8333
Simtractor V3.66
  • Texan18
    tudna valaki logint és key-t a 3.66-hoz??????????????????????
  • caseih9400
    te hülye vagy ember??? gondolom a 3.6hoz csinálták
  • rajmi19921222
    se a játékba
  • rajmi19921222
    Hogyan lehet berakni a new holland tvt ami a simtractor.neten van vetőgépekkel mert beletettem ahogyan kell de nincs se a Buy-nál vagy daemon toolsal kell feltenni?
  • caseih9400
    bemásoltad a Simtractor FŐMAPPÁJÁBA a .TGA fájlokat???
    Lehet hogy azt a trakit vagy kombájnt még nem vetted meg amire ráraktad a skint!
  • Kisvigyori
    ha valaki tud légyszi segítsen
    nem műkszenek a gépek amiket beraktam a játékba
    [email protected]
    előre is köszi
  • Kisvigyori
    a silót hátra a két betonfal közé kell billenteni szerintem
  • feci82
    A silot hova kell billenteni és homlokrakodoval tudom mozgatni?A narancssárga potkocsi mire való és hogy lehet használni?
  • rajmi19921222
    Na mivan meghalt mindenki?????????????
  • rajmi19921222
    Szevasztok.Van most a simtractor.net-en 1 új gép.1 New Holland TVT 2 vetőgépppel + az elején a boronával.letöltöttem bele is raktam de a játékba nincs.MIért?kössz előre
  • Kenny85
    valaki tudna küldeni pm-ben 3,66-hoz müködő mail camet meg serialt vagy valami linket ahonnan régebbi verziót le lehetne tölteni
    2 napja netet túrom de sehol semmi
    előre is köszi
  • feci82
    Hogyan tudok tankolni.ha a föld közepén kifogy az üzemanyag??Lehet több potkocsit berakni valahogy?
  • caseih9400
    1.) F1 , F2
  • kitt2000
    Sziasztok.Melyik gombal lehet hátra nézni a tractorba ha benne nézed?Ne kelljen eladni vagy ha elfogyót a pénzed akkor csináld eszt rá nyomol a bankra és megnyomod a CTR+ALT+B t ekkor lesz pénzed 200000 dolcsid
  • caseih9400
    akkor nem tudom.....
    Janny nm
  • Jannny
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • feci82
    bemásoltam de semmi a játékban egyáltalán nincsenek azok amiket bemásolok!
  • caseih9400
    1.) a Bank Sell/Buy és ott tudsz eladni földeket/traktorokat...
    2.)ugyanúgy vagy Sell v. Buy
    3.)bemásolod a Simtractor főkönyvtárába a .tga fálokat...

feci82 a 3.) neked is szól , vagy ha festésre gondolsz azt nem tudom..
  • feci82
    Tudna valaki segiteni.hogy hogyan tunám ugy berakni a skineket.hogy játszhatoak legyenek?!

MSN:[email protected]
  • Jannny
    Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítesz! Akkor kérdeznék is azonnal. :)

1. Menetközben (egy pályán), ha valamilyen gépre vagy eszközre nincs már szükség és el szeretnénk adni, akkor mit kell tenni? 2. Illetve fordítva is: ha valamire szükség volna (pl egy újabb traktorra) akkor hogyan lehet vásárolni? 3. Hogyan lehet újabb trakorokat vagy gépeket bővíteni a játékban (pl a simtractor.net-ről letöltötteket)?

Bocs a sok kérdésért, de kérdezni könnyebb mint itt-ott utánaolvasni. :)

Köszönöm a segítséged!
  • caseih9400
    1) Hossszú ESC menübe bemegy mégegyszer addig amíg nem látod a Quit opciót

2) Hosszú ESC menübe ott van ogy Save

3)Van hozzá Start menü , minden program és ott lesz Simtractor asszem
    és ott lesz egy pdf. fájl

Ennyi! Nyugodtan kérdezhttek xD
  • Jannny
    Szia! Köszi szépen a segítséget, de egyszerűen Emule-lal rákerestem, és letöltöttem a 3.58-as full verziót kóddal, addons-szal egycsomagban mindenestül. A játék megy, telepíthető, full verzióban használható.

Viszont 2 dolog nem okés:

1) már futó játékban (pl megy a betakarítás, traktorozás, stb) hogyan lehet szabályosan kilépni a játékból? Mert most úgy megy a dolog, hogy van egy full screen/windowed screen gomb a játék képén felül valahol. Arra rákatt, majd ablakos módban katt a piros bezáró gombra, aztán ennyi.

2) szintén már futó játékban, hogyan lehet állást menteni, mert mindent megvettünk, szántunk, aratunk, gépeket veszünk a gazdaságban, de jó lenne elmenteni a játékot adott ponton, majd később onnan folytatni. Ez hogyan megy?

3) nem tud valaki véletlenül egy letölthető kézikönyvet vagy leírást a játékhoz?

Előre is köszi mindenkinek a válaszokat, segítséget!
  • Jannny
    Szia! Rajmi az official linket küldte el (http://www.simtractor.com/download.php), de innen csak a 3.66f szedhető le!
  • BBS88
    SZIASZTOK! LENNE 2 KÉRDÉSEM :
    1.HOGY LEHET MENTENI JÁTÉK KÖZBEN?
    2.HOGY LEHET 2 GÉPRŐL JÁTSZANI? MERT EGYEDÜL "KICSIT UNCSI" SZÓVAL 2-EN SOKKAL JOBB LENNE :)
  • Kisvigyori
    én kipróbáltam de nem akar műkszeni
    ez amit lelehet szedni az nem 3.5 hanem 3.66
  • laca13
    to Jannny és kisvigyori: a remény hal meg utoljára
    na figyeljetek:
    google-ben beírjátok hogy simtractor
    ott pontosan a 4. az hogy simtractor download rákklikkeltek
    ott lesz sárga betqkkel hogy Click here to download the last release rákklikkeltek
    bejön 1 ablak ott site1 alatt letöltitek a gémet és a 2 machinery addonst
    mind a 3mat feltelepítitek
    a játék menüében beírjátok a LOGIN és a KEY-t
    LOGIN: [email protected]
    KEY: 266567RFPTR0s00L0RZ0

így tuti mükszik.
    lehet az volt a baj hogy a key-ben nagy o betqt írtatok, pedig ezek nullák
    sok szerencsét!!!!!!!!!!!!:D
  • Kisvigyori
    eltudnád küldeni azt a linket amit rajmi küldött h leszedjem a 3.5-öt
    köszi
  • Kisvigyori
    ezt már néztem én is és tényleg nincs semmi
  • Jannny
    Szia! A linken jelenleg nem elérhető az állomány, de ezt már korábban javasolta valaki, le is szedtem (uj2.zip) valamikor a hét elején, de csak képek voltak benne (mintegy 100 mega), semmi más - játék egyáltalán nem volt sehol benne!

A http://www.simtractor.com/download.php linken pedig csak a 3.66f elérhető, ami csak demo, kulcs nincs hozzá sehol.

Már kezdem feladni a reményt.
  • caseih9400
    itt
  • Kisvigyori
    ha valaiki tudna küldeni linket ahonnan a 3.5-ötlelehet szedni akkor azt megköszönném
  • Jannny
    Ment. Köszi.
  • rajmi19921222
    add meg az email címeded oszt küldöm is
  • rajmi19921222
    hogya elküldöm emailben?
  • Jannny
    Oké és honnan? Tudsz linket adni?
  • rajmi19921222
    szinte ugyan az
  • rajmi19921222
    tölsd le a 3.5-öt
  • Jannny
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert nem szívtam még játékkal ennyit mint ezzel! A hivatalos oldalról, de a Google-ban rákeresve is, a 3.66f verziót lehet leszedni. Csak demo-ban működik. Három kóddal próbáltam meg regisztráltá tenni. Természetesen egyiket sem fogadja el. Kezdek reményvesztett lenni. A fiam meg ezzel nyúz folyamatosan, mert szeretne full verzióval játszani.

Kérlek segítsetek! Hogyan tudok full, nem demo verziót szerezni? Minden megoldás érdekel! Előre is köszönöm!
  • rajmi19921222
    a silózásnál
  • rajmi19921222
    és valahogyan meg lehet csinálni hogy traktor jön melletem és nem kamion?sürgős