8333
Simtractor V3.66
-
Texan18 #2803 tudna valaki logint és key-t a 3.66-hoz?????????????????????? -
te hülye vagy ember??? gondolom a 3.6hoz csinálták -
rajmi19921222 #2801 se a játékba -
rajmi19921222 #2800 Hogyan lehet berakni a new holland tvt ami a simtractor.neten van vetőgépekkel mert beletettem ahogyan kell de nincs se a Buy-nál vagy daemon toolsal kell feltenni?
-
bemásoltad a Simtractor FŐMAPPÁJÁBA a .TGA fájlokat???
Lehet hogy azt a trakit vagy kombájnt még nem vetted meg amire ráraktad a skint! -
ha valaki tud légyszi segítsen
nem műkszenek a gépek amiket beraktam a játékba
[email protected]
előre is köszi -
a silót hátra a két betonfal közé kell billenteni szerintem
-
feci82 #2796 A silot hova kell billenteni és homlokrakodoval tudom mozgatni?A narancssárga potkocsi mire való és hogy lehet használni? -
rajmi19921222 #2795 Na mivan meghalt mindenki????????????? -
rajmi19921222 #2794 Szevasztok.Van most a simtractor.net-en 1 új gép.1 New Holland TVT 2 vetőgépppel + az elején a boronával.letöltöttem bele is raktam de a játékba nincs.MIért?kössz előre -
valaki tudna küldeni pm-ben 3,66-hoz müködő mail camet meg serialt vagy valami linket ahonnan régebbi verziót le lehetne tölteni
2 napja netet túrom de sehol semmi
előre is köszi -
feci82 #2792 Hogyan tudok tankolni.ha a föld közepén kifogy az üzemanyag??Lehet több potkocsit berakni valahogy? -
1.) F1 , F2 -
kitt2000 #2790 Sziasztok.Melyik gombal lehet hátra nézni a tractorba ha benne nézed? 
Ne kelljen eladni vagy ha elfogyót a pénzed akkor csináld eszt rá nyomol a bankra és megnyomod a CTR+ALT+B t ekkor lesz pénzed 200000 dolcsid

-
akkor nem tudom.....
Janny nm -
Jannny #2788 Köszönöm szépen a segítséget! -
feci82 #2787 bemásoltam de semmi a játékban egyáltalán nincsenek azok amiket bemásolok! -
1.) a Bank Sell/Buy és ott tudsz eladni földeket/traktorokat...
2.)ugyanúgy vagy Sell v. Buy
3.)bemásolod a Simtractor főkönyvtárába a .tga fálokat...
feci82 a 3.) neked is szól , vagy ha festésre gondolsz azt nem tudom.. -
feci82 #2785 Tudna valaki segiteni.hogy hogyan tunám ugy berakni a skineket.hogy játszhatoak legyenek?!
MSN:[email protected]
-
Jannny #2784 Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítesz! Akkor kérdeznék is azonnal. :)
1. Menetközben (egy pályán), ha valamilyen gépre vagy eszközre nincs már szükség és el szeretnénk adni, akkor mit kell tenni? 2. Illetve fordítva is: ha valamire szükség volna (pl egy újabb traktorra) akkor hogyan lehet vásárolni? 3. Hogyan lehet újabb trakorokat vagy gépeket bővíteni a játékban (pl a simtractor.net-ről letöltötteket)?
Bocs a sok kérdésért, de kérdezni könnyebb mint itt-ott utánaolvasni. :)
Köszönöm a segítséged!
-
1) Hossszú ESC menübe bemegy mégegyszer addig amíg nem látod a Quit opciót
2) Hosszú ESC menübe ott van ogy Save
3)Van hozzá Start menü , minden program és ott lesz Simtractor asszem
és ott lesz egy pdf. fájl
Ennyi! Nyugodtan kérdezhttek xD -
Jannny #2782 Szia! Köszi szépen a segítséget, de egyszerűen Emule-lal rákerestem, és letöltöttem a 3.58-as full verziót kóddal, addons-szal egycsomagban mindenestül. A játék megy, telepíthető, full verzióban használható.
Viszont 2 dolog nem okés:
1) már futó játékban (pl megy a betakarítás, traktorozás, stb) hogyan lehet szabályosan kilépni a játékból? Mert most úgy megy a dolog, hogy van egy full screen/windowed screen gomb a játék képén felül valahol. Arra rákatt, majd ablakos módban katt a piros bezáró gombra, aztán ennyi.
2) szintén már futó játékban, hogyan lehet állást menteni, mert mindent megvettünk, szántunk, aratunk, gépeket veszünk a gazdaságban, de jó lenne elmenteni a játékot adott ponton, majd később onnan folytatni. Ez hogyan megy?
3) nem tud valaki véletlenül egy letölthető kézikönyvet vagy leírást a játékhoz?
Előre is köszi mindenkinek a válaszokat, segítséget! -
Jannny #2781 Szia! Rajmi az official linket küldte el (http://www.simtractor.com/download.php), de innen csak a 3.66f szedhető le! -
SZIASZTOK! LENNE 2 KÉRDÉSEM :
1.HOGY LEHET MENTENI JÁTÉK KÖZBEN?
2.HOGY LEHET 2 GÉPRŐL JÁTSZANI? MERT EGYEDÜL "KICSIT UNCSI" SZÓVAL 2-EN SOKKAL JOBB LENNE :) -
én kipróbáltam de nem akar műkszeni
ez amit lelehet szedni az nem 3.5 hanem 3.66 -
laca13 #2778 to Jannny és kisvigyori: a remény hal meg utoljára
na figyeljetek:
google-ben beírjátok hogy simtractor
ott pontosan a 4. az hogy simtractor download rákklikkeltek
ott lesz sárga betqkkel hogy Click here to download the last release rákklikkeltek
bejön 1 ablak ott site1 alatt letöltitek a gémet és a 2 machinery addonst
mind a 3mat feltelepítitek
a játék menüében beírjátok a LOGIN és a KEY-t
LOGIN: [email protected]
KEY: 266567RFPTR0s00L0RZ0
így tuti mükszik.
lehet az volt a baj hogy a key-ben nagy o betqt írtatok, pedig ezek nullák
sok szerencsét!!!!!!!!!!!!:D -
eltudnád küldeni azt a linket amit rajmi küldött h leszedjem a 3.5-öt
köszi -
ezt már néztem én is és tényleg nincs semmi
-
Jannny #2775 Szia! A linken jelenleg nem elérhető az állomány, de ezt már korábban javasolta valaki, le is szedtem (uj2.zip) valamikor a hét elején, de csak képek voltak benne (mintegy 100 mega), semmi más - játék egyáltalán nem volt sehol benne!
A http://www.simtractor.com/download.php linken pedig csak a 3.66f elérhető, ami csak demo, kulcs nincs hozzá sehol.
Már kezdem feladni a reményt. -
itt -
ha valaiki tudna küldeni linket ahonnan a 3.5-ötlelehet szedni akkor azt megköszönném
-
Jannny #2772 Ment. Köszi. -
rajmi19921222 #2771 add meg az email címeded oszt küldöm is -
rajmi19921222 #2770 hogya elküldöm emailben? -
Jannny #2769 Oké és honnan? Tudsz linket adni? -
rajmi19921222 #2768 szinte ugyan az -
rajmi19921222 #2767 tölsd le a 3.5-öt -
Jannny #2766 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert nem szívtam még játékkal ennyit mint ezzel! A hivatalos oldalról, de a Google-ban rákeresve is, a 3.66f verziót lehet leszedni. Csak demo-ban működik. Három kóddal próbáltam meg regisztráltá tenni. Természetesen egyiket sem fogadja el. Kezdek reményvesztett lenni. A fiam meg ezzel nyúz folyamatosan, mert szeretne full verzióval játszani.
Kérlek segítsetek! Hogyan tudok full, nem demo verziót szerezni? Minden megoldás érdekel! Előre is köszönöm! -
rajmi19921222 #2765 a silózásnál -
rajmi19921222 #2764 és valahogyan meg lehet csinálni hogy traktor jön melletem és nem kamion?sürgős