8333
Simtractor V3.66
-
MTZ 82 #3363 HY!!! HÁT NEKEM SEHOGY SE JÖNN ÖSZE HOGY MÁSOLJAM A TÖBBI TRAKTOR FAJTÁT IS CSAK AZ JD VANAK SAJNOS!!! ÉS MÁR AZOK UNCSIK EGYKICSIK!!!! -
Xerion+3 tagos kasza, vagy NH TG+Claas Disco. Erre gondoltam -
a claas coguar az egyben van
-
vagy másik géppel próbáld. -
Hát akkor nem tudom. egyszerre vetetted mindkét részt?lehet az a baj. -
segíts
-
6milan6 még így se jó a a claas coguar azt csinálja hogy a föld egyik részét levágja a másikat nem
-
Rendfelszedő pótkocsi:Itt van -
nem tudod hogy honan tudnék rendfelszedőt szerezni?????
-
köszi 6milan6
-
Simtracor letöltés
Utána "click here to download the last machinery addons"
feltelepít és kész -
letöltötted a simtractor.com-ról a machinrey addons-t?Abba van John Deere szögletes bálázó!Azt tudod kicserélni Caas Quadrantra. -
isuka #3351 6milan6 én a te hosszú és bő leírásod alapján(#3288) próbálkoztam és még van egy kis probléma:új gépeket csak mod ként lehet berakni mer a skin az csak a meglévőt változtatja új gépet csak mod ként lehet berakni most mondok egy példát:egy claas qadrant bálázót akarok berakni de nincs ijen mod csak skin.bálázó meg (szerintem)nincs a játék ban tehát csak mod-dal tudok berakni bálázó mod.ot meg nem találtam. lécci segítesz és (elvileg)nem zaklatlak többet.
-
markszabi2001 #3350 helo hol lehet le tolteni a gepeket , es hogy lehet ?
Koszonom eloreis

-
JD4650 #3349 már rájöttem hogy ki vagy :D -
THX JD! eddig nem is figyeltem a modelleket. (ott milan666) -
Hali!Teheneket szerintem nem lehet eladni, csak ki tudon őket vinni a földekre legelni, ami elég macerás. az állatszállító pótot behúzod az istálló melletti automatán nyíló kapun, megállsz valahol a tehenek közelében és kiszállsz a trakiból. Egyesével felhajtod a teheneket. Kicsit neki mész akkor elindulnak automatikusan a pótkocsira. Gyorsan beszállsz a trakiba és felcsukod a hátsó ajtót a pótkocsin.Kimész a földre és valahogy lehajtod őket. -
Sziasztok állatot hogy kell berakni a pótkocsiba és hol lehet eladni ? -
Tomaszman #3345 Fiúk ezer bocsi! Most jöttem rá. hogy nem mondtam igazat, igen bár tudok játszani multyba, de csak LANon direct kapcsolatban, amúgy sajnos én sem, de egyenlőre nekem tőkéletese elég, most a haver minden nap ittvan -
JD4650 #3344 talán menj fel a gombi67.gportal.hu -ra és meglátod... -
Császtok Picinyeim!!
Dave Királyok a képek! Főleg a pótkocsi!
Szuper!
Éljen: Fendt, JD, NH, Rába Steiger, MTZ és persze Zetor Kriszta -
Én meg köszönöm, hogy megköszönted. -
Köszönöm szépen a segitségedet:) -
Hosszan nyomjál ESC-et, amíg nem hallasz egy hangot,utána a menüben egyer menj a Back... -re, ott lesz hogy Save.
3.66f -nél mindenképp elveszik a regisztráció ezzel a key-el (www.mttu.com,DC456FF), de a mentés működik. Minden indításkor be kell regelni. -
sziasztok hogy tudok menteni és mivel lépek ki a játékból mert nem reagál semmire:( ÉS ha ki x elem akkor ugrik a reg is:(
-
Én a Xerionnal jártam így. Lépj ki és töltsd be újra a játékot. Nekem utána lekaszálta. -
hogy kell menni a claas coguar-ral hogy a füvet is kaszálja mer egyik helyen megy a másik föld darabon meg nem??????? Léccci segítsetek
-
Hát ezek???
-
Simtractor letöltés -
az nem növény, az a "jel", hogy tudd meddig permeteztél.
visszaszálni szerintem előre nyil és Ú. (ha nem módosítottad a bill. kiosztást) -
az jo hogyha a a permetező szélén szürke növény nő?????? -
hátra nyíl és f
-
Sziasztok tudnátok segitteni hogy kell vissza szálni a gépbe véletlen kiszáltam és nem tudok vissza ülni -
markszabi2001 #3330 

-
markszabi2001 #3329 hello mindenkinek ki tud segiteni hol lehet letolteni a simtractort.Kosz eloreis -
Csodálkozzatok. XD
-
JD4650 #3327 ezek csak azok a képek amiket a modellezó kedvű simtractorfanok csináltak, ha meg a másikra akartál utalni ahol tisztán és érthetően odavan írva hogy VÉNÉGY és ezt nem látod, akkor megint nem tok mit mondani, különben már kb 2 hete egyszer belinkeltem de semmi gong, neked elnézem, csak te vagy ekkora vak... -
JD4650 #3326 erre már nem mondok semmit:) -
Az is már vagy 1000000x lett leírva, hogy azért nem működik, mert mindenki ugyan azzal a cd key-el aktiválta a játékot. Gondolom ezt figyeli a szerver is, amikor probálsz belépni és ezért nem enged. -
david47 #3324 heló!
bocsi de már egy kcsit kezd elszomorítani a dolog hogy már vagy 10 000 szor írtam és egyszer se kaptam normális választ a multival kapcsolatban kérem aki tudja hogy tényleg hogy lehet megcsinálni AZ ÍRJON !