Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
valaki segítsen mert elromlik a földem.
Köszi JD4650 közben rájöttem!
Csak kár hogy a rába (kedvenc) nincs még fenn!
Köszi mégegyszer mindenkinek!!!!
lehet hogy elfogyott a pénzed, vagy semmijen gépet nem vettél meg?
Már regisztráltam sikerült, de igy se tudok majd gépeket venni?<#confused>#confused>
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
Nyugi van!<#szomoru2>#szomoru2>
Ha van egy olyan ember aki segítene nekem azt nagyon-nagyon megköszönném!
Szóval a kérdeseim: hogyan kell menteni, visszalépni a menûbe, traktort venni,mert nálam csak az a pici van meg a kombájn, meg egy-pár ember, ja meg egy terepjáró!
Segítsetek légyszi!
kösszi<#conf>#conf>
Ih a Rábát még nem lehet berakni! Majd ha csak a simtraktorosok hajlandóak lesznek betenni.
Rsteiger belépsz a játékba és ott a fõmenûben van valami olyasmi, hogy registration vagy valmi hasonló.
miért ez a kódot mondod nem a littledelvild féle kell? avyg mi ez az ujj?
Ne értsd félre, ezek negyon rendes srácok, hisz én is játszok valahogy....
de ha mán itt vagyok segítek neked:
login:[email protected]
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
kis- nagybetû érzékeny.......
remélem sikerül
csumpi... Hajrá Kartal, Hajrá TSZ
Mezőgép - BN
kellene ez a rába de nem tudom hogy rakjam be lécci segítsetek!<#help>#help>
khm...khm...
Légyszi küld el a kódokat!
Meg azt is ird le ,hogy hova kell irni, vagy beilleszteni!
Köszi! Csáó!<#worship>#worship>
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
Amúgy szerintem az lehet a baj, hogy a .sav kiterjesztés neked az internet explorerhez van társitva.
megvan amit elküldtél de miko lementem nekem csak1 internetoldal😞((((((((((((
Nagyon köszönöm a segítséged!
Várom a kódokat, és köszönöm a türelmedet!!<#wave>#wave><#worship>#worship>
mesteruur, ha nagyon akarod akkor megkérdezem mi az a wings 3d, ez eég idegesítõ<#bee1>#bee1><#idiota>#idiota>
Nagyon tettszet a játék demója!
Szeretném megszerezni a játékot, csak nem tudom hogy juthatok hozzá!
Kérlek benneteket segítsetek!
Nagyon menõ, végre egy szuper játék!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
és mi a helyzet jd4650.... régen küldtél már el melegebb éghajlatra...<#smile>#smile>
Mezőgép - BN
Írtam még azt is, hogy mi lesz az st.net -tel, de arra nem válszoltak.
Fendt! Lásd kivel van dolog: ha adsz egy mail címet, akkor elküldöm üresen a history.sav fájlt és akkor jó lesz.
JA és tényleg szopás ez a leállítás! Pedig fasza oldal volt.
khm...khm...
hát nem is tom majd mérlegelem és meglátom. Az a gond, hogy valmi brutál sok kép és nézet kell hozzá, hogy megtudjam csinálni normálisra. Aztán balgoh meg megcsinálhatná a mozgását he lenne hozzá kedve emg ideje. Aztán nézne a sok hülye simtraktoron.
Balogh este elküldöm és összehozhatnád. De csinálhatnál már msn-t magadtak mert jó lenne dumálni ezekrõl a cuccokról. Meg ez az eke se könnyû már mint a mozgása.
ettõl függetlenül még meglezs a rába ugye?
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
töröld le a játékot, marad 1 mappa azt is töröld aztán tedd fel és már nincs is mentés, jobbat nem tudok
mert már azt is mondták h a st toolsból kell kiüriteni de sokan ugy vannak h nem nyitja meg nekik!
Rába 360:
senki nem válaszolt nekem a wings3d-vel kapcsolatban, de azért én tegnap éjszaka (!a suli rovására, mert ma majdnem elaludtam<#zavart2>#zavart2>) csináltam egy kezdetleges MTZ-t, csak nem tom hogy mi a következõ tetendõ..... nem tom hogy hogy csináljam meg a mozgást, szín, hangok, meg ilyenek, nem tom, hogy mi kellhet még. Ha ezeket azzal a virtools-al kell megcsinálni, akkor légyszives külgy egy linket, ahonnan leszedhetem, mert a torrenten nem találtam egészséges verziót. danke.... [email protected]
Mezőgép - BN