így itt ott nemigazán jó az arány.Most vizsgára tanulok ugyhogy ebben a hónapban nemnagyon halladok majd vele és tesómnak se tom elküldeni, hogy csinálja, mert õ egész jól látja az ilyen dolgokat.
meg még meg kell tanulnom, hogyan tok mozgást csinálni virtoolsban.
SO aki ért a VIRTools használatához és van neki vmi címe ahonnan letom tölteni akkor a az jó lenne ha beírná ide.
Köszi.
1. mit értesz dud alatt?
2. nyomsz egy ctrl+alt+b kombinációt és lesz 200.000 dolcsid.
3. földeket nem kell megvenni azok alapból megvanak.
4. ezt hívják árvakelésnek, mivel a kombájn szórja a magot és kikel.
5. a kukorica zöld lesz, a búza pedig sárga
6. levágni xerionnal lehet amihez van kasza aztán rendképzõzés, bálázás és lehordod
7. letöltötted az addonst is?
Valaki nem tudna feltenni 1 virtools linket, ahonnan letom tölteni. Kerestem már neten, de nem találok sehol letölthetö vert. A hivatalos honlaról meg megfagy az install.
Fortschritt E524

Sikerült csinálnom 1 gépet, most hogy csináljam meg a mozgást?
Az arányok nemigazán jók, mert szemértékre készült a gép, ha vki tudna segíteni megköszönném?
Ha akarod aratás után szánthatod a földet, tárcsázhatod vagy megjárhatod kultivátorral. Aztán pedig elkell vetni. A tehenekkel semmit nem kell csinálni. Ha trágyázni szeretnéd a földeket akkor bálát kell nekik adnod vagy silót.