Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arról csak annyit tok hogy bejelentették a késést de azóta se volt semmi, a fórumon sincs mozgás ugyhogy sztem el lehet felejteni

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Sziasztok.Valaki tud valamit a magyar fejlesztésû TSZ traktor szimulátoról ami decemberbe volt a megjelenése<#nemtudom>

Sziasztok.Ûdvözlök minden új játékost ez aszt jelenti hogy népszerû ez a játék<#integet2><#taps>.Szerintem már nagyon kéne az óldalra egy FAO pl amely a simtractor mappába lévö FARM MANUAL ENG mappát feltenni és esetleg lefórditani magyara mert ez a kezdö játékósoknak és másnak is segitséget jelent.Nekeljen úgyan azókra a kérdésre válaszolni..Szerintem már kénne mit szóltok hozzá?<#nezze><#integet2><#integet2>

Dave531
úgy tod feltölteni, hogy van a farmon a féltetõs tároló mellett 1 fehér tartály odaállsz mellé és nyomsz egy ó-t vagy egy õ-t aztán 7-est. Már nem nagyon emlékszem mert már marha rég nem játszottam vele.

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

passz már elfelejtettem 😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

hello valaki nem tudja megmondani hogy hogyan lehet a permetezõbe permetszert vagy mit tenni,vagy hogy hol kell venni vagy mit kell csinálni?
valaki segítsen mert elromlik a földem.
Rsteiger
Jaj gyerekek ez nagyon király!
Köszi JD4650 közben rájöttem!
Csak kár hogy a rába (kedvenc) nincs még fenn!
Köszi mégegyszer mindenkinek!!!!

letöltötted a machinery addonst?
lehet hogy elfogyott a pénzed, vagy semmijen gépet nem vettél meg?

Rsteiger
Köszi szépen kdenes16!
Már regisztráltam sikerült, de igy se tudok majd gépeket venni?<#confused>

azért nem tudsz gépet venni se mert nincs regisztrálva a játék

hello Rsteiger! A menübe ugy tudsz kilépni hogyha folyamatosan nyomod az esc-et, de engedd fel amíg be nem jön a menü. Menteni csak ugy tudsz hogyha regisztrált verziód van.Ha nem menj föl ide:www.balogh2003.tar.hu töltsd le a 3.5-öt telepítsd fel aztán mikor beléptél a játékba akkor menj a license reg.-re oda ird be:login:[email protected]
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
Rsteiger
Drága Barátaim ne veszekedjetek már!
Nyugi van!<#szomoru2>
Ha van egy olyan ember aki segítene nekem azt nagyon-nagyon megköszönném!
Szóval a kérdeseim: hogyan kell menteni, visszalépni a menûbe, traktort venni,mert nálam csak az a pici van meg a kombájn, meg egy-pár ember, ja meg egy terepjáró!
Segítsetek légyszi!
kösszi<#conf>

mesteruur, már ne érts félre de van más baja is az embernek rajtad kívül, az hogy nem válaszolok 1 percen bellül mert véletlenül nem azt lesed mikor írok az nem azt jelenti hogy mindenáron rosszat akarunk neked. Meg esetleg van olyan is hogy még mi se tudjuk a kérdésedre a választ, szóvaa ne legyél felhádorodva

Dave531
Fendt a liledevildk is jó!

Ih a Rábát még nem lehet berakni! Majd ha csak a simtraktorosok hajlandóak lesznek betenni.

Rsteiger belépsz a játékba és ott a fõmenûben van valami olyasmi, hogy registration vagy valmi hasonló.

mesteruur
miért ez a kódot mondod nem a littledelvild féle kell? avyg mi ez az ujj?
mesteruur
Segítsetek mán szegény gyereknek, és is ollyan sokat vártam...... 😛
Ne értsd félre, ezek negyon rendes srácok, hisz én is játszok valahogy....
de ha mán itt vagyok segítek neked:

login:[email protected]
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
kis- nagybetû érzékeny.......
remélem sikerül

csumpi... Hajrá Kartal, Hajrá TSZ

Mezőgép - BN

caseih9400
szevasztok letöltöttem a 3.5-ös verziót és megtaláltam a kódját!
kellene ez a rába de nem tudom hogy rakjam be lécci segítsetek!<#help>

khm...khm...

Rsteiger
Szia JD4650!

Légyszi küld el a kódokat!
Meg azt is ird le ,hogy hova kell irni, vagy beilleszteni!
Köszi! Csáó!<#worship>

New Holland
Remélem

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

igen kiszedtek 1 pár dolgot, de sztem idõ kérdése és vissza térnek a screen-ek

New Holland
Van simtractor.net!!!Csak a screenshots nincs a menüpontok közt😞

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

Fendt! Másold bele a simtractor mappájába, elvileg felül fogja írni a régit.
Amúgy szerintem az lehet a baj, hogy a .sav kiterjesztés neked az internet explorerhez van társitva.
muthig

megvan amit elküldtél de miko lementem nekem csak1 internetoldal😞((((((((((((
mesteruur
csumpi....Balogh kösszi, de nem fûzök hozzá nagy reményeket..
hajrá Kartal..

Mezőgép - BN

Rsteiger
Szia Kedves JD4650!
Nagyon köszönöm a segítséged!
Várom a kódokat, és köszönöm a türelmedet!!<#wave><#worship>

balogh2003.tar.hu-ról letudod tölteni a 3.5-ös verziót, majd adok hozzá kódot

mesteruur, ha nagyon akarod akkor megkérdezem mi az a wings 3d, ez eég idegesítõ<#bee1><#idiota>

Rsteiger
Sziasztok!
Nagyon tettszet a játék demója!
Szeretném megszerezni a játékot, csak nem tudom hogy juthatok hozzá!
Kérlek benneteket segítsetek!
Nagyon menõ, végre egy szuper játék!
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Elvileg jó a wings 3D is, de én még nem próbáltam.
mesteruur
kössz balogh az info-t, de a wings 3d-vel kpcs-ban nem válaszoltál....<#schmoll2>

és mi a helyzet jd4650.... régen küldtél már el melegebb éghajlatra...<#smile>

Mezőgép - BN

Dave531
Balogh majd csak holnap megy az eke mert elforgattam a gerendelyt és egy kicsit szétt csesztem majd ha lesz holnap idõm megcsinálom és küldöm.

balogh azt is írtad hogy még lesz 1 rakat modell, különben meg <#mf1> amiért leállítottak az oladlt, most nem tom hol nézema sok gyik mit baromkodik a játékban

Én már elküldtem a rábát rajtam nem múlik szerintem berakják, mert írták, hogy oké a dolog!
Írtam még azt is, hogy mi lesz az st.net -tel, de arra nem válszoltak.
balogh.tar.hu

Ok Dave! A John Deere 1750-es szemenkénti rõl van sok kép, bár nem tudom, hogy elég lenne-e. NA mindegy dönts bárhogy én várni fogom!

Fendt! Lásd kivel van dolog: ha adsz egy mail címet, akkor elküldöm üresen a history.sav fájlt és akkor jó lesz.

JA és tényleg szopás ez a leállítás! Pedig fasza oldal volt.
caseih9400
de lehetõleg ne rapidshare-tõl mert ahhoz hülye vagyok!kössz

khm...khm...

caseih9400
Szevasztok!Nem tudjátok hogy hol lehet letölteni a 3.5-öt vagy megtudnátok adni a 3.6-osnak a széria kódját hogy ne demó legyen?!elõre is kössz<#help>

khm...khm...

Dave531
Basszus szívás ez a leállítás. de ugye megcsinálják a rábát?

Dave531
Basszus szívás ez a leállítás. de ugye megcsinálják a rábát?

Dave531
Muthig!

hát nem is tom majd mérlegelem és meglátom. Az a gond, hogy valmi brutál sok kép és nézet kell hozzá, hogy megtudjam csinálni normálisra. Aztán balgoh meg megcsinálhatná a mozgását he lenne hozzá kedve emg ideje. Aztán nézne a sok hülye simtraktoron.

Balogh este elküldöm és összehozhatnád. De csinálhatnál már msn-t magadtak mert jó lenne dumálni ezekrõl a cuccokról. Meg ez az eke se könnyû már mint a mozgása.

de gyszer már volt ilyen és akkor vissza jött
ettõl függetlenül még meglezs a rába ugye?

A simtractor.com forumon azt írják, hogy a simtractor.net -et leállítoták, mert nem tudják anyagilag fedezni a megfelõ sávszélességû fentartást.
New Holland
Na ez a Rába ténleg jobb.Kár ,hogy én nekem fingom sincs a virtools hoz😞

New Holland
Mér nincs szimtractor.net? Bosszantó pedig sszerettem nézegetni.😞

a rába akkor jó ha benne lesz a játékban, most 1 szar modell (nem olyan értelemben) amit csak nézegetni tudunk

töröld le a játékot, marad 1 mappa azt is töröld aztán tedd fel és már nincs is mentés, jobbat nem tudok

Ja és hogy itt késve mondom h naggyon jó a rába!!
ha a simtractor mappából "save" mindent kitörlök dea játékba még mindig benne marad az a sok mentés nem tudjátok mi a francot csináljak vele

mert már azt is mondták h a st toolsból kell kiüriteni de sokan ugy vannak h nem nyitja meg nekik!
Dave! Nem tudlak rábeszélni egy John Deere 7200-as szemenkénti vetõgépre?
Sajnos a torrenten kivûl nem tudom honnan lehet leszedni. A virtools 4.0 -as verziót keresd!

Rába 360:
mesteruur
balogh2003
senki nem válaszolt nekem a wings3d-vel kapcsolatban, de azért én tegnap éjszaka (!a suli rovására, mert ma majdnem elaludtam<#zavart2>) csináltam egy kezdetleges MTZ-t, csak nem tom hogy mi a következõ tetendõ..... nem tom hogy hogy csináljam meg a mozgást, szín, hangok, meg ilyenek, nem tom, hogy mi kellhet még. Ha ezeket azzal a virtools-al kell megcsinálni, akkor légyszives külgy egy linket, ahonnan leszedhetem, mert a torrenten nem találtam egészséges verziót. danke.... [email protected]

Mezőgép - BN